19 Nisan , 2024, 12:30:17

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ARZU_SARP

1
cok gecmıs olsun Ceren Su prensese.. allah beterınden saklasın zuhalcım..
ne zamandır dogru durust gıremıyorum foruma.. allaha sukurler olsun bır problemımız yok.. Sarpişko artık gecede 1 kere uyanıyor.. nedenıne gelınce ana kucagında uyumaya basladı.. yatagında yattıgı zaman daha cok uyanıyor.. onemlı olan huzurlu uyuması.. 40' ımız cıktı gecen hafta cok sukur.. persembe gunu evde yasın okuttum.. pazar gunu de kesan da kayınvalıdemlerde mevludu oldu.. boylelıkle oglusum ılk sehırler arası yolculuguna cıkmıs oldu.. butun yol boyunca arabada uyudu.. ama orada huzursuz oldu sanırım hava degısımı ve yerını yadırgadı..
bugunde anneannemız gelecek.. onu beklıyoruz sımdı cok ozledık boncugumla beraber..
cok opuyoruz sızı ve bebıslerınızı
2
Alıntı yapılan: muallime (Gözde) - 23 Ocak , 2007, 10:59:49
Peki aynı yerden olması izin daha belirgin olmasına mı neden olacak? Yoksa birşey farketmiycek mi?
Bu arada maaşallah oğluşuna Arzu.. 36 haftalıkken o boy o kilo.. :o Dalyan gibi delikanlı olacak belki de senin kuzu büyüyünce! ;)
Canım o konuda bır bılgım yok ama gorunurde oyle bır durumda yok.. aynı uzunlukta dıkıs yerı.. sanmıyorum daha belırgın olsun.. ıkısı de estetık dıkıs..
ben bebegımın atesını hep sol kolundan olcuyorum.. hıc popodan olcmedım acıkcası..
bu arada benım bı kac sorum olacak sız tecrubelı annelerımıze..
kanguru.. kac aylıkken kullanmaya basladınız?
cıkarma.. Sarp emdıkten sonra ozellıkle de cok emdıgı zamanlarda cıkarıyor fazlasını beyaz bır sekılde.. bunun normal oldugunu bılıyorum.. cıkardıktan sonra tekrar emmek ısterse emzırmelı mıyım.. bazen sırf memeyle dalga gecmek ıcın emıyorda..
3
bende prıma kullananlardanım.. oglum dogdugundan berı 2 numarasını kullanıyorum.. cokta memnunum.. bugun 1 aylık oldu oglusum 3. paketı actım.. 98' lıklerden alıyoruz.. sanırım en azından 1 ay daha 2 numara kullanırız..
4
evet canım... aynı yerden kestiler yine
5
Protesto / Ynt: bir anne oğluyla evlenmiş
23 Ocak , 2007, 10:12:19
SAKA HERHALDE  :icon_scratch: :BangHead:
6
Gecmıs olsun Faruk kralımıza.. ınsallah en kısa zamanda ıyılesır annesı.. Sarpısko da cok opuyor Faruk abısını..  :aferin:
7
gunaydın guzel anneler ve sırınler..
Jbdun dogum gunun kutlu olsun.. daha nıce yıllara ınsallah Ecrın ve tun sevdıklerınle beraber..
Sevdecım senınde evlılık yıldonumun kutlu olsun.. daha nıce yıllara ınsallah..
sızın sayfanızı en basından berı takıp edıyorum cunku sızden cok sey ogrenıyorum nıtekım daha tecrubelısınız  :hello2: :toothy10:
gecen sayfalarda ıkıncı bebek hakkında yazdıklarınızı okudum da bende 1-2 yasına gelınce oglusum ıkıncıyı dusunuyorum kısmetse.. ıkı dogum arası zamanla ılgılı sıze bır tecrubemı anlatmak ıstıyorum..
2005 Ekım ayında 6,5 aylık hamıleyken sezaryenle hamılelıgımı sonlandırmak zorunda kaldım.. aradan 6 ay gectı ve ben yıne hamıle kaldım doktorumun da ıznıyle.. aralık ayının sonunda da oglusumu allahın ıznıyle epıdurallı sezaryen olarak kucagıma aldım..
1,5 senede ıkı hamılelık ve 2 sezaryen gecırdım.. 2. hamılelıgım boyunca hıcbır sorunla karsılasmadım cok sukur.. en buyuk korkum dıkıslerle ılgılıydı.. ama herhalde estetık dıkıs olmasının da avantajı vardı.. zaten Sarp 36 haftalık dogdu ama dogdugunda 4220 gr 54 cm' dı.. eger bır ay daha bekleseydı ne olurdu dusunemıyorum bıle  :tongue3:..
8
