Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nesssli

1
Allah gönlüne göre versin inşallah :D
3
Sen ne yaptın anlatsana azcık ?
4
Âdet görmeyen kadın hamile
21.09.2012
Konya'da genç kızlığından bu yana âdet görmediği için yumurtalıkları gelişmeyen kadın, doktorların "çocuk sahibi olamazsın" demelerine rağmen tüp bebek yöntemiyle hamile kalmayı başardı. 5 yıllık evli Kerem (27) ve Güler Çakır (29) çifti, Konya Eurofertil Tüp Bebek Merkezi'nde yıllardır bekledikleri müjdeyi aldı. Tedavi sonrası Güler Çakır, hamile kaldı. 7 aylık hamile olan ve bir kız çocuğu bekleyen genç kadın, bebeğini kucağına alacağı günü özlemle bekliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Dilek İncesu, "Hormon eksikliği nedeniyle beynin kontrolünde olan yumurtalıklar üretmiyordu. Biz yumurtalıkları harekete geçirdik. Beyin bir türlü yumurta üretimini başlatamıyordu. Yumurta için gereken iki hormonun eksikliğini gördük. Bu yönde uygulanan tedaviler sonrası hastanın yumurta üretimini başlattık. Tüp bebek yöntemiyle Güler Çakır, hamile kaldı. İlk 10 hafta bizim gözetimimizde hamileliğini geçiren Güler, şimdi 7 aylık hamile. Bir kız çocuğu dünyaya getirecek." AA
5
Benim ilk günü çıkmıştı :D
6
Suzan buralardamısın ??
merak ettimm gittinmi ?
7
Az kalmış suzancımmm :D güzel haberlerinii hayırlısıyla inşallah alırızz..
8
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 09 Temmuz , 2012, 15:51:31
AYNISINI BVENDE DEDİM ESİ SÜREKLİİ KIZIN DÖKÜMANINI CIKARIYORMUSTA GÖRÜR DE YANLIS ANLAR DİYE ALINMIS O HAT VAZGECİRMEYE CALISIYORMUS GUYA
Ben buna hiç inanamadım senin kocana ne onun bunun karısından kocası düşünsünn sen bence bunu ilk kişilerden dinle eşinin eniştesi tabiki eşini savunucakk arkadaşım. Eşin kendi dökümanını çıkarsın..
9
Özel hastanlere güvenmediklerinden devlet kuruluşları alıyo topuk kanını :D
Sıkma sen canını yoktur bebişinde bişeyy stresede sokma kendinii Allah ne yazdı onu görücezz yeterki iyi yazılar yazsınn  :nazar:
10
bizde de varr ben de panikledimm ablamın 2 oğlundada varr benim oğlumun boynundada var bağdemcik eneksiyonundan oldu
11
Evet evet sağolasın tekrarrr Allah seninde gönlüne göre versin inşallah :)
12
aradım söyledimm :) dua boşa gidermi kısss  :amin:
13
Alıntı yapılan: özgee - 12 Ocak , 2012, 19:09:35
TABIKII MUTLAKA HABERR VERIRIMMMM İNŞ AMA ENSEMDE CIKAN SEY BEN BUGUN BIRAZ KORKUTTU DER ALTINDA LEBLEBI KADAR  :y25: :y25:
enfeksiyon vardır bademciklerinde filan tek bitane çıkması problem teşkil etmez canım yaa fazlalaşmaması önemli olan :)
14
Çok teşekkür ederimm okumana gerek yok bugğn bitiyo duası yapılcak >Eşimin işe girmesi içindi bu dua Allah kabul eder inşallahh :)
15
bende boşa yazdım o kadar suzan hee :D