28 Nisan , 2024, 00:30:00

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

41
 :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
Yılmaz Erdoğan'ın öğrencileri, kendi kanatlarıyla uçmak için ayrıldıkları yuvalarına "AŞAĞI YUKARI YEMİŞLİLİLER" olarak dönüyor!
Şahin Irmak, Büşra Pekin, Bülent Emrah Parlak, Murat Eken, Gülhan Tekin ve Burcu Gönder, ustaları gibi hem yazıyor hem oynuyorlar. İstanbul'da yaşamanın, hayat kurmanın, hele ki daire sahibi olmanın hiç de kolay olmadığının hikayesi...
42

BİZİM YENGE
13 Ağustos Cumartesi 20:00

Kanal D'nin, 13 Ağustos'ta ekrana gelecek yeni komedi dizisi "Bizim Yenge"; ilk görüşte aşık olduğu Bahri (İlker Aksum) için, babasına karşı koyma pahasına, evinin kadını olmak isteğiyle dolup taşarak İstanbul'a gelen Filiz'in (Şebnem Bozoklu) hikayesini konu alıyor.
Filiz'i kocasının evinde bekleyen büyük sürpriz ne? Filiz'in aşkı, her şeyin üstesinden gelmeye yetecek mi?  "Bizim Yenge"de, sürprizlere ve doyasıya kahkahaya hazır olun!

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut'un yaptığı, senaryosunu da Kuledibi Senaryo Grubu'nun kaleme aldığı "Bizim Yenge", eğlenceli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor.
Ayşenil Şamlıoğlu (Mehpare), Şebnem Bozoklu (Filiz), İlker Aksum (Bahri), Yetkin Dikinciler (Adem) ve Güneş Sayın'ın (Zeyno) başrollerini paylaştıkları, samimi, sıcak ve naif hikayesiyle, izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday "Bizim Yenge"nin konusu şöyle;

Filiz, evlenme yaşının geldiğinin -hatta geçtiğinin - farkında, artık kendine ait bir evi olsun ve evinin hanımı olsun diye düşünen, bir "iyi aile kızı"dır. Tutucu bir baba gözetiminde ve kapalı bir muhitte yetişmiş olması nedeniyle gönül ilişkilerine fırsatı olmamıştır. Aşk onu, yerinden yurdundan epey uzakta, dizilerden seyredip düşler kurduğu İstanbul'da yakalar. Kalbini kaptırdığı taksi şoförü Bahri, İstanbul'da doğup büyümüş bir mahalle delikanlısıdır ve Filiz'e tutkuyla bağlanmıştır. Filiz de bu ilk aşka ve delikanlının saf yüreğine sonuna kadar inanmıştır. Kendini öyle bir aşkın içinde bulmuştur ki, babasına karşı koyma pahasına, büyüdüğü şehirden ayrılmayı göze almış ve İstanbul'a gelmiştir. Gelin olacak her kız heyecanlıdır ama Filiz'in heyecanı bambaşkadır. Şimdiye kadar ancak dizilerden seyredebildiği bu rüya şehirde evinin kadını olacaktır. Sevdiği adamın onu kapısına getirdiği ev eski bir mahallededir. Yol boyunca kafasının içinde çoktan evini düzenlemiş, çeyiz sandığındaki dantelli üçgen örtülerini bile yerine yerleştirmiştir. Elbette kendini çıkabilecek küçük aksiliklere de hazırlamıştır. İyi yetişmiş müstesna bir aile kızı olarak, kayınvalidesinin müstehzi gülümsemeleri, kayınbiraderinin sinirini tutmaya çalışan halleriyle başa çıkmayı bilecektir.
43
Zehirli Sarmaşık 11 Ağustos Perşembe Akşamı Başlıyor , Fox Tv
44
Anneler ile Kızları

'Farklı hayatları, ortak yazgıları vardı.'

