19 Mart , 2024, 08:50:42

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Registration Agreement

Bu forumda kabul ettiğiniz koşullar çerçevesinde; kesinlikle cinsellik, yanlış, yanıltıcı, yasadışı örgütlenme, kırıcı, kişisel gizlilik, uluslararası ve Türkiye Cumhuriyeti Yasaları\'na aykırı içeriği olan iletiler atamazsınız. Bunun yanında, telif hakkı içeren dosya vb. materyalleri de paylaşamazsınız. Spam, flood, reklam, zincirleme mektup, piramit şemaları ve taciz kesinlikle yasaktır.

Yolladığınız hiçbir iletinin ne forum ekibi ne de forum sahipleri tarafından yasallığı onaylanamaz. Lütfen şunu unutmayın; bizler atılan her iletiyi anında görüntüleyemeyiz ve iletilerin içeriği bizim sorumluluğumuzda değildir. Paylaşılmış/verilmiş bilgilerin hiçbirinin yararlı veya bütünleyici olduğunu garanti edemeyiz. Gönderilen iletiler yalnızca yazarın görüşlerini belirtir; forumun, forum ekibinin, ortaklarının veya forumun sahibinin görüşlerini değil. Eğer gönderilmiş bir iletinin sakıncalı olduğunu düşünüyorsanız, durumu derhal bir yöneticiye veya moderatöre bildiriniz. Forumun sahipleri ve forum ekibi, makul bir zaman çerçevesi içerisinde, sakıncalı olarak nitelendirilen içeriğin kaldırılmasına yönelik bir karar alma hakkına sahiptir. Bu tümüyle elle yürütülen bir süreç olduğundan dolayı lütfen iletilerin anında kaldırılmasının veya kısmen düzenlenmesinin mümkün olamayabileceğini unutmayın. Bunlar, üyelerin profil bilgileri için de geçerlidir.

Yazmış olduğunuz mesajlardan şahsınız sorumlu tutulacaktır. Ayrıca, bu forumu, forumla bağlantılı diğer web siteleri, forum ekibini ve ortaklarını zarara uğratmamayı ve oluşabilecek zararlardan korumayı kabul etmiş sayılırsınız. Bu forumun sahipleri, forumu kullanış tarzınızın neden olduğu bir durumdan dolayı resmi bir şikâyet alırsa veya yasal işlemler bunu gerektirirse, kimliğinizi (ek olarak, bu hizmeti kullanırken hakkınızda toplanmış olan diğer bilgilerinizi) açıklama haklarını saklı tutar.

Kayıt esnasında size kullanıcı adı seçme özgürlüğü verilmektedir. Tavsiyemiz, isminizin size özgü olmasıdır; ardından kayıt ettiğiniz hesap ile ilgili şifrenizi yöneticiler dâhil kimseye vermemeyi kabul etmiş sayılıyorsunuz (bkz: yasa ve güvenlik sebepleri). Bunun yanında, başka bir kullanıcının hesabını kullanmamayı da kabul etmiş sayılıyorsunuz. Hesabınızın güvenliği için önerimiz, karışık ve özel şifreler kullanmanızdır.

Kayıt olduktan sonra profil alanlarınızı istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Fakat profil alanlarınızda kullandığınız her türlü illegal durumda, yöneticiler sizi uyarmadan profil alanınızı düzenleyebilir veya silebilirler.

Not: Her iletinizin IP adresi kayıt altına alınmaktadır. Bunun nedeni ise IP adresinizin veya ISP adresinizin daha önceden yasaklanmış (banlanmış) olabileceğidir. Bu durum sadece anlaşmanın önemli bir parçasını ihlâl etmeniz ile oluşabilir.

Ek Not: Yazılım çerezler yerleştirmektedir ve hakkınızda küçük bir metin dosyası (kullanıcı adınız ve şifreniz de mevcuttur) oluşturarak tarayıcınızın ara belleğinde bulundurur. Bu sadece giriş/çıkışlarınız için geçerlidir. Yazılım, bunun haricinde bilgisayarınızdan herhangi bir bilgi almaz.