Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KaygısızMurat

1
Muhabbet Odası / Kolay Video Dersleri
02 Nisan , 2019, 19:13:43
Artık gelişen İnternet ortamı sayesinde gelirinizi İnternet'ten sağlamak istemez misiniz? Site kurmayı veya Web programlamayı öğrenmek isteyen ve daha birçok eğitici, öğretici içerik öğrenmek isteyenlerin platformu olan Kolay Video Dersleri ile kısa sürede dilediğiniz bilgiyi öğreneceksiniz. Ayrıca youtube kanalımızın oynatma listeleri kısmından da dilediğiniz derslerin tam olarak listesini bulabilir, istediğiniz bilgileri en kısa ve hızlı bir sürede de öğrenebilirsiniz.

Öğrettiğim yeni teknolojiler ve yeni teknolojik bilgiler ile sizlerin dilediğiniz gibi İnternet ortamında yerinizi almanızı sağlıyor ve herkesin memnun olacağı, anlayabileceği bir dil ile bilgilerimi sizlere aktarıyorum. Dinlediğiniz bu dersler sayesinde birçok bilgiler edinerek sizler de gelirinizi tamamen İnternet ortamından sağlayabilirsiniz. Site kurmak ile alakalı tüm bilgilere sahip olmakla birlikte, Wordpress dersleri sayesinde herhangi biri sizlere site kur dediğinde takılmayarak, anında site kurabilecek bir seviyeye geleceksiniz.

Yepyeni teknoloji ile sizlerle güncel bilgiler paylaşarak bir bilgi aktarımı sağlıyor ve bu bilgi aktarımları sayesinde de öğrenmek istediğiniz konularda dilediğiniz gibi ilerlemenizi sağlıyoruz. Aynı zamanda sizlere öğretirken bir yandan da örnekler ile bu bilgileri sağlamlaştırıyoruz. Kolay video derslerinde dinlediğiniz dersler sayesinde site kurabilir, web programlama yapabilir ve php scriptler gibi birçok farklı teknoloji ile çalışarak bu bilgileri de yepyeni projelerinize dahil ederek kullanabilirsiniz.

Aynı zamanda YouTube üzerinden paylaştığım İnternet ortamı ile ilgili olan konuların yanı sıra farklı içerikler ve eğlenceli paylaşımlar da yaparak hem sizleri sıkmıyor hem de sizlerle her zaman etkileşim içerisinde kalmaya devam ediyorum!

Hem öğretici hem eğlenceli yepyeni bir kanal tanımaya sizler de hazır mısınız? Kolay video dersleri adlı YouTube kanalımda bu tarz içerikleri ve devamını bulabilirsiniz. Ayrıca web sitemi de ziyaret ederek yepyeni teknolojik gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCO5Dm8YsOb9bOtBdIxmP7Rw/a
2
Muhabbet Odası / FIRE SUPPRESSION SYSTEM
07 Şubat , 2019, 20:38:36


ARES Fire Suppression Systems are able to suppress explosions. Extinguish Molotov cocktails. and put out tire fires instantly when the vehicle is under threat.

All ARES System solutions are able to suppress explosions caused by RPG's(RPG 6, RPG 7, etc), other anti tank missiles (ATM) or any other type of heavy armor piercing ammunitions. ARES Automatic Fire Suppression Systems that operate 24/7 with smart logic control to provide the fastest and most reliable protection to threats. Ares explosion suppression systems include control units, pyrotechnic cylinders and detectors. In pyrotechnic cylinders; Fm200 gases, HFC 227 EA gas and HFC 236 FA . In horizontal cylinders ; AFFF(Aqueous Film-Forming Foam) liquid fire extinguishers. In addition aerosol type extinguishers are used.The concentration of HFC 227 EA and gas in pyrotechnic cylinders is always analyzed to ensure the fastest fire extinguishing time without damaging people. Ares Fire Suppression Systems A, B, C, E type fires has the ability to extinguish.

The UV-IR optical detectors are able to detect fires under 3(three) milliseconds and ARES controllers can activate the cylinders under 6(six) milliseconds.This allows for the total fire suppression time to be 250(two hundred and fifty) milliseconds.

Triple infrared (IR3), UV-IR Optical Detector,Flame Detector,Heat Sensor and Spot Heat Detector models for Ex hazardous areas and safe area compact Mini designs.

Detecting the occurrence of the fire at its incipient stage, when size and energy emitted by it are small enough to be controlled by suppression, is a critical factor in automatic fire protection systems. Optical sensor is the quickest means to identify a fire. UV/IR combination provides greater sensitivity and higher speed of response while providing a high immunity to false alarms.

