Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - puysal

1
uzun zamandır ps başına geçmemiştim.. ve geldim ne görüm kızımla Eylül hatun beni karşılamış:))

yazılanları henüz okuyamadım sanırım okuyamayacağımda.. Nehir daha yeni uyudu.. bende uykusuzluktan ölüyorum ..

umarım hepiniz iyisinizdir...

şimdilik bye :hello:
2
merhaba bayanlarr.. dün okumaya ancak zamanım yetti.. 2 haftadır mesaili çalışıyorum.. bugünde mesai vardı ama eşim aldı sağolsun..

benim cadıda 1 haftayı aşkındır ishal gibi. haftasonu kakasını labratuara götüreceğim bir türlü geçmiyor. Durduramıyoruz malesef.. ama işin tuhafı hasta değil.. sanırım üşütüyor:(

zamanım bitti:)

hepinizi öpüyorummm.. byee
3
merhaba kızlar.. ara ara yazıp kaçıyorum biliyorum ama inanın hiç zamanı yok:) gerçi eşimle bir anlaşma yaptık.. saat 21:00-22:00 arası benim saatim.. bana hiç dokunmuyorlar 22:00-23:00 da eşimin saati bizde ona hiç dokunmuyoruz:) kendimize zaman ayıramadığımızı fark ettik:) bu uygulamaya geçeli 1 hafta olmadı.. ben kendi saatlerimi kullanmakta biraz zorlanıyorum.. hayatımı nehir e o kadar odaklamışım ki.. her dakika yanındayım.. sözüm ona kendi saatim:))) hihihi  umarım bundan sonra daha çok zaman ayıracağım sizlere:)))

bu haftasonu anneme gidecektik kızımla.. ilkkez otobüs yolculuğu yapacaktık.. ama kızım su koydu.. köpek dişleri geliyor.. yine 40 derece ateş ishal.. 24 saat süren bir çin işkencesi.. Allahıma şükirki şimdi ateşi yok ama ishali devam ediyor diyebilirim.. Tabi annem tam bir hayal kırıklığı yaşadı. Kadın o kadar hazılanmış.. İnşallah önümüzdeki hafta gideceğiz.. Esasında önümüzdeki hafta Gonca larla buluşacaktık ama annemin yoğun baskıları yüzünden bu buluşmayı ertelemek zorunda kaldık :( yaw Gonca sizde bizimle Tekirdağ a gelsenize ? bir araba gider geliriz. C.tesi öğlen 13:00 gibi yola çıkacağız. sende öğlen çık hep berabe gidelim:))))

her yazılanı okumaya çalştım ama inanın aklımda fazla birşey kalmadı.. hızlı hızlı okuyunca odaklanamadım..

Dikkatimi ençok çeken Ceylin hatunun sakız çiğnemesi:) eminecim iyi cesaret sakız vermişsin.. Ben sakız çiğnemesini öğrenmesinden korkuyorum.. sonra yemekleride çiğner atar mazallah.. zaten yemiyor sıpa..

Bizimde 2 hafta kadar önce kontrolümüz vardı.. 81 cm boyu var .. boyu iyi ama kilo yine en altlarda.. 10 kilo 75 gr.. 1.5 yıl sonra 10 kiloyu gördük şükürler olsun..

nehir henüz konuşmuyor ama istediği herşeyi yaptırıyor.. her şeyi anlıyor.. her şeyi sorarak yapıyorum.. açmısın diyorum eğer açsa kafasını yukarı aşağı sallıyor değil ise karnına vurup bir şeyler söylüyor.. buna benzer bir çok şeyi ya onaylıyor yada red ediyor.

haftasonu yeleğini almış eline (kirli sepetinden) giymeye çalışıyor.. baktım durmuyor.. o kirli hadii banyoya gidip makinanın içine koyalım dedim.. oda onayladı beni.. ben izliyorum tabi.. aldı yeleği banyoya koştu kapıyı açtı veee ben müdahale edinceye kadar klozetin içine attı  :igrenc: tabi çok fazla tepki vermeden aldım klozetten yeleği bu makina değil kızım dedim ve makinaya attım tabiiiiii hemen çalıştırdım ve 2 kere yıkadımmm:)

Neehir le zaman güzel geçiyor anlayacağınız.. akşamları ve hafta sonları.. yorucu oluyor ama güzel geçiyor.. en kötü anı sabah 5 te uyanıyoruz 1 haftadır.. bünye saatimidir nedir bilmiyorum.. kurulu gibi.. sabah 5 biz ayaktayız.. ezanı dinliyor sessizce ssonra amin amin diyip kalkıyor salona gidiyor tabi bende peşinden.. yoruluyorum ama henüz pilim bitmedi..

Ay uzun süre yazmayınca birikmiş:) sizide çok sıkmadan biterim hem saatim bitiyor hihihihihi

hepinize iyi geceler
4
selam bayanlarrr.. uzun zamandan sonra inanin fırsat bulabildim yazmaya.. kızı şimdi uyuttum.. banyoları yaptık sonra yorgun düştü meleğim...

Aslı cım bizde 10 kiloyu göremeyenlerdeniz.. kızımın ağız tadını bir türlü çözemedim tek bildiğim eti çok seviyor.. ama tatlı mı tuzlumu tercih ediyor derseniz onu bir türlü çözemedim.. yemez herhalde değim şeyleri yiyiyor.. yer dediğimi yemiyor..ben ancak yanında bir akranı varsa rahat yemek yedirebiliyorum.. son zamanlarda Eylül yiyecekmiş ama diyip evde Eylül ü çağırıyoruz:))) Gonca cım kızının kulağını çok çınlatıyoruz yane:)))

şimdi biraz geçmiş sayfalara bakayım:) Sonra yine yazarım... byee
5
selam kızlarrr..

Eminecim Ceylin e maşallahhh.. konuşmaya başlamış olması çok güzel.. gelişim konusunda süperr :nazar: bu yıl sonunda 2.yi düşünmene sevindim.. Ceylin den ne tatlı bir abla olur:) vallahi ben hayalini bile kuramıyorum..

bugün işler o kadar sıkıcıysıki anlatamam.. gerçi ben doğru dürüst çalışmadım desem yeridir...tatile ihtiyacım varrr..

meltem cim hoş geldiniz.. Şimdi sen neredesin? yer olarak..

ay yazacak çok şeyim var güzüm yok.. dün gece 3 saatlik uyku ile duruyorum 1 saat içinde kızımın uyumasını umut ediyorum sonrada ben yatacağım inşallah...

hadi size şimdiden iyi gecelerr..
6
Meltem cim ben anadolu yakasında oturuyorum kızımı Kadıköyde bir prof. götürüyorum adam Askeri doktor.. Gatada çalışıyor kadıköydede özel muayenehanesi var.. ben çok memnunum.. banada referans oldular bu şekilde buldum..benim referansımlada bir kaç arkadaşım gidiyor ve çok memnunuz.. Eğer istersen tavsiye ederim..

İkinci el oto koltuğu konusunda ben işyerimde bir araştırma yapayımm.. www.gittigidiyor.com' u bir ziyaret et istersen.. ben birçok şeyi oradan buluyorum..

Kan alma konusuna gelince bizde 1 yaş bitiminde kan aldırdık.. 1 kerede bitırdıler.. bizimkide ağladı ama acıdan değil elini tutup bırakmadıkları için ağladı..

Bize gelince.. bize durumlar uykusuz geçiyor sabahın 4 ünde uyanıyor küçük hanım sonrada uyumuyor.. canıma okuyor iki gündür.. birde şu ateşlenmelerde aldırdığımız ılık duş yüzünden banyodan korkar oldu..banyo yaparken nasıl ağlıyor anlatamam.. eskiden neşeli geçen banyo saatlerimiz şimdi tam bir ızdırap oluyır.. elimden geleni yapıyorum ama yok istemiyor vücuduna su  değsin..

şimdi bende yatayım kızım uyuyalı 15 dakika falan oluyor.. bakalım kaçta uyanacak.. biraz uyuyayımda enerjim olsun değil mi:)


bu arada çocukların oyuncakları konusunda yazmışsınız bizimki tam bir elektronik hastası.. bilgisayarda bir iki kere www.atlikarinca.com u ziyaret ettik kızımla.. şimdi her bilgisayarı görünce ağlıyor neymiş o bakacakmış ekrana..:)  oyuncaklarımız arasında bir klavye ve mause var hihihihi.. babası gibi bilgisayarcı olacak herhalde..

Hepinize tatlı rüyalarrr ben kaçtımmm
7
Nehir uyanıkkkkk :BangHead: :BangHead: :BangHead:
saat 10 da uyandı.. tam 1 saat uyutmaya çalıştım ama küçük hanım 2 saat ile uykusunu almış.. şimdi babası salıncağında sallıyor..

Sanırım bunalımın eşiğindeyim.. artık ne yapacağımı bilmiyorum.. hayatımı kaybettim.. herşey kızımın etrafında ve yalnızım.. babası allahıma şükür destek olmaya çalışıyor ama bazen o bile bunaltıcı oluyor... offf yaaa nasıl anlatılır bilmiyorum.. zaten adamla özel hayatta kalmadı:(

öyle yoruldumki hanımlar anlatamam.. Sanırım benim güzel bir tatile ihtiyacım var...

şimdi biraz yatayım.. nehirin uyumaya hiç niyeti yok.. hazır babası bakıyorken bende dinleneyim.. zaten pes etmesine az kalmıştır..

allah bana kızımın anne olduğu günleri gösterirse eğer hep ona destek olacağım.. Allah o günleri gösterir inşallah.. Malesef ben ailemden böyle destekler göremiyorum..Ama ben bana yapılanı yapmayacağım..

:( sizinde canınızı fazla sıkmadan kaçayım..

hepinizi iyi geceler..
8
selam bayanlarr..

Nedir bu hastalık anlmadım. yakalanan kurtulamıyor.. Kesinlikle bir salgın var.. Allahtan kar yağdı.. kar havadaki mikrobu kırar derler.. Bizde yeni yeni toparlanıyoruz.. ştahımız hiç yok ama eski enerjimiz yerini bulmaa başladı çok şükür.. Meltem cim geleceksen en azından prensesine bir grip aşısı yaptırmanı tavsiye ederim.. acayip salgın var.. iki çocukla hastalık çok zor olur.. Allah korusun..

Bu gün nehir 11 gibi uyandı tabi sabaha karşı 4 te uyandı 5.30 da uyudu.. uyandığından beride hiç uyumadı.. umud ediyorumki bu gece deliksiz uyuyacak..şimdi banyosunu yaptıracağım bakalım belki uykusu gelir.. gerçi çok sinirli bir hatun oldu.. herşeye sinirleniyor birde kızıyor kızıyor bir çığlık sinirden beni ısırıyor sıpa..

Nasıl baş edeceğiz bu bücürlerle bazen korkuyorum...

:)

9
selam kızlarrr iki gündür koma bir vaziyette yatıyordum bugün kendime geldim . perşembe gününe kadar raporluyum.. ailecek boğaz enfeksiyonu geçiriyouz yüksek ateş aşırı üşüme ve vücut ağrısı.. ama şükürler olsunki şimdi birazdaha iyiyiz. antibiyotik alıyoruz hepimiz:(

Meltemcim şu küçük su torbaları varya onları küçük beyimizin ayağının altına koy uyurken hem sıcağı görünce gaz fazla sancı yapmaz hemde mışıl mışıl uyur.. Erkek bebeklerde gaz problemi daha şiddetli olur derler sanırım bunun bir örneğide seninkiler.. birde yüz üstü yatırmanı tavsiye ederim.. Allah sabır versin güzelim..

kayınvalidem hep derki "tüm bebekler akşamları hasta olur.. Allahtan öyle olur yoksa bizler ne yaparız" der.. vallahi iki gündür kadın bizdeydi.. komada gibi yattım durdum.. ama şimdi daha iyim..

Allah tüm bebeklere sağlık sıhat versinn..
10
:) kahvaltı keyfinide fotolasaymışız keşke.. yalnız çocukların eğlencesini çekmişiz:)

[eklenti yönetici tarafından silindi]
11
ve daha:)

[eklenti yönetici tarafından silindi]
12
yaw wşim düzellti resimleri tekrar ekleyeceğim umarım bu sefer gözükür:)



[eklenti yönetici tarafından silindi]
13
buda mutfak savaşımız:)

[eklenti yönetici tarafından silindi]
14
biraz daha:)

[eklenti yönetici tarafından silindi]
15
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.. yni yıla hasta girdik:) kızım hala kırık iştah yok öksürük başladı ama şükürler olsunki ateşi arık normal seyrine döndü.. en son 40.1 ile banyo yaptırdık sabahın 5 inde.. tabi ateşi var diye sıkı giydirmedim sanırım bu nedenle öksürük başladı.. bir yerden korurken bir yerden fire veriyor insan..

Gonca larla sabah kahvaltısı süperdi:) bir kaç resim koyayım:)

[eklenti yönetici tarafından silindi]