Perşembe Star ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Anneler ile Kızları, yüreklere dokunan hikayesi ile izleyicileri ekran başına toplayacak.

Başrollerini Ebru Özkan ve Feride Çetin'in paylaştığı dizi, biri İstanbul'da diğeri Malatya'da yaşayan Defne ve Gülizar'ın, benzeyen kaderlerinin yollarını birleştirmesini konu alıyor. Senaryosunu Leyla Karaloğlu ile Seval Bozkurt'un yazdığı Anneler ile Kızları'nın oyuncu kadrosunda Ebru Özkan ve Feride Çetin'in yanı sıra, Levent Üzümcü, Şerif Sezer, Selda Özer, Ozan Çobanoğlu ve Hüseyin Soysalan da var.

NTC MEDYA'nın yapımını üstlendiği dizinin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, yönetmeni ise Küçük Kadınlar'dan sonra Anneler ile Kızları'nın yönetmen koltuğuna oturan Hakan Arslan.

45
1. Bölüm Fragmanı

Evlilik dışı ikiz kızlarını dünyaya getiren Leyla daha baştan yenik başlamıştı verdiği hayat mücadelesine. Çaresiz kadına önce hastanede ikizlerden birinin doğum sırasında öldüğü söylendi, diğerini de o terk etmek zorunda kaldı.

Ancak pes etmedi Leyla. 23 yıl sonra tekrar geri döndü kızı için. O Ayla'yı ararken zengin bir iş adamına evlatlık verilen kızı Şebnem de hayattaydı. Yıllar sonra anne ve kızlarının hayatı birleşmişti ama onlar bu gerçeğin farkında bile değildi.

Şebnem ne kadar uysal ve kırılgansa Ayla bir o kadar hırslı, istediğini elde etmek için sınır tanımayan gözü yükseklerde bir genç kızdır. Ayla, Şebnem'in öz babası zannettiği Şevket'in şirketinde çalışan yetenek vaat eden bir desinatördür.

İki kız kardeş de Kenan'a aşıktır. Fakat Şevket'in hem Ayla hem de kızı Şebnem için bambaşka planları vardır.

Çocuklarının hasreti ile yüreği yanan bir anne onları bulmak için verdiği amansız mücadele. Birlikte büyümeleri gerekirken, birbirlerine rakip hatta düşman olan ikiz kardeşlerin hikayesi Pazartesi akşamları Star TV'de ekranlara gelecek.

Yayın Tarihi : 8 Ağustos Pazartesi
Yayın Saati : 20:00
46
KURŞUN BİLAL    
   
34 yaşındaki Bilal, cinayet masasında komiser olarak çalışmaktadır. Dört kişiden oluşan bu ekip, İstanbul'un karanlık suç ve dram içeren cinayetleriyle uğraşır. Bilal Emin bir gün aniden Çıyan lakaplı birinden ölüm tehditleri almaya başlar. Çıyan ve Bilal arasındaki geçmişe dayalı kapanmamış bu hesaplaşma Çıyan'ın Bilal'i başından vurmasıyla başlar.Uzun süre komada kalan Emin, bir gün komadan uyanır. Tekrar ameliyat olduğu takdirde ölme riski çok yüksek olduğu için kurşun kafatasında bırakılır. Normal yaşantısına döndüğü düşünülen Bilal Emin'in beynindeki 9mm çapındaki kurşunla, beyin aktiviteleri ve dolayısıyla hayatı tamamen değişir...Kafasında kurşun taşıyan Bilal, bir yandan mutlak adalet için suçluların üzerine yeni yöntemlerle giderken, bir yandan Çıyan'ın ürkütücü adalet anlayışıyla savaşacaktır.Bilal için, hiçbir şey artık eskisi gibi değil
47
Televizyon Kanalları Yayın Akışları / reis
06 Ağustos , 2011, 12:11:46
REİS -  - 1. BÖLÜM    
07 Ağustos 2011 Pazar11:45
   
İstanbul Atatürk Hava Limanı'na inen uçak, çok beklenen, çok özlenen bir yolcu getirir. Yolcunun adı Murat'tır. Kimine göre Murat bir oğul, kardeş, yeğen, dayı, kimine göre kuzendir... Bir başkasına göreyse eski sevgili... Murat, pilot olarak döner ülkesine. Mesleğini yapmak için heyecanlıdır. Hayat aslında "sen plan program yaparken başına gelen şeydir." Bu kural Murat için de geçerli olur. Bir anda kendini pilotluk yerine, ailenin balıkçı teknesinde reis olarak bulur. Bir başka şehirde, bir başka insanın, Ayşe'nin hayatı da tıpkı Murat gibi bir gece içinde değişir. Mutlu bir hayatı olduğunu sanırken bir anda kendini tek ve yapayalnız buluverir. Başka bir şehir, başka bir hayat onun için de kaçınılmaz görünmektedir. Artık, hayatın, tesadüf dediğimiz ve önceden hiç kontrol edemediğimiz kuralları geçerlidir. Murat, acaba hem denizlerin reisi hem de ailesinin reisliğini de başarabilecek mi?
48
SENİ BANA YAZMIŞLAR - YENİ - 1. BÖLÜM    
07 Ağustos 2011 Pazar20:30
   
AŞKLARINI GERİ İSTİYORLAR! En beklemedikleri anda, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkek... Zeynep Yalçın'a aşık, Mehmet de Burcu'ya. İkisinin de amacı sevgilileriyle mutlu bir yuva kurmak. Ancak Zeynep evlenme teklifi almayı umarken, Mehmet de evlenme teklif edeceği gün terk edilir. İşte Zeynep ve Mehmet'in yolları bu olaydan sonra kesişir. Çünkü Yalçın ve Burcu birbirleriyle sevgili olmuş, bu uğurda eski sevgililerinden vazgeçmişlerdir. Her ne kadar birbirleriyle anlaşamasalar da artık Zeynep ve Mehmet'in ortak bir hedefi vardır... Yalçın'la Burcu'yu ayırmak...

1. BÖLÜM ÖZETİ
Zeynep ve Mehmet özenle hazırlanarak güzel bir akşam yemeği için sevgilileri Burcu ve Yalçın'la buluşurlar. Geceyle ilgili ikisinin de beklentisi büyüktür; Zeynep sevgilisinden evlenme teklifi almayı umarken Mehmet de sevgilisine evlenme teklif etmeyi planlamaktadır. Ancak işler bekledikleri gibi gitmez, en olmayacak anda terk edilirler. İşin kötüsü onları terk eden Burcu ve Yalçın birbirleriyle sevgili olmuşlardır bile. Yalçın'ın cafesinde halkla ilişkiler müdiresi olarak çalışan Burcu ve patronu Yalçın yeni bir aşka çoktan yelken açmışlardır. Bu tesadüf Mehmet ve Zeynep'i yan yana getirir. Eski sevgililerinin aşkını geri kazanmak için harekete geçen ikilinin kesişen yollarında yeni maceralar onları beklemektedir. Yalçın'ın cafesinin tam karşısındaki kahvehanede garson olarak işe başlayan Zeynep, Mehmet'in cafeye giderek Burcu'ya olan aşkını ispat etmek için hazırladığı sürprize ister istemez dahil olur ve olaylar ummadıkları şekilde gelişir.

49
dün ilk bölümü vardı ve çok komikti  :ehi:
demet akbağ ve haluk bilginer varya daha ne olsun
50
dr %80 kız demiş canana bebeği için
canım arkadaşım inşallah hayırlı evlat olsun bebeğin
kız evlat öz evlat demişler  :love9: :love9: :love9: :love9:
çok sevindim meleğin sağlıkla gelsin inşallah  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
52
# (bkz: seni leylekler getirdi)


yemezsen arkandan ağlar)
yaramazlık yaparsan seni polise veririm)

tabakta yemek birakmamiz halinde arkamizdan agliyacagi inanisi...
yatağın altındaki canavar)

- aç ağzını yavrum bak uçak geliyor. aç aç aç aç! hammm! * *

babası mercedes aldıgı halde, arabanın vw Beetle * olduğunu inanan çocuk.

"tabakta ne kadar pirinç tanesi bırakırsan okadar çocuğun olur" inanışının çocukken beyne sokulması sebebiyle ömrü billah 2 tane bırakmaya çalışmak


# çizgi film karakterlerinin gerçek olduğuna inanamak. bir dönemler çizgi film karakterleri ile gerçek aktörlerin bir arada oynadığı filmler modaydı, o

# öğretmenlerin hiç tuvalete gitmediğine, burun karıştırmadığına inanmak.

# dudaktan dudağa öpüşünce hamile kalındığı.




# evet evet benim babam bir süper kahraman.
- baba benden saklama bari
+ neyi be oglum?
- yaw neyi olcak, ahh sen var ya
+ yeter be oglum, esek kadar adam oldun
- tamam tamam, ama donunu nasil pantolonun üstüne giyiyon onu anlamiyom!
+ len bi git yat esek sipasi!!!


# televizyonda izlediğimiz kişilerin o televizyon kutusu içinde olduğunu sanmak.

# (mahallenin abisi * cocuk nasıl yapılırı anlattır)

konu bir sekilde ilerler...
s.c.* : abi peki cocuk nasıl oluyor??
m.a.* : baban anneni şaapıyor da oluyor*
s.c :(o eylemi sadece kufur olarak bildiginden kızar) ne diyosunn beee???
m.a.: lan bu cok salak ha, inanmıyosun dimi??
s.c.: tabi inanmıyorum babam yapmaz ole sey anneme.
m.a : ee nasıl oluyor cocuk o zaman .ehehehe
s.c :anne ile baba isteyince oluyooorrr
m.a : hehe. işte isteyince onu yapıolar da öle oluyor
s.c.: lan dogru konuss.. gitcem soracam babama yalancı senii
m.a.: ehehehe

# bilgisayar veya atari oyununu uzuncana oynamamız sonucu bir büyüğümüz adaptore ya da monitöre dokunarak: " hiii..bak şimdi patlayacak, bomba yapmışsın bunu, kalk, kalk hadi çabuk!" derdi. *

# hiç büyümeyeceğini sanmak.

# komşunuzun çocuğunun sizden hep daha iyi olduğu.

# hem evlatlık olduğuna hem de anne ve babanın uzaylı olduğuna aynı anda inanmak.(bakmayın öyle zor bir çocukluk geçirdim evet) insanı çelişkilere sürükleyen bir durumdur efendim. bir yandan evdeki tüm çekmecelerde harıl harıl evlatlık olduğunuzu gösterir belgeleri ararken bir yandan da anne ve babanızın odanızın kapısını kapattıkları andan itibaren şekil değiştirip ana gemiyle irtibata geçtiklerini düşünmektir.sıkıcı hayatı bir nebze olsun renklendirmek için hayal gücünün sınır tanımadığının göstergesidir.

# düyada gerçekten yaşayan tek insanın kendisi olduğunu düşünmek.

dünyadaki diğer insanların, yani anne, baba, kardeşler, komşular, hatta sokaktaki tanımadığınız adamın dahi oyuncu veya figüran olduğunu sanmak.

rolleri, de sizin bu durumu anlamanızı önlemek ve gerçekten yaşadıklarına inandırmak.

bu sanrı yoğunlaştığında, anne ve babaya - ben anladım artık rol yapmayı bırakabilirsiniz. diye bağırmayı istemek.

allahtan yapmamışım, mutlaka bir psikoloğa götürürlerdi. dur yaw yoksa yapsam daha mı iyi olurdu, en azından tedavi olurum.


# genelde abla ve abilerin küçük kardeşe söyleyip ağlattığı sözlerdir:
- biz seni başkasından aldık. sen bizim kardeşimiz değilsin.
-bak anneme söylersen seni leğen satanlara veririz.
-....

# '' bak sen yemezsen, amerika' lı kuş gelir kapar yemeğini''. *

# yetiştiğiniz topluma bağlı olarak, sülale kelimesinin küfür olduğunu sanmak.*

# elektrik süpürgesinden korkmak ve sizi de içine çekeceğine inanmak.

# çocuk olmanın saflığıyla söylenen her şeye inanmaktır.

a:anne o:olimbera

o:anneee, babamın neden saçları yook?
a:ehem.. denize dökülmüş de ondan.

ve ben buna uzun yıllar inandım. *

http://www.uludagsozluk.com/k/%C3%A7ocukken-inan%C4%B1lan-abuk-subuk-%C5%9Feyler/ dan alıntıdır

53
Eşeğe altın semer vursalar,eşek yine eşek değildir.Altın kaç para haberin var mı senin? Eşek değil Eşek bey diyeceksin ...

:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
54
Bülent Çarıkçı "Karı-koca olmak fikri bana çok itici ve kötü geliyordu. Biz 2 iyi arkadaştık. Evdeki ufak-tefek tartışmalarımızın dışında her şey iyi gidiyordu. Örneğin Tülay ile aynı yatakta yatarken sıkılıyordum. Çünkü yalnız uyumaya alışmışım. Tülay istediği için evlendim, eski çevremden, hayat tarzımdan koptum. Evlenerek büyük fedekarlık yaptım. Düşünsenize evlilik ve VJ Bülent. Ama ne zaman ki çocuk baskısı başladı. 'Aaaa yeter artık' dedim" dedi. VJ Bülent "Tülay Hanım'ın annesi sizi damat olarak görünce ilk tepkisi ne oldu?" sorusunu da şöyle cevapladı:

"Yazgülü annem beni çok severdi, tüm gün evde oturup sohbet edip yemekler yerdik. En büyük şoku kayınvalidem değil de, nikah memuru yaşadı. Nikahın kıyılacağı gün çekimden geldiğim için yüzüm makyajlı, kıyafetim süslü-püslüydü. Tülay ise makyajsız ve sadeydi. Nikah memuru şoka girdi. Nikahı kıydıktan sonra 'Gelini öpebilirsiniz?' deyince içim bir tuhaf oldu. Bu prosüdürlere uymak hiç bana göre değil, çok antipatik. İnadına öpmedim! Sonra yanağına öpücük kondurdum. Karı-kocalık fikri beni boğuyordu, bana göre değilmiş." dedi.

O SORUYA ÇOK KIZDI
Ardından Lerzan Mutlu'nun 'Yüksek Topuklar' adlı programına konuk olan VJ Bülent, Mutlu'nun "Cinsel tercihi belli olan bir insan nasıl bir kadınla evlenir?" sorusu karşısında çok sinirlendi. Çarıkçı, kimin renginin ne olduğunu kimsenin bilemeyeceğini belirterek;

"Ben ne renkli görünen insanların renksiz ve ne kadar renksiz görünen insanların renkli olduğunu gördüm. Ayrıca gayler ya da travestilerin diğer insanlara göre çok esaslı insanlar olduklarını her zaman söylerim. Ben onların üstün zekalı insanlar olduklarını düşünüyorum. İşin enterasan tarafı ben kimseye bir şey açıklamak durumunda değilim. Her şeyi istediğim gibi yaşıyorum. Onlara hiç bir açıklama yapmıyorum. Mutluluk bir tane ve benim içimde. Ben sonsuz mutluyum. Baba mutluyum. Koskoca bir VJ Bülent Cumhuriyeti'yim. Kimseyi hiçbir zaman kandırmadım. Ben destek olacak bir insanım, köstek olacak değil. Çok yalnız bırakıldım. Bırakın bu bel altı vuruşları. Kıskandığınızı biliyorum. Benim sevgili eşim çok mutluydu ve birlikte çok güzel zamanlar geçirdik. Kimin elini öpmek zorundayım? Kimsenin.

Yaşayamadığınız için kıskanıyorsunuz anacım. Benim kimseye bir bağım yok. Yanımda mıydınız? Ben çok dürüstüm biliyor musun. Kimse elime su dökemez bu konuda. Öyle insanlara böyle konuşmak gerekiyor. Siz kimsiniz ki hayatımdaki bu kadar özeli merak ediyorsunuz? Nereden biliyorlar benim tercihimi. Yanımda mıydınız? Benim evlenmemdeki amaç sadece sevgiydi. Sen yılların insanısın. Hiç mi ihtimal vermediniz. Yıllarca sizi tanıyan ve sizi seven birisi olarak beni anlayabileceğinizi düşündüm. Kalbim kırılmaz kötü bir şey yazarsanız da. Niye bu kadar merak ediliyor? Niye bu kadar uca gidiyorsunuz? Sadece sevdiğim için evlendim" dedi.
(Milliyet)
http://haber.ekolay.net/Haber/65/788311/nikah+memuru+soka+girdi.aspx

:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
55
ben gültanesiyle başladım bi ara ayşegültanesi yaptım
biri dedi ki ya bu gültanesiyle ayşegültanesi aynı kişimi  :ehi: :ehi: :ehi:
bende tekrar yaptım
ama şimdi tontik oğlumda olunca gültanesi tontik annesi oldum
56
selam canlarım
bugün alperenim 40 günlük oldu
maşallah çok sağlıklı herşey yolunda ama uyumuyor,hep uyanık durmak istiyor
büyük insan gibi 6-7 saat uyanık duruyor,sadece emerken uyuyor 20-25 dak
geceleride düzensiz
uyanık durduğu zamanda çok ağlamıyor ama hep kucağımda,ilgi istiyor durmuyor
annemde gitti,10 dakika uyusa ya koşa koşa yemek yiyorum yada namza
ev işlerim hep duruyor
onlar falan çok önemli değil,kuzum iyi olsun yeterki ama bunalıma giriyorum,sağlıklı olması için uyumasıda gerk sonuçta
önerilerinizi bekliyorum
hemen cvp yazmazsam kusura bakmayın canlarım
hepinizi çok özledim,uzun uzun sohbet etmeyi,gülmeyi
heey gidi günler heyyyyyy  :ehi:
gerçekten doğum yapmadan önce ne çok zamanım varmış şimdi anladım  :laughing7:
57
Bebeğim Doğdu :) / EVİMİN GÜNEŞİ DOĞDU
18 Nisan , 2011, 13:48:04
canlarım çok şükür oğluma kavuştum
onsuz nasıl yaşamışım bilmiyorum
herşey yolunda uyku düzemimiz sağlığımız sütüm
hepsi çok şükür sıkıntısız maşallah
alperenim dünyamızı aydınlattı  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

59
4 dakika kısa çok iyi ama bu seferde zırt pırt reklama giriyorlar
kesik kesik bişey anlaşılmıyor
her zamanmı böyle olacak acaba
60
HAYDİ BAHAR KUZULARININ ANNELERİ  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
BEBEKLERİMİZİN İSMİNİ BOYUNU KİLOSUNU GELİŞİMİNİ,SAĞLIĞINI BURDAN TAKİP EDELİM  :love9: :love9: :love9:
EPEY KALABALIK OLACAZ İNŞALLAH  :nazar: :nazar: :nazar:
SİZ BAŞLAYIN BENDE BİRKAÇ HAFTA SONRA OĞLUŞUMLA ARANIZDAYIM İNŞALLAH  :hieyt: :hieyt: :hieyt: