28 Mart , 2024, 13:13:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jbdun

1
bak gonca seni tümden şaşırtıyım, 2 gün arka arkaya gireyim :k06:
az önce arkadaşlardan geldik, ecrin yine tavan yaptı sinirimden şiştim valla. Bi de çıkarken bana gerizekalı aptal demez mi cinler tepeme çıktı, merdivenlerden yuvarlıycaktım valla :cildir: inşallah ilerde gülerek hatırlarız dediğin gibi ama pek gülünecek şeyler de değil :)benim için
siz naptınız bugün testi yaptırdın mı?

okulu bırakmadım canım, okul dinlenme yeri, oradakilere sözüm geçiyo evdekine geçmiyo maalesef. Bir an önce şu okullar açılsa da ecrin de okula gitse 5e kadar diye bekliyorum inanabiliyor musun? Böyle düşününce de ne kötü anneyim diyorum :suclu:

eminecim ceylin gözlük mü takacak, eminim çok yakışır ablaya :love7:

neyse işte böyle, inşallah en kısa zamanda tekrar girebilirim. İyi geceler...
2
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Çok özledim sizleri, buradaki sonsuzzz muhabbetleri. Ama 2 tane canavar olunca evde maalesef yazmaya fırsat bulamıyorum, anca okuyup çıkıyorum. Eren ve Ecrinle günler hep kavga gürültü geçiyor. Ecrin kimseyle anlaşamayan bi çocuk oldu çıktı. Ağzında hep gerizekalı, salak, aptal, manyak, pislik gibi kelimeler, kime olsa söylüyor. Havada uçuyo kelimeler. Güzellikle de anlatsak olmadı dayakla da olmadı...Ne yapacağımızı bilemedik. Okuldaki pedagogla görüştük adam herşey normal diyo, hatta sınıfta kaç kere örnek gösterilmiş :dontknow: herşey kardeşiyle değişti ve aynen de devam ediyor. Hep kıskançlıktan diyoruz. Çok inatçı. Arkadaşların çocukları içinde en uslu ecrinken şimdi heryerde utanıyorum, rezil ediyor beni.Ne yapmadan anlıyo ne de sustan :caca: Akşamüzerine doğru nefesim bitiyo zaten ecrine konuşmaktan.
Eren deseniz acaip hareketli. Biz ecrinde böyle hareket görmediğimiz için tuhaf geliyo :k06: biran olsun tek başına bırakamıyoruz, ya da ecrin hanımla. Çünkü artık ikisi biraradayken hep kapışıyolar, saç çekmeler, vurmalar,tekmeler,tükürmeler...şaka gibiler ya. Hep diyorum ki bunlar gerçek olamaz, biz nerde yanlış yaptık :dontknow:
Okuldan konuşmuşunuz, ecrin kasım doğumlu olduğu için 1sene geç başlatıcaz. Yine geçen seneki okuluna devam edecek. Orayı çok seviyor.

Temmuzda istanbuldaydık ve goncacım inan aramaya vaktim olmadı. Çok istiyordum görüşmeyi ama zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamadım ki...Nayatla gündüzleri hep orda burdaydık, ben ecrini alıyordum (eren annemdeydi) nayat da 9 aylık yeğenim mira'yı :dontknow: :) bu sefer çok yoğun geçti.

Goncacım alerjiden bahsetmişsin ya, eren şubatta dedğin gibi oldu, bi kabarıyodu, bi bakıyoduk o geçmiş başka tarafı kabarmış.Biz de drumuzu aramıştık akşamdı. Yumurta alerjisi olumuş dedi. Babaannemiz biraz cıvık yapıyormuş yağda yumurtayı (Sonradan öğrendik) Ama eren kudurmuş gibiydi,sürekli kaşınıyo ağlıyo tepiniyo,korkmuştuk. Drumuz boyun,çene,ağız  kısımlarında olursa kızarma acile gidip iğne vurunun dedi.Yanağı da kızarınca hemen acile gittik,1saat içinde iğne etkisini gösterdi ve eve döndük. Atarax sakinleştirici var ya beki duymuşsundur, onun yan etkisi alerjiye iyi geliyormuş. Onu kullandık sonraki 1 hafta ve allaha şükür tekrarlamadı bi daha. Eylüşüme de geçmiş olsun boncuk gözlüye :nazar:

neyse ben yatıyorum arkadaşlar inşallah arayı fazla uzatmadan tekrar yazmaya fırsat bulabilirim. Hepinizi ve yavrularınızı öpüyorum,kendinize dikkat edin. :icon_thumright:

3
goncacım çok üzüldüm canım :sad1:  Ben de arada sırada girip okuyodum kimlerden ne haber var diye ama maalesef yazmaya fırsat bulamıyordum. En sonunda senin haberini alınca tebrik etmek için arıyım dedim ama açan olmayınca nonu değiştirdin sandım ve yeniden foruma geldim. Maalesef bu haberi okudum. Allah boncuk eylüşüme sağlıklı uzun ömürler versin  :amin: İnşallah hayırlı zamanda yeniden bebek haberini alırız canım :amin:
4
arkadaşlarım çok uzun zaman oldu sizlere yazamayalı :love3: ( mektuba başlar gibi oldu :k06:) inanın hiç fırsatım olmuyo, bi de bu sene malum okula başladım, yanında 2 tane de minnoş olunca tümden yetişemez oldum. Bu arada misafirlerim eksik olmuyo, bi de onlara yetişmeye çalışıyorum derken işte aylar geçti...
doğumgünleri geçmiş kuzuların geçmiş doğumgünlerini kutluyorum ve nice yaşlar diliyorum hepsine :amin: bu arada eren de 18 eylülde 1 yaşını doldurdu, zaman ne kadar çabuk geçiyor... :-\ ben okuldayken erene annem bakıyor Allah razı olsun, çok yoruluyor, eren ecrin gibi değil çoook hareketli maaşallah :amin: ecrinim de akiam 5e kadar okulda zaten.
son sayfayı okudum da kızlar, evet şeydayla sahilde karşılaştık ama maalesef tekrar görşme fırsatımız olmadı, zaten 20 gün kaldım, hiç bişey yapamadım hiç annemlerle görüşemedim gibi geliyor :k06: nayatla (kız kardeşim) hep dışarlardaydık :k06: kızkardeşimin de şurda 10günü falan kaldı mira kuzusuna kavuşmasına, Allahın izniyle :amin: doğumunda bulunamayacağım için çok üzgünüm , malum 2 çocukla git gel bi de okuldan da izin alamam, artık inşallah yaza görürürüm yeğenimi :amin: sağ salim gelsin de :amin: :amin:
goncayla da acaip şok olduğum üzere aydında görüştük, arkadaştan çıkıp pazara giderken aradı gonca, pazarımı da gördükten sonra gittim buluşmaya, dediği gibi naca bir soğuk içecek içip sohbet ettik. Ben ereni de annemden almamıştım, gpnca da annesine izmire geçecekti, yemeğe bekliyordu dimi annen goncacım? o yüzden kısa sürdü görüşmemiz.
ben şimdilik bu kadar yazıyorum, iyiyiz Allaha şükür. Mümkün olan en kısa zamanda tekrar yazarım inşallah. Hepiniz kendinize ve kuzularınıza iyi bakın :love9: :-*
5
gülaycım canım çok üzüldüm inan... çok geçmiş olsun.
İnşallah hayırlısıyla yakın zamanda tekrar hamile kalırsın :amin:
6
bu arada ben 18hazirana kadar sezonu kapattım rapor aldım tekrar, bizim müdür al bu saatten sonra başlama dediği için ;D
ecrinin şu tekrarlayan kabakulak olayından bahsetmiştim daha önce, dün buranın en iyi kulak burun boğaz profuna gittik, kadın da çok nadir görülen bir durum dedi, peki sizin böyle bi hastanız oldu mu diye sorduğumda hayır dedi, burun akıntımız vardı, iltihaplı dedi antibiyotik başladık pazartesine kadar kullanıcaz, ptesi kontrole gidicez, artık haftalık takipler yapalım dedi, o da haftaya kadar araştırıcakmış bu durumu .
inşallah ciddi bişey değildir, öyle ilk kez karşılaşıyorum deyince açıkcası tedirgin oldum her ne kadar belli etmediysem de :(
bizim kendi drumuz da tükürük bezlerinde tıkanma varsa ameliyat gerekebilir demişti, inşallah öyle bişey yoktur :amin: Allah hakkımızda hayırlısını versin, inşallah ciddi bişey çıkmaz :amin:
7
selam kızlar, çok vaktim yok kısa kısa yazıp çıkıcam,
anita ve gonca bizim gecemiz geçen cumartesi oldu ve o kadar çok ağladım ki anlatamam, çok güzel bi duygu, ecrin sahnede kostümler içinde güzel güzel hareketleri yapıyo falan... ay bak aklıma gelince yine hüzünlendim... sahnedeyken bir daha andım ne kadar büyüdüğünü... :nazar:

goncacım geçmiş olsun eylüşüme, ama bizim burda alerji testi yapıyolar hatta arkadaşın oğlu 3,5 yaşında. İnşallah alerjik bişeydir. Kardeşinin de epey az kalmış, allah sağlıkla bebeğini kucağına almayınasip etsin inşallah :amin: anaanne de gelmiş sürpriz yapmış ne güzel :hello2: ben de gelince kınalı adaya gidicez teyzemler orda  :occasion5:

anitacım sen de adadasın ya olursa görüşelim orada eğer siz adaya çıkmadan görüşemezsek :icon_thumright:

gözdecim evet o resimde biraz karanlık çıkmışız :suclu: ecrin hanım yeşil gözlü ama sapsarı da değiliz açık kumral diyelim :k06: ne güzel siz disiplinli ve sert olabiliyosunuz, bizde baba öyle ama ben değilim pek, olamıyorum :laughing7:
8
kızlar hepinize iyi akşamlar, kaçtır okuyorum ama yazamadım. Şimdi bi iki satır da olsun yazıyım ve benim minnoşların resmini koyayım istedim.
25 mayısta okula başlıyorum hayırlısıyla, 18 haziranda malum okullar kapanıcak, ben de gider gelirim notlar verilmiş olur zaten o zamana kadar :) aslında benim için iyi de olacak, biraz erenden uzaklaşmak... çok uykusuz, gündüz uyutmak için çok uğraşıyorum,bıraksam 24 saat oynıycak ama bi uyuyum demiyo ( ya bu arada kusuraa bakmayın böyle konuştuğum gibi yazıyorum kelimeleri :honk:) akşam da öyle çok uyanıyo, uykusuzum hem de çok. Ecrin hanımla aynen devam , Allahın izniyle 1temmuzda istanbula gidiyoruz o zaman anneme vericem naparlarsa yapsınlar ben de yatıcam :amin:



Uploaded with ImageShack.us    :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

[IMG=http://img179.imageshack.us/img179/1935/23nisan108.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us
9
evet bak kesinlikle haklısın ilklerin psikolojisinin kesinlikle bozulduğuna inanıyorum :sad1: hayırlısı sizin için canım. Benimle 5gün arayla doğum yapan bi arkadaşım var hem de ikizleri olmuştu, şimdi de 2aylık hamileymiş, nasıl yapacaklar bilmiyorum allah kolaylık versin :amin:

erene elma ve muz kabız yaptı, mandalina sevo. Başka da bu mevsimde verecek ne varbilmem :-\ yavaş yavaş başladık, yiyo şimdilik herşeyi, inşallah böyle de devam eder :amin:
10
tarif için tşkler, resim çok iştah açıcı :hungry:
bu acılı ezme çok mu acı oluyo?
biber salçası yerine tatlı kırmızı biber salçası koysak nasıl olur?
11
burayı çok özledim goncacım yaa. Annem burdaydı 3hafta boyunca, cumartesi gecesi gitti, döndü istanbula. Giderken aklım sende kalıcak dedi. Ecrini gördü, o kadar fena oldu ki, eren desen kucakçı, Allah kolaylık versin dedi. İyi ki ecrin okula gidiyo, yoksa napardım bilmiyorum. Eren de haftasonu 2gün ateşliydi, 38inb altına düşüremedik ama ptesi günü Allaha şükür iyiydi, ateşi düştü.

