Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - efe & berke

1
ban gazdan bahsetmeyin lütfen,kabus gibi ne kullandıysam çare yok .ama yovita gerçekten işe yaradı.Ben de iki oğlumu sezeryan oldum ama onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum benim bekarkende bu sorunum vardı.neyse bunlar çok sıkıcı efem nasıl ,neler yapıyor bakalım.Berrakcım canım sen emziriyormuydun efeyi?ne sıklıkta veriyosun ?ben iki yada ikibuçuk saatte bir veriyorum,dr.a sormayı unutmuşum ama doğrudur heralde,gene başladı ağlamaya hadi sonra görüşürüz,öptüm :opucuk: :opucuk:
2
Alıntı yapılan: sevda - 23 Ocak , 2008, 13:39:50
Canım işler karışmış sanırım ama olsunn hepsi bizim kuzlarımızz yavrularımızz...

Efeberkem nasıl annesiii.... ;) :opucuk: :opucuk:
meraba sevdacım,efede berkede çok iyiler sağol.Senin minik kuzun nasıl bakalım,yaramazlıklara devam mı?Yakışır benim arhanıma, :nazar:allah nazarlardan korusun çok tatlı yaaaaaa :opucuk:hele o uzun saçlarına bayıldım,lütfen öp benim için
3
CANIM MERABA.hÜSEYİN CAN NE KADAR TATLI ÖYLE,MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN.YALNIZ BENİM ADIM YEŞİM,SEVDA SĞOLSUN BAŞLIĞI YAPTI.HAYIRDIR SEN BAYBURTTA NE YAPIYORSUN,İŞ İÇİNMİ ORADASIN? :flowers: :-*
4
Arkadaşlar aman dikkat edin,gözünüzü seviyim.Rotavirüs(zehirli ishal)salgını varmış,hastaneler kaynıyo.Benim büyük oğlum Berke de 3 gündür ihaldi götürdük dr.a,tahliller yapıldı,allahıma çok şükür temiz çıktı.Lütfen miniklerinize yaptırın.Ben efe ye yaptırdım ama berkenin zamanında maalesef yoktu.Hepinize çocuklarınızla sağlıklı günler :-*
5
canım ben im bu hamileliğim çok kolay geçti,sonrasıda kolay oldu.10 kilo almıştım şu anda hepsini verdim ama benim hamilelikten önce fazlalıklarım vardı,yine onlarla başbaşa kaldım birtürlü veremiyorum.emzirdiğim için rejimde yapamıyorum,ama şu yovitalar bana çok iyi geliyor,barsak sorunun varsa tavsiye ederim.Efenin doktoruda önerdi.Bu arada efecik napıyo? :opucuk:
6
Alıntı yapılan: berrak - 19 Ocak , 2008, 00:38:32
efenin ve berkenin tatlı annesi,profilden üyelik ayarlarına girersen ordan değiştirebilirsin canım.maşallah ne güzel iki oğlun var  :nazar: bende bir kaç yıl sonra kısmetse ikinciyi istiyorum.oğlumun bir kardeşi olsun. ;D efe bu gece biraz huysuzluk yapıyor,seninkinin durumu nasıl gaz sorunu devam ediyormu?
berrakcım gaz için ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ben iki oğluma da nurse harvey's diye bir şurup kullandım.Tamamen bitkisel,içinde dereotu ve kimyon yağı var.Emzirmeye başlamadan önce bir tatlı kaşığı veriyorsun sabah ve akşam çok iyi geliyor,tavsiye ederim.
7
valla kızlar büyük konuşmayım ama ben ilerde çocuklarıma ve inşallah olurda görürsem gelinlerime karışmayı düşünmüyorum.Bence biraz fırsat vermeli,sabırlı olup sana sorulmasını beklemeli,bizler artık cahil değiliz ki...kitaplar,internet.......sonunda dediklerini yapıyoruz ama ne oluyor gene bizim dediklerimize geliyorlar.(herzaman değil tabi büyüklere saygım sonsuz)Belki size ters geliyor ama ben kendi bildiğim gibi yetiştirmek istiyorum,fazla müdahale olmadan ne dersiniz?
8
Alıntı yapılan: berrak - 18 Ocak , 2008, 01:00:24
Alıntı yapılan: efeberke - 15 Ocak , 2008, 16:06:01
merhaba berrak ben yeşim.benimde efem var 4 ayı bitti.yarın aşıları var.benimki tam adı gibi efe.seninki nasıl ?
merhaba yeşim sayfamıza hoşgeldin. :flowers:  benim efem yaklaşık 3,5 aylık oldu,seninde söylediğin gibi tam bir efe.gerçekten isim karakteri belirliyor.ben ismim gibi sakin ve duruyum.ama bizim ufaklık şimdiden bizi bizi maymun etti, ;D  beyefendi neyi ne zaman isterse şimdiden her dediği oluyor.canım senin efenide allah bağışlasın seni ve minik efeberkeyi  :opucuk:  bizde iki isim düşünmüştük ama bulamadık, sizinki çok güzel olmuş.adıyla yaşasın. :amin:
berrakcım meraba.Efecik nasıl,neler yapıyor,sen nasılsın?Ben başlıkta hata yaptım sanırım.Benim iki oğlum var,büyüğü berke 8 yaşında ikincisi efe. Başlıkta değişiklik yapıcam ama nasıl bilmiyorum,yardımcı olurmusun?
9
goncacım ben yeşim,efeberkenin annesi yeni katıldım aranıza.Konuyu çok iyi bilmiyorum ama çok çok geçmiş olsun .Allah acil şifalar versin inşallah.
10
kızlar meraba ,dün efenin karma aşısını ve rotavirüsün sonuncusunu yaptırdım.Çok şükür geçen ayki gibi rahatsızlanmadı.Ben çocuğa yarım yerine tam fitil vermiştim ozaman,heralde ondan olmuş.Birde aşıdan sonra ateşlenmeden fitil vermemek gerekiyormuş,herzaman büyükleri dinlemek iyi olmuyor galiba ne dersiniz?
11
merhaba berrak ben yeşim.benimde efem var 4 ayı bitti.yarın aşıları var.benimki tam adı gibi efe.seninki nasıl ?
12
merhaba,ben yeşim zeynoya çok geçmiş olsun.Nutrigeni bende büyük oğluma kullanmıştım,gerçekten çok iyi geliyor.Ama aç karna
13
merhaba arkadaşlar,ben geldim nasılsınız?
14
sağlık ocağında değil,hastanede yaptırdım  ama sanırım yerli aşıydı,bu sefer değiştireceğini söyledi
15
2.ayda ilkini yaptırdım,çocuğu halsiz bıraktı0.dr karmadandır dedi.sizde de oldumu diye merak ettim