Nero Industry products EMI/EMC standards compatible and has MIL-STD-461F and MIL-STD-810G certificates.

Ares Fire Extinguishing Systems are applied to Armored Vehicle's ,Light Tactical Vehicle's, Mine Protected Vehicle's(MRAP), Main Battle Tank's(MBT), Special Purpose Vehicle's , Infantry Fighting Vehicle's(IFV), Tactical Armor Vehicle's, Tank's, Tracked Armored Vehicle's and Military Fortification Vehicle's.

Nero Industry Fire extinguishing systems can be applied to the vehicle's compartments; Body compartment, Crew compartment, Engine compartment, Tire and Fuel Tank compartment etc.

At Nero lndustries we always put human safety top priority. The gas concentration level and speed of gas dispersion and location of cylinders are always analyzed to ensure the fastest fire suppression time with no harm to humans. ARES Fire Suppression Systems is certified with SIL Level 3. which is one of the highest safety level in the vehicle fire suppression market.



3
Muhabbet Odası / Yangın Tesisatı
13 Aralık , 2018, 23:27:49
Yangın Tesisatı

Yangın genel olarak doğal bir afet olarak ve bir kaza sonucu ya da ihmale dayalı olarak başımıza gelebilecek kötü bir olaydır. Kimi zaman yaralanma ya da maddi zarar olarak kurtulabiliriz ancak bu can kaybı ile de üzücü olarak sonuçlanabilir. Son derece önemli olan bu konu özenle bir tedbir ve başımıza geldiği anda mücadele edecek gerekli ekipmanlara sahip olmayı ve bunları kullanabilmeyi iyi öğrenmekle doğrudan bağlantılıdır.

Yangın tesisatı genel olarak yaşam alanlarımızda çalışma ortamlarımızda ve ortak kullanım alanlarında bulunması gereken bir sistemdir. Bu sistem oluşabilecek her türlü kötü sonuçla mücadele etmek için kullanılır. Özel bir eğitim gerektiren gerekli aletleri iyi kullanabilen insanlar gerekmektedir. Yangın tesisatı sürekli bakımının yapılması gereken gerekli malzemelerin yenilenmesi çağa ve teknolojiye uygun olarak muhafaza edilmesi son derece önemli olup ihmal edilmemelidir. Aksi halde sonuç her türlü olumsuz olacaktır.

4
Eğitim / WordPress Dersi
13 Haziran , 2016, 17:57:36
WordPress Dersi

WordPress, GPL lisanslı, PHP ve MySQL kullanılarak yazılmış bir kişisel yayın sistemidir. B2/cafelog projesinin resmi devamı kabul edilir. Wordpress bir CMS (Content Management System / İçerik Yönetim Sistemi)'dir. Bu niteliği ile sadece makale yazma ve düzenleme veya blog sistemi olarak değil, her türlü içeriğin düzenlenip yayımlanabileceği bir platform olduğu anlamına gelmektedir. Google tarafından çok hızlı indexlenir ve sayfa açılışları hızlıdır. WordPress yeni bir yazılımdır, kökleri ve gelişimi 2001'e kadar uzanır.

WordPress Dersi İstanbul

Kullanım, hız, geniş kullanıcı tecrübesi ve rahatlığına odaklanmış bir yayım yazılımı olup açık kaynak yazılımına katılan aktif bir toplulukla geliştirilmektedir.

Yapılan son güncelleme sonrasında WordPress üzerine yeni ortam düzenlemelerinden ses ve video çalma listelerine, canlı bileşen önizlemelerinden galeri önizlemesine kadar birçok yeni özellik eklenmiştir.

WordPress Kurs İstanbul

WordPress güçlü bir kişisel yayım platformudur ve internette bir yayımcı olarak kullanıcının tecrübesini mümkün olduğu kadar çekici hale getirmek için tasarlanmış özellikler ile gelmektedir. Özgürce dağıtımı yapılan, standart, hızlı, hafif ve kişisel ayarlarıyla ve tamamen istenilen özelliklere göre değiştirilebilir çekirdeğiyle bir yayım platformu sunmaktadır. Bunun yanında her kullanıcı kendi ihtiyaçları doğrultusunda temalar üretip kullanabilmektedir. Bu alanda WordPress, rakiplerine göre oldukça başarılı ve zengindir. Wordpress'in en büyük özelliklerinden bir tanesi, çok iyi ve geniş kapsamlı dokümentasyona ve oldukça kalabalık ve kişilerin her türlü sorun ve sorularına cevap bulabileceği forumlarının bulunmasıdır.

WordPress Eğitimi

Bütün bunlara ek olarak, Wordpress üzerine geliştirilen çok sayıda eklenti kullanılarak hiçbir yazılım bilgisine sahip olunmadan çok hızlı bir şekilde sadece blog değil, e-ticaret veya sosyal medya platformu haline getirilebileceğidir. Buddypress ve Woocommerce bu tür eklentilere örnek olarak verilebilir.

Wordpress Template

Yukarıda genel olarak Wordpress nedir sorusuna cevap aradık. Şimdi de web sayfalarınız için kullanılabilecek Wordpress template konusunda bilgilendirme yapalım. Template Türkçe olarak 'Tema' anlamına gelmektedir. Günümüzde kullanılan Wordpress temaları profesyonel tasarımcılar tarafından hazırlanıp üst seviye tasarımlara sahip olarak kullanıcılara sunulmaktadır.

WordPress Dersi

Günümüzde kişisel sitelerden, kurumsal sitelere kadar birçok kategoride tema bulabilmek mümkündür. Web sitenizin kategorisini belirleyerek ona uygun olan bir Wordpress temaları edinmeniz mümkündür.

WordPress Kursları

Wordpress bir web sitesine sahip olmak için kesinlikle kod bilgisine ya da program kullanma yeteneğine sahip olmanız gerekmemektedir. Eğer Wordpress bir web sitesine sahip olmak istiyorsanız ucuz web tasarım hizmeti veren web tasarım şirketleri bulunmaktadır.

WordPress Eğitimleri

Web tasarım ajansları genellikle bu konuda uzman kişiler ile çalışmakta ve istediğiniz sitenin zorluğuna bağlı olarak en fazla bir hafta içinde sitenizi teslim edebilmektedirler. Tabii ki bu sırada ajansın elinde bulunan diğer işlerin de önemli olduğunu bilmelisiniz.

WordPress Kursu

Günümüz şartlarında web tasarım işi ile uğraşan pek çok kişi bulunmak ile birlikte henüz responsive tema yapımı ile uğraşan az sayıda ajans bulunmaktadır. Fakat bu ajansların sayısı her geçen gün artış göstermektedir.

WordPress Kursları

Ancak sitenizi yaptırdıktan sonra en dikkatli olmanız gereken nokta wordpress web service hizmetlerinin çalışıp çalışmadığına dikkat etmek ve yaptırdığınız sitenin kesinlikle responsive yani tablet, mobil gibi cihazlarda kullanımının uygun olmasıdır.

WordPress Kurs

WordPress Eğitimi ile kendi internet sitenizi çok hızlı bir şekilde oluşturabilir, web sitelerini yönetmeyi basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
5
Eğitim / C# Faydaları
13 Haziran , 2016, 17:35:13
C# Faydaları

.NET Framework, Microsoft tarafından geliştirilen, açık İnternet protokolleri ve standartları üzerine kurulmuş bir 'uygulama' geliştirme platformu. Daha önce Sun Microsystems tarafından geliştirilmiş olan Java platformuna önemli benzerlikler göstermektedir.

C# Eğitimleri

Buradaki uygulama kavramının kapsamı çok geniştir. Bir masaüstü uygulamasından bir web tarayıcı uygulamasına kadar her şey bu platform içinde düşünülmüştür ve desteklenmiştir. Bu uygulamaların birbirleriyle ve geliştirildiği ortam farketmeksizin dünyadaki tüm uygulamalarla iletişimi için kolayca web servisleri oluşturulmasına imkân verilmiştir. Bu platform, işletim sisteminden ve donanımdan daha üst seviyede taşınabilir olarak tasarlanmıştır.

C# Eğitimi

.Net mimarisi, ortak bir yürütme ortamı, ortak bir değişken tür sistemi, ve devingen bağlantılı kütüphanelerden oluşur. .Net kütüphanesi eski visual basic için tasarlanmış API (programcılar için birçok fonksiyon) lerin sınıflanmış halidir. Çünkü API sınıflandırılmamış ve bu nedenler programcılar için bir kabus halini almaktaydı. .Net kütüphanesi programın işletim sistemi ile kolayca uyum içinde çalışmasını sağlamıştır.

C# Dersi

Yeni nesil programlama dili olan C sharp programlama konusunda yenilikleri de beraberinde getirmektedir. C# sunucu ve gömülü sistemleri için tasarlanmıştır. Microsoft tarafından geliştirilen C# .NET ortamında kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Dilin tasarlanmasında Anders Hejlberg öncülük etmiştir. Zamanla gelişen bu programlama dili artık gerek masaüstü olsun gerek web uygulamaları olsun çoğu yerde kullanılmaktadır.

C Sharp Eğitimi

C#'ın C, C++ ve Java İle Bağlantısı Var mıdır? Her ne kadar isim benzerliği olsa da C ile pek benzer yanlarının olduğu söylenemez. Aralarındaki en büyük fark nesne yönelimli programlamadır.

ASP.NET Kursları


C# nesne yönelimli programlamayı desteklerken, C nesne yönelimli programlamayı desteklememektedir. Ortak yanlarından belki de en önemlisi benzer sözdizimine sahip olmalarıdır. Ana yapıları itibariyle C# programlama C ile programlamaya göre daha farklıdır. Bu konuda çok fazla detaya girmeyeceğiz.

C++ dili ile ise nesne yönelim programlama özellikleri aynıdır. Ayrıca sözdizimleri de benzerlik göstermektedir.

MVC Dersleri

C# daha çok Java ve C++ programlama dillerinden esinlenerek oluşturulmuştur. Birebir aynı olmasa da çoğu özellikleri benzerlik taşımaktadır.

C# Eğitimi [/b][/url] sonucunda eğitime katılanlar, C# programlama dili ile uygulama geliştirme yeteneğine sahip olacaklardır. .Net program geliştiricilerin en yoğun olarak kullandığı C# Programlama dili her geçen gün popülerliğini daha da artırmaktadır. C#; basit, modern, genel amaçlı ve nesne yönelimli bir programlama dili olma özelliklerine sahiptir. C# 5.0 2012 yılında duyurulmuş ve içerisinde gelen yeni özellikleri ile programcıların kullanımına sunulmuştur. C# Programlama dilini, en temelden en ileri konulara kadar detaylı biçimde örnekleriyle ele alıp incelemekteyiz.

ASP NET Eğitim boyunca, Visual Studio Express Edition ve yaygın C# programlama dili kullanılarak örnekler yapılmaktadır. Asp.Net; olay tabanlı ve arayüz odaklı dinamik web sayfaları oluşturmak için sunduğu kolaylıklar ile sektörde kabul görmüş web teknolojileri arasında üst sıralarda yer almaktadır. Asp.Net uygulamaları, yüksek performanlı IIS web sunucusu üzerinde çalıştırılabiliyor olmanın ayrıcalığından yararlanmaktadır.  Asp.Net ile uygulama geliştirirken; daha öncedem var olan .NET Framework bilgi birikiminizi kullanarak, kısa zamanda yüksek performanslı web uygulamaları geliştirebilirsiniz.

MVC Eğitimi boyunca, Visual Studio Express Edition ve yaygın C# programlama dili kullanılarak örnekler yapılmaktadır.Asp.Net MVC birbirinden ayrı katmanlar olarak ele alınan Model-View-Controller yapısına sahiptir. Bu sayede herbir katmanda ayrı uzmanlık alanına sahip olan geliştiricilerin bir arada çalışmasına olanak sağlamaktadır. Asp.Net MVC ile ilgili olarak; en temelden en ileri konulara kadar detaylı biçimde örnekleriyle ele alıp incelemekteyiz.

6
Tanıtım / KURUMSAL WEB TASARIM NASIL OLMALI?
12 Haziran , 2016, 13:55:18
KURUMSAL WEB TASARIM NASIL OLMALI?
Ticaret eskiden pazarda, bakkalda, kasapta, manavda, kuyumcu'da, çarşı'da olur, insanlar gider alışverişlerini yaparlardı. Tabelalarını asar, gazte veya dergi gibi yayın mecmualarına reklamlarını verirler, yeni müşteriler edinirlerdi. E tabi teknoloji gelişti sonraları radyo çıktı, radyolara reklamlar, tv çıktı televizyonlara reklamlar verilmeye başlandı ve günümüze kadar yani internet çağına kadar geldik.

Geldik te artık tabelalar yerini domainlere, dükkânlar yerlerini hosting ve web dosyalarına yani websitelere bıraktılar. Yani artık firmalar kurumsal web tasarım hizmeti alarak ürün veya hizmet tanıtım işlerini hızlandırmaktalar. Evet, bir internet bileni ne demiş? İstanbul istiklal caddesinde dükkânın olacağına google'da 1.sayfada çık daha iyi demiş :) E güzel de söylemiş gerçekten. Devir o devir. İnternet devri bana göre de google devri.
Web tasarım yaptırırken mutlaka çalıştığımız kişiler ne derece işlerini biliyorlar bunu iyice anlamadan kurumsal kimlik çalışmamızı ellerine teslim etmeyelim. Mutlaka yüzyüze görüşmeli diyalog kurmalıyız. Zaten bir iki toplantı neticesinde firma ve yetkilisinin ne derece uzman olduğunu anlamamız zor olmayacaktır.

Ayrıca kurumsal web sitesi yaptırırken sadece web sitesini yaptırmayı değil, web sitesi vasıtasıyla müşterilerimize nasıl ulaşacağımız konusunda da firmadan destek ve bilgi istemeliyiz. Öyle ya websitesini yaptırdık ama nereden bulacak bizi müşterilerimiz? Değil mi?

O yüzden çağımızın ticaret erbabı için vazgeçilmez bir gerekliliği olan websitemizi mutlaka yaptırmalı, özellikle de websitemizin içeriğinde yaptığımız işi iyice anlatmalı, potansiyel müşterilerimize kendimizi doğru tanıtmalıyız. kurumsal web tasarımın gerekliliğini teknolojiyi takip etmeyip website yaptırmayan firmalar gün gelecek daha iyi anlayacaklardır. Zaten durumu anlayıp web dünyasına girmiş olanlar ise sanıyorum üsküdarı geçmekteler.



7
Günümüzün ve Yarının Yükselen Alanı: Java ile Akıllı Telefon Aplikasyonları Meydana Getirme

Smart telefon, saat, tablet gibi aletlerin gelişimi "mobil uygulamalar" adında yeni bir yazılım alanı oluşturmuştur. Alışıldık desktop program geliştirme adımlarından çeşitli olan adımlar
barındıran mobil programlar için en büyük problem, sahasında yetkin mobil programcı açığıdır.

Java ile Akıllı Telefon Uygulamaları Yaratma

Bilginin artarak evrenselleştiği bir çağda yaşıyoruz. süratle transfer edilebilen ve mobil hale gelebilen veriler aynı zamanda farklı biçimlerde karşımıza çıkmakta. Bir firmanın resmi web sitesi sabit diyebileceğimiz verilerini paylaşabilirken akıllı telefon programları sayesinde müşterisini harekete geçirici, satın almayı teşvik edici bilgilerini mobil uygulamalar ile kullanıma sunuyor.
Mobil teknolojilerinin gündelik hayata hızla ve etkileyici bir biçimde girmesi ve gündelik yaşamın bir parçası haline gelmesi, bu sektörün hızla gelişmesini de sağlıyor ve alakayı da devamlı kılıyor.
Mobil Uygulama Dünyası

Çağımızın sürekli ilerleyen, değişken smart teknoloji dünyasında akıllı telefonlar, tablet, akıllı saat ve birçok yeni teknoloji ile uygulama yazma konusunda becerikli developer gereksinimi de gelişen sektör ile eş zamanlı olarak yükselmekte. Android ve IOS işletim sistemi kullanan teknolojilerin ve bunların kullanıcılarının sayısındaki yükseliş dikkate değer.
Taşınabilir uygulamaları teknoloji dünyasında pek çok kuralın baştan yazılmasına vesile oldu. Taşınabilir cihaz ve tablet kullanımı hem gündelik yaşamda hem de çalışma yaşamında çok yüksek oranlara çıktı.
Gitgide yükselen Akıllı cihaz uygulamaları dünyasında %81'lik pazar payı ile Android işletim sistemi en yüksek kullanım orana sahip.
Java ile Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimleri
Akıllı cihaz programları geliştirme yetkini olmak için iyi bir eğitim almak gerekmekte. Bunun için yazılım dünyasına ilgi duymak, mobil uygulamaları geliştirmek için istekli olmak oldukça önemlidir.
Veri Akademi'nin düzenlemiş olduğu; Java Eğitimleri dönemimizin ve geleceğin mesleği olan Smart phone uygulamaları geliştiriciler yetiştirmektedir.
iPhone uygulama geliştirme Eğitimi amacı, değişime ayak uydurmak isteyen ve mobil uygulamalar geliştirmek isteyen kişilerin uzman mobil yazılımcı olarak sektöre kazandırmaktır.
Siz de IOS, Android, Windows ve diğer uygulamaları geliştirmek, çağımızın en önemli mesleklerinden birini icra etmek istiyorsanız özgün eğitimler ile kısa sürede hayalinizdeki mesleğe sahip olabilirsiniz.






8
Yaz ayları yaklaştığından dolayı saç rengi açmak isteyen birçok arkadaşımız olacaktır. Biz bu arkadaşlarımızın saçlarının zarar görmemesi için doğal yollarla saç rengi açma yolları nı kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Hem kimyasal yollar kullanarak saçlarınız yıpranmayacak hem de cebinizden daha fazla para çıkmayacak. Şimdi saç rengi nasıl açılır ? Sorusuna cevap verelim.

Papatya Suyu ile Saç Açma

Kadınlar yaşamlarındaki değişikliğe önce saçlarıyla başlar. Saç kesimini değiştirir, saç rengini farklılaştırır ve kendilerini yenilemek isterler. Saçlarına özen gösteren kadınlar saç rengini değiştirmek için, kimyasal saç boyaları yerine doğal yolları tercih ederler. Bunların arasında en fazla rağbeti gören papatya ile saç açma yöntemidir.

Saç rengi açma nasıl olur?

Bu uygulamayı taze papatya kullanarak yapabileceğiniz gibi, aktardan kuru papatya alarak ta yapabilirsiniz. Fakat saçlarınıza daha güzel renk vereceği için, kuru papatya kullanmanızı tavsiye ederiz. Papatyayı saçlarınızın uzunluğuna göre ayarlayabilirsiniz. Kısa saçlarda 2 bardak su ve 1 avuç kadar papatya kullanabilirsiniz. Uzun saçlı olanlar 1 litre su ve 2 avuç papatya kullanmalıdır. Bunları bir tencerenin içinde kaynatın.

Papatyaları kaynatırken suyun içine papatyalar rengini vermelidir. Suyun rengi turuncu olmadan ocağı kapatmalısınız. Ortalama olarak 5-10 dakikada suyun rengi istediğiniz gibi olur. Ayrıca tam kıvamında kaynayan suyun kına kokusu vermesi halinde, yine suyun yeterince kaynadığını anlayabilirsiniz.

papatya suyunu kenarda biraz soğutmalısınız. Ilık halde karışımı süzgeçten geçirin. Bunu kuru ya da nemli saçınıza uygulayabilirsiniz. Kaynamış suyun içinden aldığınız papatyaları dilerseniz cilt bakımı için kullanabilirsiniz.

papatya suyu nu dilerseniz tarakla ya da elinizle saçlarınıza sürün, dilerseniz saçlarınızı bu suya batırın. Daha sonra saçlarınızı güneşte kurutmaya başlayabilirsiniz. Bu aşamada güneş çok önemli olduğundan, saçlarınızı papatya suyuyla açmaya karar verdiğinizde mutlaka güneşli günleri tercih edin. Saçlarınız kuruduktan sonra her zaman olduğu gibi saçlarınızı yıkayabilirsiniz.


Unutmayın! saç bakımı yalnızca kimyasal yollarla gerçekleşmez. Kimyasal yolları tercih ederek saçlarınızı yıpratmayın. Saçlarınızda değişiklik yapmadan önce yapacağınız uygulamanın doğal yolunun olup olmadığını araştırın. Önünüze onlarca seçenek çıkacaktır.
9
Ben, saç bakım kürü uyguluyorum. Tabi hepsini birden uygulamıyorum. Zaman aralığı oluyor.

Sinameki kürü , saçlarımın uzamasına ve bakımlı görünmesine yardımcı oluyor.

Ek olarak sadece Hint yağı kullanıyorum. Saçların parlak ve bakımlı olmasına yardım ediyor.

Son olarak ise saçlar için gerekli olan vitamini barındıran besinleri tüketmeye önem gösteriyorum.
10
Diksiyon Dersi ile Efektif Haberleşme Yetenekleri Kazanmak

Etkili konuşma kısaca; konuşmaya başlanılan zamandan itibaren yapılan hataları ortadan kaldırarak etkili, düzgün ve kurallara uygun güzel konuşma olarak tanımlanabilir. Diksiyon, sesin etkin bir şekilde kullanılmasını sağlıyor.

Günlük yaşamda iletişimin en önemli unsurlarından biri olan güzel konuşma ve Diksiyon Eğitimi için neler yapabileceğimize bir göz atalım.

Peki Diksiyonumuzu Nasıl Düzeltebiliriz?

Konuşma Sanatı en etkili, duyarak ve idman yaparak düzeltilebiliyor. Kitapçılarda diksiyon kitapları, etkili konuşma kitapları, internette diksiyon ile ilgili birçok video bulunmakta; fakat bunlar çoğu zaman teorik bilgi vermekten öteye pek geçemiyor.

Diksiyon pratikte uygulanan bir şey olduğu için, diksiyon eğitimini duyarak ve çalışarak almak daha etkili sonuçlar vermekte. Hitabet, iletişimde çok önemli bir etken olduğu için doktordan, oyuncu, mühendis, avukat, sanatçı ve eğitimcilere kadar herkesin ihtiyaç duyduğu bir kişisel gelişim alanı olarak karşımıza çıkıyor.

Çünkü biz günümüzün birçok bölümünü işiterek harcıyoruz, kendimizi konuşarak ifade ediyoruz ve başkalarının konuşmalarını anlamaya yönelik olarak, çalışıyoruz, dinliyoruz ve günümüzü geçiriyoruz.
Diksiyon Eğitimi ile Neler Sağlarsınız?

Efektif konuşma teknikleri öğrenirsiniz.
Konuşmaya başlanılan andan itibaren yapılan hataları ortadan kaldırırsınız.
Uzun hecelerin ve kısa hecelerin doğru bir şekilde nasıl telaffuz edildiğini öğrenirsiniz.
Güzel konuşma ile etkili konuşma becerisi kazanırsınız.
Ses tonunuzu doğru zamanda doğru bir şekilde nasıl kullanacağınızı anlarınız.
Diksiyon kursu ile ayrıca etkili iletişim teknikleri edinirsiniz.
Etkili bir diksiyon ile ikna becerilerinizi geliştirirsiniz.
Artikülasyon çalışmaları ile varsa artikülasyon bozukluklarını giderirsiniz.
Güçlü bir diksiyon ile özgüveninizi artırarak düşüncelerinizi ve hislerinizi karşı tarafa rahat bir şekilde aktarırsınız.

Diksiyon kursu ile diksiyonu etkili olan kişi, diksiyonu iyi olan, diksiyon konusunda kendini iyi eğiten, çalışmalar yapan kişi kolay başarıya ulaşıyor.

Diksiyon Kursu çeşitli aşamalardan oluşur. Öncelikle daha iyi anlaşılabilir olmak için diyafram nefesi önemlidir. Diksiyon kursu ile ses kontrolü önemlidir ve bunun yanı sıra akciğerlerden gelen havanın, dil, diş ve damak yardımıyla kullanılarak ses haline dönüşmesindeki organları etkili ve tekniklerine göre öğrenmek gerekir. Bunu da ancak diksiyon konusunda yetkin bir uzman öğretebilir.

Dolayısıyla; diksiyon elbette ki okuyarak öğrenilebilir. Pratikte ise bol bol okumak, bol bol duymak ama doğru konuşan, diksiyonu bilen kişilerin konuşmalarını duyarak yapılan bir kurs ile ciddi mesafe kat edilebilir.

Diksiyon kursu nda, önce ses ve nefes eğitimi verilir. Ardından ağzımızdan çıkan seslerin, doğru artiküle edilmesi için dudak tembelliği, dil tembelliği gibi durumlar giderilir.

Diksiyon kursu ile kelimeler ve sesler doğru çıkarıldıktan sonra, doğru telaffuz ve doğru artiküle öğretilir.

Örneğin; uzun hecelerin kısa söylenmesi, kısa hecelerin uzun söylenmesi bir diksiyon hatasıdır. Bu tarz diksiyon kusurları yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Uzun hecelerin doğru söylenmesi, ünlü ve ünsüz harflerin doğru söylenmesi, diksiyon kursu nun bir sonraki konularını oluşturur. Sonra doğru söylenen bu kelimeler cümlelere, cümlede doğru ton ve vurguyla söylenmesi öğretilir.

Ardından metin değerlendirmeye geçilir. Diksiyon kursu Metin değerlendirme, okuduğumuz bir metni ya da konuştuğumuz bir şeyi, değer katarak konuşmaktır. Bu da ancak, bilinçli, doğru bir diksiyon ve diksiyon eğitimi ile öğretilir.

11
Tanıtım / WordPress Eğitimleri
08 Mayıs , 2016, 16:47:00
WordPress Eğitimleri

WordPress ile kendi web sitenizi daha kolay ve hızlı bir şekilde oluşturup yönetebilirsiniz.
WordPress Eğitimi ile, en basit yoldan internet sitesi oluşturma ve yönetme tekniklerini öğrenirsiniz. Wordpress, ücretsiz bir yazılımdır. WordPress ile sayfalar yaratabilir, veri saklamak için form oluşturabilir, galeri, video modülleri gibi birçok modülü kolaylıkla ekleyebilir, tema(görünüş) ekleyip değiştirebilirsiniz.

