28 Mart , 2024, 14:27:46

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - dvrzener

1
Tüp Bebek Özel Bölüm / Ynt: ilk deneme
31 Mart , 2023, 21:14:27
Biz de düşünüyoruz yaptırmayı . Tüp bebek süreciyle ilgili belirtmek istediğiniz
durumlar vermek istediğiniz tavsiyeler varsa seve seve dinleriz  :nazar:
2
Tüp bebek tedavisi yapıldıktan sonra herhangi bir zararı gözlemleniyor mu acaba?
Bir bilgisi olan varsa aydınlatabilirse mutlu olurum.
3
İlişkiler / Ynt: Hayalinizdeki Ev
21 Aralık , 2022, 22:06:11
Hanımlar haklı olarak hep bir ev onlara danışılıp alınmak istendiğinde sıcak olup olmayacağını
ve temizliğinin zor olup olmayacağını düşünür :D Eşimle çelik villa yaptırmaya karar vermiştik
bir zamanlar . Ta ki eşim internette çelik evlerin yalıtımında problemler yaşandığını görene kadar.
Yukarıdaki yorumları görünce geldi aklıma :D
4
Askerliğe bas parayı yap bedelli gözüyle bakılmamalı bence artık. Bir albay maaşı ne kadar diye araştırın anlarsınız ne demek istediğimi. Önemli bir gelir kaynağı eğer yükselmeyi başarabilirseniz askeriye.
5
Para kazanmanın çeşitli yolları var elbet fakat en kesin yol iyi bir üniversite kazanıp sağlam bir maaşla hayatınıza devam etmektir. Sağlam mesleklerden biri rektörlük mesela. Rektör maaşı ne kadar desek nereden bakarsak 15 bin tl en az. İyi bir yazılımcının bir haftalık maaşı bu. Seçtiğiniz bölüm de gitti,ğiniz üniversitede burada etkili olaylardır.
6
Hobilerimiz / Ynt: books
07 Mart , 2022, 16:44:34
Benim hobilerim arasında üst sırada yer alan şey surfing on the net. Yani internette gezinmek. İnternet ortamında yeni bilgiler öğrenmek yeni insanlarla tanışmak alışveriş yapmak gibi olaylardan haz alıyorum. Bu nedenden dolayı en büyük fobilerimden biri de internet yok güvenli uyarısını görmektir. :D Çünkü bu uyarı internete erişemiyeceğiniz anlamına geliyor.
7
Ben audi A serisi hastasıyım . Bir kaç model araç kullandım ve araçların genelinde baskı balata değişimi olması gerekiyor uzun ve hızlı kullanım isteyen araba şoförlerinde. Baskı balata değişim fiyatları da bir hayli gereksiz yüksek olduğundan dolayı bu gibi parçaların uzun vadede sıkıntı çıkarmayacak olan araçları tercih edin.
8
Turizm / Ynt: Abant Otel
03 Mart , 2022, 00:01:17
Artık tatile gitmek Türk halkı için hayalden ötesi değil. Sürekli olarak gittiğim Turkuaz otel turunç dahi fiyatlarını minimum seviyede yükseltmiş olmasına rağmen karşılayabileceğimiz miktarın üstünde fiyat. Turizm ve içişleri bakanlarının bu konuda bir adım atmaları ve halka yardımda bulunmaları gerekiyor bence.
9
Temizlik takıntılı olan bir birey olarak her gün evimin her köşesini temizlemeden koltuk yıkama yapmadan kapı temizlemeden içim asla rahat etmez. Bu nedenle günümün her saati temizlik ürünleriyle kimyasallarla geçiyor. Hastalık kapmamak için en kaliteli ürünleri tercih etmek mecburuyetinde kalıyorum çoğu zaman malesef.