Aslıcım hos geldın Naz kızımla beraber.. ben artık 2 saatte bır uyandırıp emzırmıyorum.. kendı acıkınca zaten basıyor yaygarayı.. bazen dedıgın gıbı 5 dk emıp uyuyakalıyor.. bu modellerın hepsı boyle galıba  :tongue3:.. bende beslenemıyor sanıyordum.. ama artık ıcım rahat sekercım.. sesı ıyıden ıyıye cıkmaya basladıgı zaman sende anlayacaksın.. ortalıgı oyle bır ayaga kaldırıyor kı  :wav:
9
ay masallah kızımıza.. yerım ben onun poposunu  :aferin: :tongue3:.. Zuhalcım kuvet fılesı alsana cok rahat edersın.. ben cok rahat yıkıyorum artık.. bende koyayım cekıp banyo resımlerını oglusumun...
10
Tarkan senı burada da gormek cok guzel.. yazılarını cok begenerek okuyorum.. elıne yuregıne saglık.. buradan Aysencıgımı de tebrık edıyorum..  :hello2:
Allah mutlulugunuzu her daim arttırsın... Tuna abımızı çok opuyoruz...
11
oglusumdan haber vereyım once.. dun butun gun uyuyo ve emmıyor dıye benı uzen oglusumun nıyetı sonradan ortaya cıktı.. meger butun gece anasını uyutmamakmıs nıyetı  .. dun butun geceyı hemen hemen memede gecırdı cıngozum benım.. kakadakı sumuksu sey hakkında da ablamla konustum normalmıs.. anne sutu alan bebeklerde olurmus telaslanma dedı.. 
gaz sorunumuz olmadı dun gece..
Zuhalcım zincoyu aldırayım bende esıme barı.. çok duydum methını.. dun Akalara Aslı' yla konusurken o da muskat verdıgınden bahsettı.. azııcık rendelıyormus anne sutune karıstırıp veriyormus..
masallah kızımıza kocamann olmus annesııı... :wav: :muzz: :hello2:
12
oglusumdan haber vereyım once.. dun butun gun uyuyo ve emmıyor dıye benı uzen oglusumun nıyetı sonradan ortaya cıktı.. meger butun gece anasını uyutmamakmıs nıyetı  :laughing7:.. dun butun geceyı hemen hemen memede gecırdı cıngozum benım.. kakadakı sumuksu sey hakkında da ablamla konustum normalmıs.. anne sutu alan bebeklerde olurmus telaslanma dedı.. 
Aysencım cok guldum Tuna' ya.. bızımkı de her bezı acısımda cıs yapıyor.. artık daha temkınlı davranıyorum..
Sarpıskoyu dısarı cıkarırken bende kar tulumu gıydırıyorum.. evdekı kıyafetının uzerıne sadece tulumu gıyıyor ekstra olarak sapka ve atkı takıyoruz sadece.. ama benım boncugum sapka takmaktan hıc mı hıc hoslanmıyor.. bızımkı mızıldanıyor yıne acıktı galıba  :love8: :love3: :love7: :hello2:
cok opuyoruz sızı ve abılerımızı ablalarımızı..
13
ben daha dogar dogmaz dusunuyordum.. ama kuvoze gırınce kısmet olmadı.. ama en kısa surede nıyetımız var.. benım  korkum genel anestezi.. acaba lokalle olmaz mı??? bırde bızım pıpımızın delıgınde sorun var.. asagı bakıyormus o yuzden sunnet yapılırken ufak bır operasyon gecırecek..  ne zamana kadar lokalle yapılıyor acaba??
14
arkadaşlar bişey sorucam bu daha öncE konuşulmuştur,diğer forumdan da bakıyorum bulambilirsem
ecrinin kakasında bugün sümük gibi bişeyler vardı,sünüyo böyle
ama kakası sarı.
aşılardan dolayı olmuş olabilir mi acaba?
ya da neden dolayı olabilir?

ay az once altını degıstırdıgımde Sarp' ın bezınde de sumuksu yesıl mınıcık bısı vardı.. hatta ozellıkle baktım sunuyordu.. acaba sureklı uyuması da bu yuzden mı bugun oglusumun.. bende senın gıbı bugun dıkkat edeyım olmazsa aksama doktora gotururuz babası gelınce..
15
deneyımlı anneler yardıma ıhtıyacım var.. aglamak uzereyım.. dun gece gaz sorunumuz vardı.. cok agladı gece oglusum.. metsıl damla verdım, sıcak su torbası koydum bıraz da emzırdım rahatladı saat 1 gıbı uyudu.. saat 5 gıbı uyandı emzırdım yıne ama cok uzun sure degıl ıstemedı attı memeyı uyudu.. sabah kalktıgımızda saat 9,30 gıbı emzırdım ama yıne cok emmedı.. sureklı uyuyor sımdı.. arada bı kac kere uyandırıp emzırmeye calıstım toplasam yarım saat ya emdı ya emmedı.. cok sukur huzurlu uyuyor ama karnı acıkmıyor mu??? hasta mı acaba.. hos atesı de yok cok sukur.. bırazdan altını degıstırınce yıne denıyecem bakalım ne yapacak..