Evete bu saatlere biz de alışamadık, geç kalkıyoruz, bi süre geçmesi lazım alışmak için. Taksiciyi de korkutmuşsun baksana :k06: valla ne yalan söyliyim biz artık ecrine tahammül edemiyoruz, ne kadar sabır sabır desekte hergün muhakkak bağırıyoruz, daha doğrusu bağırtıyo :cildir: hiç söz dinlemiyo. Ereni kıskanmasının sonucunda oluyo bunlar ama ne kadar iyi de yaklaşsak fayda etmio, drluk olucaz bu gidişle :honk:

şimdi drum programını seyrediyorum da mümkünse telsiz telefonları evden atın diyo, radyasyon için. Hele fön makinası var ya, dehşet bi radyasyon yayıyo :honk:
12
kayraya da geçmiş olsun, biz maalesef ecrini hiç uzakta tutamadık erenden, inşallah siz başarırsınız. Yine de inşallah sütün korur da minik lucas hasta olmaz :amin:

goncacım nasılsın canım,ne güzel burda karşılaştık :opucuk: :love9: eren uyuyo da bi giriyim dedim. Nasılsın?eylüşüm nasıl? kıyamam ya demek sabahları kalkmakta zorlanıyo. :love9:
13
anitacım cemil lucas'ı sağlıkla kucağına almışsın çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün :amin: sütle ilgili sorun için az önce tvde gördüm
sutumyeterlimi.com
diye bi adres var, oayı kontrol et istersen ;) gerçi dr yetiyor demiş :nazar: günde 30gr alırsa bebek sütün yaterli demektir canım :icon_thumright:
14
devamı ;)
emine şok olmuş vaziyette okuyorum yazdıklarını, ceylin ecrinden de fazla etkilenmiş kardeşinin gelmesinden :-\  Allah sabır versin arkadaşım :amin: yanlış mı okudum ceylin kardeşinin üstüne mi bastı??? ecrinde maalesef altına yapma devam ediyor. İlk başta da memeyi öpüyodu, şimdi unuttu onu :love9:

anita ev olayınızın hallolmasına sevindim, en azından bi de onla uğraşmak zorunda kalmayacaksın :icon_thumright:
15
selam kızlar,
sağol buket, inşallah ecrin de okula başladığında durulur, kreşe başlaması işe yaramadı çünkü :) bu arada tickerdaki kızın galiba, allah bağışlasın çok tatlı :nazar:

çocuksa ecrin daha başlamadı kardeşinin yediklerinden istemeye, bakalım ilerde ne olur bilmem :) Allah sana daha da sabır versin malum 2si de yanında, ben düşün ki akşamüstü 5ten sonra ikisiyle olduğum halde bu kadar çıldırıyorum, sen sürekli berabersin :honk: ben maalesef ücretsiz izin alamam, çünkü borçlar var maaşımdan olmamam lazım :icon_thumright:

goncacım annemin de selamı var :opucuk: bulaşmıyor kabakulağı, çünkü ilk olduğunda sağlam oldu 2tarafı da hatta ateşlendi çok,bunlar artçıları gibi bişey galiba :k06: hatta geçen sabah yine şiştiydi, akşama indi. Ama o galiba kendini çoksıktığında ve sinirlenip ağladığında çıkıyor, bizim gözlemlediğimiz öyle :dontknow: siz de ne güzel gezmişsiniz eylüşle :nazar: eylüşün nesi vardı canım geçmiş olsun, 1 hafta gitmemiş kreşe?

anita inşallah geçer en kısa zamanda, o dru ben de dinlemiştim ve evet ecrin emin ol ki kayrayı 3e katlamıştır mızmızlık ve sinir etme konusunda :k06:  bu arada sen de yarın doğuma gidiyomuşsun,hayırlısı olsun :amin:

tuğba ecrin allahtan kucağına almaya çalışmıyor, bize söylüyor kucağıma verir misiniz diye, ecrinin eski oyuncaklarından eline veriyorum erenin ecrin hemen çekiyo bu benim diye. Geçenlerde ecrinin küçük çorabını giyindirmiştim erene, çeke çeke çıkardı çocuğun ayağından, bu benimdi diye :k06: ayakta sallamaktan nasıl vazgeçirirsin bilmiyorum canım, belki yatağa yanına uzanıp pışpışlayarak yada masal anlatarak uyutmayı deneyebilirsin :dontknow:

şunu bi gönderiyim de devam edicem ;)