Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

241
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın canım. Benim oğlum içinde beyninde su var falan dediler. Çok şükür sapasağlam bir evladım var. Bu testlerin yanılma payı çok var. Rabbim sağlıkla her bebeği ananesinin kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah. :amin: :amin: :amin:
242
Canım Emirde artık ek gıdaya geçer. Yavaş yavaş herşeyi alır emin olki yedikleri çok sıvı idi. O yüzden sıvılı oluyordu kakası. Bak arı maması muz ve diğer mamalarda kilo alımını fark edeceksin.
243
maşallah miniklerimize  :nazar: :nazar: :nazar:


:love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
244
Yerim onu ben ilkay. Allahım egirgesin. Oklu. Çok güldüm vallahi. Şimdi kaçıncı ayında ilkayım???
245
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 25 Mayıs , 2012, 00:07:01
Alıntı yapılan: aydinays - 24 Mayıs , 2012, 12:42:13
Dur canan daha ne ki? Kayra artık arabasında gelirken yolda gördüklerine laf atıyor.Onlara bişeyler diyor. Dönüp Kayra'ya bakıyorlar. Gittikçe cadılaşacak Buğlem'im.
ayşem sorma geçen markete gittik alışverişi ben yaptım babasının kucağında bizimki bir başladı konuşmaya bebekçe  :k06: :k06: eşim kızım sus diyor yok bu bağırdıkça herkesin gözü bebek arıyor kim bu diye gelip gelip sevdiler  eşimde sen bunu oturmalar götürüyorsun orda kaydediyor çenesi durmuyor diyor  :k06: :k06: şimdiden cadı mı cadı oldu ayakta durmaya bayılıyor o kafasını bir dikiyor ayşe ben bakın basıyorum beceriyorum der gibi  :nazar: :k06: :k06:
maşaallah bebeklerimize kayrada fena ha laf atmalar falan  :k06: :k06: :nazar:

sorma canım. Kayrayı 4 aylık  muyanesi için doktora götürdüğümüzde eşimle, kayra ve ben asansöre bindik büyük hasta asansörleri. içerisi insan dolu eşimde sakladı kayrayı. Gören ellemek istiyor diye. Bizim bebeğin olduğunu neredeyse kimse görmüyor. Kayra bir ellerini emdi. cop cop öyle bir ses çıktı bebek mi vardı asansörde demeye başladılar. Bunlar böyle ilgi odağı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Alıntı yapılan: இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ - 29 Mayıs , 2012, 13:51:23
masallsaahh  buglemıme  :nazar: :nazar: :nazar:
kızlar boyle cılvelı oluyor pekı emıre ne demelı habıre bısdeyler sayıyor  :k06:
emırde yenı bır yere gıttıgımızde etrafı suzuyor gozlerını dıkıyor acaba benımle kım konusacak benı kım guldurecek dıye beklıyor  :ehi: hemen hazır gulmesı  :ehi: :ehi:

ayse emırle kayra capkınolacak bellı  :k06: bızımkı hemsıre dr gordumu kendınden  gecıyoo  :k06:


Sorma canım vallahi. Şimdiden oğlumun aablaları var. Sevmeye geliyorlar. Onu götürüyorlar gezmelere. Kayınvalidemin orda durmuyor. Bir gün gidiyorum bir koşu teyzesi götürüyor. Bir komşu kızının kucağında. Şimdiden baktırıyor kendine  :k06: :k06: :k06:
246
Yerim ben yaramaz oğuzhanımı.  :love9: :love9: :love9: :love9:
247
burdayız cnmm. ama kimse buraya uğrayan yok malesef
248
Betülüm bende ilk kez duydum. Bu yüzden paylaşmak istedim.
249
Kızlar dün Kevser ile görüştüm. Ecremin sonuçları çok şükür ki temiz çıkmış. Maşallah benim miniğime. Annesi başlamış bütün süt ve süt ürünlerine. Hepsi benim gelinime yarasın inşallah.  :love9: :love9: :love9:
250
Canım çok geçmiş olsun. Hiç üzülme 10 ay emmiş canım. Çok şükür ki ona geçmemiş. Belki hastalığın geçtikten sonra tekrar emer.
251
6 aylıkken Kayra 8.600 dü.
68 cmdi.
:nazar: :nazar: :nazar:
252
Alıntı yapılan: ๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ - 29 Mayıs , 2012, 10:04:53
10. ay bitti

79 cm 10.850 gram benim oğlum  :nazar: :nazar: :nazar:

maşallah subhanallah

1 yaşındaki çocuğun standart boyu 75 cm imiş. bu daha şimdiden 79 cm  :nazar: ::)


maşallah oğuza  :nazar: :nazar: :nazar:
253
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 29 Mayıs , 2012, 09:48:23
dualarım sizinle aysecim listeyi acıp hergün tek tek adınıza dua edicemmm bundan sonra hergünnn yapıcam kesin

canım seni ne kadar sevdiğimi bilirsin. ne kadar zorlu yollardan geçtiğini az çok biliyorum. Rabbim hayırlı güzel doğumlar vericek sana. Ve bebeklerine kavuşacaksın. Allahım herşeyin düzenini bilir. Her yağmurun ardından nasıl gökkuşağı çıkıp toprak kokusu ile ışıl parlıyorsa seninde bu miniklerin hayatını öyle parlatacak. Bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine okuruz canım elimizden geldiği kadar. Birde meryem süresi oku. Yusuf süresi oku. Ben hamileyken kayraya okumaya çalıştım. Çok şükür eli ayağı düzgün nur yüzlü oğlum oldu.
254
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 29 Mayıs , 2012, 09:39:33
sağol aysecim allah razı olsunnn
bugün rüyamda kanamam oldugunu falan gördüm doktora gidiyorduk aklım cıktı
bira onun yorgunlugu var üzerimde bende ismimi yazdırayım dedim
allahım birdaha o acıyla sınamasın beni helede bu saatten sonra onları içimde hissetmişken
inan aglıyorum suan rüyamdan cok etkilendimmm bu yüzden banada okunsun istedim


canancım sen hiç korkma canım. Sen hamilesin öyle görmen normal. Biz miniklerimiz için seve seve okuruz canım. Dualarını eksik etme cnm. hamilelerin duası kabul olur.
255
Nilim rabbim nazarlardan korusun. Durum ne kadarda tatlı bir bebek. Maşallah suphannallah.