19 Nisan , 2024, 13:49:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - KADRİŞ

1
canlarım bugün öğlen 2 gibi rahimde acayip kasılmalar vede sızlamalar oldu acil doktora gittim....doktor keseyi göremedi alttan bakalım dedi...baktı vede ikiz dedi .ama biri 8 haftalık kalbi atıyo diğeri 7 haftalık gözüküyo ama kalp atışı duyulmuyor..çok korktum.gerçi arife günü ben yine acile gitmiştim erkek doktor vardı üstten baktı sanki iki kese varmış gibi görüyorum ama emin değilim demişti.alttan muayene dedi kabul etmedim.çünkü ben özel dktr gitmiştim  5 gün önce keseyi görmüştü....ben bu doktorun 2 kese görüyorum sanki demesini ciddiye almamıştım..ama bugün doktor net gördü  fakat kalp atışı için pazartesi detaylı ultrason yada 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi...ama biri gelişmediği için kalbi atmaya bilirmiş..yani ikiz olduğu kesinde  ne durumda olduğu muallakta...ikiz anneleri acil yardım lütfen.bu şeyler normalmi yani olabilirmi.netten araştırdım zaten ikizlerde genelde  çocuklardan birinin gelişimi hep önde gidermiş.vede bazen önde giden diğerini öldürebilirmiş....rabbimden hayırlısını istiyorum.benim için dua edin lütfen.vede bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşsın..... :y25:
2
slm canlarım.uzun zamandır siteye giremiyodum.......hepinizi çok özledim.....bu mutlu haberi ilk sizinle paylaşmak istedim........cuma sabahından bu yana kasık ağrısı çekiyodum.cumartesi yani ayın 29 adet olmam gerekiyodu.....3 gün geçti......bu sefer hemen test yapmamaya karar vermiştim çünkü artık tek çizgi görmeye dayanamazdım........bugün hassas bi test aldım yaptım vede sonuççç pozitif 2 çizgi.......  inanamadım çünkü 2 senedir 1 günüm geçince bazende daha günüm gelmeden yaptığım için bu seferde negatif dedim.... birde çizgi o kadar net ve belirgin bu beni dahada şaşırttı.......ama rabbime şükürler olsun hayırlısı buymuş.onunda vakti zamanı gelmiş.....oğlumada bu ayda hamile kalmıştım........inanın oğlumun içine doğdu 1 haftadır bebekle ilgili konuşuyodu.....bende hissettim aşırı halsizlik kasıklarda ara ara aşırı yanma batma rahimde kasılmalar v.s.vede hiç incir sevmeyen ben iftarda abartısız oturup 1 kilo inciri rahat yiyorum......sahurdada bi o kadar gerisini siz düşünün.....ayşem senin mutlu haberinide 29 almıştık......allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı ise nasip etsin......ben daha hamile kalmadan bakmıştım doğum 05.05.2010 çin takvimine göre kız tabii hayırlısı bunlar işin eğlencesi........biraz uzun oldu ama   size içimi dökmek istedim..hepinizi öpüyorum   .....hayırlı iftarlar.......    

 




 

 




3
KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM NEGATİF HCG O KADAR DÜŞÜKKİ HAMİLELİK OLMASI İMKANSIZ.VE MORALİM ÇOK BOZUK...... GERÇİ KENDİMİ HAZIRLAMIŞTIM AMA..... :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
4
Sizin Seçtikleriniz / Melekler Mekanına Buyrun
20 Mayıs , 2009, 12:23:26
ZATEN DÜN GECE HİÇÇ UYUYAMADIM BUGÜN DOKTORA GİDİCEMYA  :occasion14: :occasion14: :occasion14:DUA EDİN BANA CANCAZLARIM  :amin: :amin:
5
Tanışma Bölümü / BENDE YENİYİM........
18 Mayıs , 2009, 11:31:34
 :D merhaba bende aranıza yeni katıldım vede sizi çok sevdim :flowers: ve bir kuzucuk istiyom 1 tane oğlum var 6 yaşında allah inşallah 2.cisinide nasip eder bana ve cümlemize    :amin: :amin: :amin:  hepinizi  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
6
Anne Olmak İstiyorum / artık gel meleğim
17 Mayıs , 2009, 18:17:08
merhaba arkdaşlar bende aranıza yeni katıldım vede artık bi bebiş istiyom :hieyt: :hieyt: :hieyt: