29 Mart , 2024, 02:35:08

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Emine

106
Benim kese 6 haftalıkken görünmüştü ama 4 haftalık gibi ebriyo yok kürtaj dedi aynı doktor ilk gebeliğimde de boş gebelik diyerek kürtaj yapmıştı sonra başka bir doktor 7 hafta 3 günlükken kese boş ama yolk kesesi plışmuş 1 hafta sonra gel dedi. Yani 9. Haftanın içinde kalp atışını duyabildik geç döllenme olmuş. Kese 20 mm olana kadar içinde embriyo oluşmasını beklemek gerekiyormış.
107
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Bu siteyi ozluyorum
20 Aralık , 2017, 20:04:24
Beni soracak olursanız sağlığınıza duacıyım bu arada 2 sene daha geçmiş nine olduğumuzda da bu satırları okuyup hey gidi günler heey diyeceğiz daha sık gelin  :toothy10:
108
 :k06:
109
İnsanlar neden hamile kadınları korkutmaktan zevk alır anlamıyorum. Mantık alıyor mu saçın kesilmesiyle bebeğin ne alakası var :) Rahat olun her şeyi kafaya takmayın bu kadar batıl inanç kesinlikle  ;)
110
Kızlarım bebekken ilklerini heyecanla bekler ve paylaşırdık. İlk yoğurt yemesi, ilk adım vs .. Çocuklar büyüsede gözümüzde hala bebekler. Kızıma doğduğundan beri hiç cola içirmedik tadına bile bakmadı. 11 yaşında arkadaşının babası okuldan alıp kursa bırakırken sandviç ve cola almış. Ben içmiyorum diyememiş  ;D çok da susamış o nedenle içtim dedi  :k06: Zaten paket servis içine buz atmışlar erimiş şekerli suya benzetti tadını eski günlerin anısına burada paylaşayım dedim (12.12.2017)  8)
111
Ben 2 yaşındaki halimi hatırlıyorum. Kardeşim doğunca annemle babam onu ortalarına yatırıyorlardı ben odalarındaki başka bir yataktaydım. Karanlıkta sürekli gözüm kapıdaydı öcü gelecek diye korkuyordum  :k06:
112
İkinci kızım için büyük ihtimal erkek demişti, iyi ki kız olmuş  :k06:
113
Anne ile daha fazla vakit geçirdiği için anne daha etkilidir ama babanın varlığı ya da yokluğu davranış şekli çocukların gelişiminde büyük rol oynar.  :icon_thumright:
114
Moda / Ynt: kalın kaş mı ince kaş mı
20 Aralık , 2017, 14:32:09
En büyük pişmanlıklarımdan biri genç kızken kaşlarımı almış olmak şimdi kızlarımı uyarıyorum asla almayacaksınız diye. Doğal kalın kaş kalmadı ala ala ip gibi yapıyorlar sonra kaş ekleteceğiz çizdireceğiz doğal göstereceğiz diye uğraşıp duruyor tonla para döküyorlar. Modasını bilmem ama her şeyin doğal hali en güzeli  ;)
115
Alıntı yapılan: βαlκιz - 06 Nisan , 2011, 13:36:22
Yetişkin için 1 su bardağı süt kaynayınca içine 2 yemek kaşığı hatmi çiçeği konup demlendirilip süzülüp içilirse çocuk için 1 yemek kaşığı hatmi çiçeği 1 su bardağı kaynar süte konup demlendirilip içirilirse öksürüğü hemen kesiyor. Ben kızıma öksürmeye başlayınca bundan yapıyorum bir de ayağının altına vicks sürülüp kalın çorap giydirilecek tüm gece öksürmeden uyuyor sabaha birşeyi kalmıyor.
   


emine hanım yazmıştı ama oğlun küçük onada verilebilirmi acaba ya  :icon_scratch:

Daha önceden yazdığım tarifi vermiş arkadaşlar İbrahim Saraçoğlu tarifi bu ve işe yarıyor hala küçüklüklerinden beri yapıyorum 11 ve 8 yaşına geldiler :) Balgam söktürücü demişsiniz ben ilaç çok çok gerekmedikçe kullanmıyorum balgam söktürücü olarak yaptığım şeyi anlatayım kesin çözüm ama dumanında kalınca öksürmekten içi dışına çıkıyor insanın faranjitte de öneriliyor. Günlük sakızı denen bir şey var aktarlarda satılıyor böyle minik tane tane. Ondan yarım yemek kaşığı kadar daha az da olabilir bir tencereye koyup yakıyorsun. Beyaz bir duman çıkmaya başlıyor çıkan dumana bir miktar pamuk tutup o pamuğu çocuğun göğsüne koy sabaha kadar dursun. Biz ailecek dumanında kaldık ilk yapışta bir süre öksürmekten içimiz dışımıza çıktı ama iyileştiriyor. Bu küçük çocuklara da yapılan bir uygulama kardeşim çok hastalandığında bebeğine hala yapıyor.
116
Ceyline hamileyken ilk mesajla başladığım sitede yıllar birbirini kovaladı 6. sınıfa geldik. :ehi:  5. sınıfa göre dersler biraz daha zor sosyal derslerde ezber gerektiren şeyler var, matematik daha bir yeni konular içerir halde. Genel sistem değişikliği olarak teog kalktı okullar yeni sisteme göre yavaş yavaş hazırlıyor çocukları deneme sınavı oluyorlar arada.
117
Çocuğu İlkokul 5. Sınıfa Giden Veliler buradan paylaşım yapabilir tüm çocuklara başarılar  :love9:
118
Şerifecim geldik ama bu arada çocuklar 6. sınıfa gidiyor  yeni başlık açmak şart olmuş :ehi:
119
Durum güncellemesi yapalım aradan 1 sene geçmiş kendi okulundan burs kazandı asayiş berkemal  :k06:
120
Meltem gönderini şimdi okudum aradan 4 sene geçmiş  :ehi: :ehi: Ceylin 6. sınıf oldu bu arada. Belemir ve Borak da iyidir umarım  :love9: