Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - makaron

1
arkadaşlar hamileym. o kadar kendime kızıyorum ki. ağlamaktan gözlerim şişti. oğlum henüz18 aylık. bana ve ilgimize en cok ihtiyacı olan dönemde ona bunu yapmam haksızlık gibi geliyor. üstelik çok güzel emiyor. sütünü kesmek zorunda olacağım. boyle dikkatsiz davranıp onun rızkını kesmeye hakım yoktu. çok kötü oldu. benim tedbrsizliğimin cezasını oğlum çekecek.
2
Sende durum nedir?
3
Yok kizlar yanlis alarm ;)
4
canım oğlumçok hareketli ve biraz huysuz. 1,5 yaşında hala geceleri uyumuyor gündüzleri kıpır kıpır. Şu halimle zor yetişiyorum. Rabbim hayırlısını versin ama biraz daha sonra düşünüyorum. tabi ki hayırlısı ama şimdi olmasa daha iyi gibi.
5
adetim gecikti test yapmaya korkuyorum...
6
Bebeğimi Kaybettim :( / Ynt: Korkuyorum!
02 Eylül , 2015, 13:40:09
tabi ki tekrar denemelisin. çok farklı sebeplerden dolayı da düşük yapmış olabilirsin. ben hiç bir sorunum olmamasına rağmen 3 kez düşük yaşadım. doktorunun yonlendirmesine göre hareket etmelisin. bir de benım onerim hangi şehirdesin bilmiyorum ama bir perinatolog bulup onun takibinde hamileliğini geçirmeni öneririm.
7
Cok uzgunum ne yapmak lazim bilmiyorum. Bence iyi bir dinlen. Bir tstil yapin kafani dagit. Doktorun mutlakabir yol cizecektir. Konusmak istersen biz burdayiz.
8
Bugaboo bee aldım. Memnunum ama şimdi acaba bastona gecsemmi diye düşünüyorum
9
Hadi hayırlı olsun. Forumda herkes ikinci haberleri vermeye basladı
10
benim de aynen oyle ağrılarım olurdu. sanki adet olacak gibi. bazen de iğne batması gibi olurdu. sorunolmaz merak etmeyin.
11
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Hamile miyim
04 Ağustos , 2015, 16:43:07
kızlar rahat olun eninde sonunda bebeginiz olacak. ben de çok sıktım kendimi şimdi ogünlerime acıyorum. stres yapmayın tadını çıkarın.
12
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: hamileyim ben
14 Temmuz , 2015, 14:18:37
canım 5 hafta erken biz 7. haftada görmüştük. göremezsen moral bozma. yoksa o kalp atışı mıydı. benim de aklım karıştı. kese görünür ama kalp atışı olmayabilir.
13
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: hamileyim ben
14 Temmuz , 2015, 13:44:13
duyarsın inşallah merak etme. benim de 3 düşüğüm olmuştu. zaten olmuyordu da. psikoloji çok önemli. aynen ben de boyle tup bebek tedavisi beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim. bol bol su iç. et ye bu dönemde bunlar çok önemliymiş. bir de temiz hava almaya çalış ki bebege oksijen gitsin demişti doktorum. nacizane benim önerim ezbere biliyorsan bol bol ayetel kurs oku. onun hürmetine seni ve bebegini korusun rabbim. bir de ya kayyum, ya latif, ya şekür faydalı esmalardan. ben hamileyken bol bol esma okumuştum. kızım olursa adını esma koyucam demiştim. oğlan kısmetmiş.
14
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: hamileyim ben
14 Temmuz , 2015, 11:07:33
Masallah size. Ne guzel duygu glbl sende onca tedaviden sonra kendiliginden hamile kaldin. Cok guzel heyecanlar hamileliginin tadini cikar. Unmarim sorunsuz bir hamilelik olur saglikla gelir
15
Çok güzel heyecanlar bunlar. Umarım olumlu sonuç gelir. Merakla beklemedeyiz