Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - arzuderelli

1
Alıntı yapılan: _AyŞe ♥♥ - 20 Nisan , 2010, 11:44:23
om-x var cnım işe yaramıyor :cildir:

dr öylicem rezene,papatya,inko birini versin oğlum rahatlassı artık çok sıkıntısı var karnı taş gibi sen ne damlası kullanıyorsun ???


Ayşecim,

Sun-supmlex diye bir damla var 25,00.-Tl fiyatı. Ben oğluma hep onu kullandım. Çok da rahatlattığını söyleyebilirim. Birde bacak hareketini sık yaptır.İnanılmaz işe yarıyor.
2
Alıntı yapılan: _AyŞe ♥♥ - 20 Nisan , 2010, 17:40:13
biz geldik bomba gibi geldik ; :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

ilk sağlık ocagına gittik aşımızı olduk ..sadece iğne girerken ağladı paşam sonra hiç ağlamadı uykuya daldı yine maşallah paşama...sağlık ocagında tartıldı 4950 olmuş boyu 55 cm olmuş :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: valla aferini kaptım :basardim: :basardim: :basardim: oğluma çok iyi bakmışım  :basardim: :basardim: :basardim:

buarda diğer aşımız 3 tane oda 24 mayısta yağpılcak....


dr gittik herşey gayet iyi sağlığı yerinde ordada 4100 çıktı kilosu 1500 kilo aldırmışım ogluma noyu 55 cm..7-8 cm uzamış :nazar: :nazar: :nazar:

kalça çıkık testimiz yarın 3 te çekilcek :suclu: :suclu:

zinco verdi dr...gaz iin humanın rezene kimyonlu çayından al dedi onu içiçez birde herşey iyi hamdolsn :amin: :amin: :amin:

şimdide kaynımın oğlunun doğum günü oraya gidiyoruz :occasion5: :occasion5: hepnizii öptükkk :hello2: :hello2:


senin ve bebeğinin adına çok sevindim. İnşallah her ayınız böyle sağlıklı geçer. bakalım yarın bize ne diyecek dr. Belki bende aferini hakederim   :D
3
Alıntı yapılan: ((selCan)) - 19 Nisan , 2010, 23:05:28
merhaba kızlar
bugün işe başladım
ama bebeğimden ayrılaması o kadar zor geldıkı  :'( :'( :'( :'(
yarı yolda dönmeyı bile düşündüm
bütün gün aklım bebeğimdeydı
ağlamaktan,yutkunmaktan bir hal oldum  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
ne zormuş bu ayrılıkkkkkk
Allahım bütün çocuklarından ayrı olan annelere sabır versınnn
:amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
çokkkk zorrr kızlar çokkkk zorrrrrrrrrrrr  :'( :'( :'(
ben bebeğimı çokkk sevıyorummmmmm  :y25: :y25: :y25: :y25:
onun yanından 1 sanıye bile ayrılmak istemıyorum ama çalışmakta zorundayımmm :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

merhaba Selcan,

bende yavrusunda ayrılan bir anneyim. İnan seni çok iyi anlayabiliyorum. İlk başta bana da çok zor gelmişti ama zaman geçince insan biraz da olsa alışıyor. Pazartesileri daha zor geliyor hafta sonunu beraber geçirdiğim için.Allah yardımcın olsun...
4
Kızlar,

yarın oğluşumu doktora götüreceğim dua edin herşey yolunda olsun. Götürdükten sonra doktorun söylediklerini paylaşırım...
5
Alıntı yapılan: gülay t. - 14 Nisan , 2010, 17:39:01
Arzucum benim kızım 4 buçuk aylık ve ben ufaktan başladım vermeye . Her gün değil ama arada  az az veriyorum. 5 buçuk aylıkken başlamammı önerdi doktor meyve püresine ama ben şimdiden tattırıyorum elma ve muz veriyorum. Başka birşey vermedim zaten erken daha.
[/quot

teşekkür ederim gülay.Pazartesi doktor kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek.
6
Alıntı yapılan: ayşenurum - 14 Nisan , 2010, 14:49:19
mrh bugün benim kıza bişeyler oldy 5 dakika oldu hemen uyanıyor uykumuz iyiydi ama nolduysa bugün huzursus meme ağızda emiyor uyuyor beşiğine yattımı uyanıyor yaaaaaaaaaa   işlede beni bekliyo       aahhhhhhhhh


canım allah kolaylık versin, o 5 dk uykuları bile uykudan sayıyorlar.Hava değişiminden olabilir belki huzursuzluğu...
7
Alıntı yapılan: zelis - 04 Nisan , 2010, 12:04:23
tavsiye ve ilginiz icin cok tesekkurler arkadaslar ,

Dun dayanamadim nobetci doktora goturduk kizimi egzama dedi doktor , zamanla gecer dedi . vazelin verdi gunde 3 -4 defa onu surecegim , banyo yaptirirken sabun ve sampuan kullanmamaliymisim bi muddet , camasirlarini yumsatici koymadan yikayacagim ve temiz tutacagim ,, simdilik bunlari soyledi doktor...

insallah en kisa zamanda gecer cok kotu bi goruntu ben baktikca rahatsiz oldum , Allah bilir cocuk ne durumda kuzucum benim kasiniyordur kesin  :'(

Merhaba Zeliş, Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende bir ekzama hstasıydım. Ben 20 günlükken kulak arkadasında başlamış hafif kızarıklıklarla, sonra yüzüme sıçramış.Sürekli ilaç kullandım. Anneme yürüyünce geçer demişler geçmedi, adet görünce düzelir demişler düzelmedi. Ve moralini bozmak gibi olmasın bu hastalık tam bende 23 sene kaldı. Tabi sadece yüzümde değil, koluma sıçadı,bacaklarıma ama farkettiğim şey hep eklem yerlerinde çıkıyordu.Bu yüzden derim ki ben eğer gerçekten egzama teşhisi konduysa, kesinlikle bir kaç doktora daha git.özellikle araştırma hastanelerine git. Doktor ilaç verdi mi? 
8
güllüşah, hazır kavonoz mamalarını mı kullanmalıyız yoksa kendimiz mi yapmalıyız. Bu ayın 17.sinde oğlum 4 aylık olacak, sütüm olmadığı için milupa aptamil 1 kullanıyoruz şuan. Bu nedenler 4.ayda ek gıdaya başlıyacağız.Ama çok gelgitler yaşıyorum.
9
arkadaşlar, aranızda 4 aylık bebeğe ek gıdaya başlayan arkadaşlar var mı? Bizim bu ay başlamamız gerekiyor ayın 17.sinde 4 aylık olacak meleğim...
10
Merhaba Arkaaşlar,

Doğum yapalı 4 ay oldu. Sezeryanla doğum yaptım ve kocaman bir göbeğim var. 48 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 58 kiloyum tam 10 kilo fazlalığım var. İnternette Parafinli korse diye bir şey buldum. 2 ayda 2 beden inceltildiği söyleniyor. Kimi çok memnun kimi hiç memnun değil. Çok kararsız kaldım. Fikrilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
11
arkadaşlar, araştımalarımın sonucunda parafinli korsenin işe yardığını duydum. Aranızda kullanan var mı? 2 ayda 2 beden incelme sağladığı söyleniyor.
12
Alıntı yapılan: ~AnneCiik~ - 09 Nisan , 2010, 17:54:10
Alıntı yapılan: arzuderelli - 09 Nisan , 2010, 17:14:07
arkadaşlar,
Sezaryanla doğum yapalı neredeyse 5 ay oldu. Hiç korse takmadım.Şimdi kullanmaya başlasam faysasını görürmüyüm yoksa çok mu geç kaldım. Bu göbekle yaşamaya alışmam mı lazım...

canim gec kalmis sayilmazsin.. korseyi tak sen.. faydasini goreceksin eminim... sabahlari takmadan once 20 karin cimlastigi yap ve gece yatmadan ..korseyi hic cikarma.. sabah aksam tak.. faydasini gorursun..:)..  :)

teşekkür ederim verdiğin bilgi için içimi rahatlattın...
13
arkadaşlar,
Sezaryanla doğum yapalı neredeyse 5 ay oldu. Hiç korse takmadım.Şimdi kullanmaya başlasam faysasını görürmüyüm yoksa çok mu geç kaldım. Bu göbekle yaşamaya alışmam mı lazım...
14
Arkadaşlar,

Bebeğim 4.ayınıı bitirip 5.ayından gün alıyor. Ne zaman oturtmaya başlayabilir. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
15
Alıntı yapılan: ilkcemre - 09 Nisan , 2010, 14:06:33
Alıntı yapılan: arzuderelli - 09 Nisan , 2010, 12:12:41
Benimde oğlum gündüzleri pek uykuya düşmüyor.bu ayın 17.sinde 4 ayı bitip 5.aydan gün alacak. Bir türlü uyku saati belirleyemedik. Gerçi ben çalıştığım için gündüz uykusunu bakıcımız az olduğunu söylüyor. kaçıncı aydandan itibaren uyku düzeni oluşur bunu da merak etmekteyim.Bizim ufaklı uykusu gelince uyuyor 10-15 dk sonra gözünü açıyormuş.
yaa nasıl bırakabiliosunn bebişini... zor olmuştur senin için dimii. ilk bebeğin heralde maşallah çok tatlı.. allahım nazarlardan korusunn :D bende öğretmenim ama çalışmaya başlamadım daha.

İlk çocuğum. Zor olmaz mı? İnsan kendini çok kötü hissediyor.telefonla sürekli arayıp nasıl olduğunu soruyorum. Çalışmaya başlamadıysan evde hemen hemen bütün vaktini bebeğinle geçir çünkü çalışmaya başlayınca evde kaldığın günleri arıyor insan.Hepimizin bebeğini allah nazardan korusun, sağlıklı bir ömür versin.