Grafik Eğitimi : WordPress üzerinde yeni ortam düzenlemelerinden ses ve video çalma listelerine, canlı bileşen önizlemelerinden galeri önizlemesine kadar perçok uygulama gerçekleştirebilirsiniz.
WordPress, altyapısı PHP ve MySql üzerinde kurulmuş bir uygulamadır. Wordpress, açık kaynaklı bir yazılımdır ve sürekli geliştirilmekte ve yeni versiyonları çıkmaktadır.

PHP ve MySQL kullanılarak geliştirilmiş ve GPL lisansına sahip olan kişisel bir yayın hizmeti olarak tanımlayabileceğimiz Wordpress, B2/cafelog adlı projenin devamı niteliğindedir. İçerik Yönetim Sistemi anlamına gelip CMS (Content Management System) olarak bilinir. Her ne kadar içerik yazma sistemi denince aklımıza sadece makale yazma, düzenleme veya blog oluşturma gelse de aslında her türlü içeriğin düzenlenebileceği bir içerik yönetimi sistemi olarak düşünebiliriz.

Dünyada kullanılan içerik yönetim sistemleri arasında Wordpress yüksek bir kullanım oranına sahiptir. Aşağıdaki grafikte bu durum rahat bir şekilde görülmektedir.

Wordpress Sitesi Avantajları Nelerdir?

Wordpress kullanım, hız, geniş bir kullanıcı kitlesi ve bunun getirdiği deneyimi açık kaynak yazılımla sağlamaktadır. Yeni güncellemelerle birlikte ses, video gibi çalma listeleri, canlı bileşenlerin ve galerilerin ön izleme yapılabilmesi gibi birçok özelliği bünyesinde barındırmaktadır.

Aşağıda Wordpress genel özellikleri maddeler halinde sunulmuştur.

Google tarafından çok hızlı indekslenmektedir.
Sayfaların açılış hızları yüksektir.
Kullanımı kolaydır.
Güncel bir yazılımdır.
Kendi alan adımız yapılandırılabilir.
Arama motoru ve SEO uyumludur.
7/24 destek sunan uzmanlar bulunmaktadır.

Web sitelerinin hayatımızı sarmasıyla birlikte site sahipleri için kullanıcıların web sayfalarına kolay erişimi önemli bir konu olmuştur. Çünkü aynı alan ve konuda birçok web sitesi olduğundan kullanıcılara web sitenizi doğru bir şekilde ulaştırmak önemlidir. Bunun için Wordpress SEO kavramını bilmek gerekecektir.

WordPress Kursu sonunda katılımcılar; kendi web sitelerini kolaylıkla oluşturmayı, düzenlemeyi ve yönetmeyi öğrenirler.

WordPress Eğitimleri ile sayfalar yaratabilir, veri saklamak için form yaratabilir, galeri, video modülleri gibi birçok modülü kolaylıkla ekleyebilir, tema ekleyip değiştirebilirsiniz.
WordPress Eğitimi ile kendi internet sitenizi çok hızlı bir şekilde oluşturabilir, web sitelerini yönetmeyi basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
12
Eğitim / Özel Ders Almak İçin Nedenler
05 Mayıs , 2016, 01:08:09
Özel Ders Almak İçin Nedenler

Her birey değişik öğrenme değerlendirmesine sahiptir. Kişilerin hazır bulunmuşluk hali, güdülenmesi ve derişim şekilleri bir değildir. Öteki kişilik becerileri nden dolayı kişiler; birbirinden farklı biçimde algılar, değişik tekniklerle daha etkili öğrenir, özel alıştırma ve öğrenme metotlarıyla bilgiyi daha hızlı idrak eder. Tüm bu çeşitlilikler ve sıkışık bir ders ortamı dikkate alındığında, kursiyerlerin özel derse gereksinim duyması sırageldiktir.

Özel ders esnasında kursu öğrencilerin lüzumlarına göre teşekkül eder, kişi için en üstün öğretim metodu analiz edilerek bu amaçla öğretim verilir. Özel ders boyunca kişilerin eksik ve tam ihtiyacı olan konulara odaklanılır.

Özel dersin sağladığı imtiyazlar şu şekildedir:

* Birebir öğrenme ile kısa zamanda daha çok bilgi transferi sağlarsınız.
* Öğrenci-öğretmen iletişimi daha başarılı olacağından daha çabuk öğrenirsiniz.
* Özel ders ile çok kişili ortamında soramadığınız soruları rahat bir biçimde sorarsınız.
* Özel dersler öğrenci esaslıdır; motivasyon ve arzunuza göre teneffüs sayısı ve süresi verilir.
* Özel ders gün ve saatlerini siz düzenlersiniz; size en uygun olan takvimde öğrenme ihtimal sahip olursunuz.
* Özel ders mekanınızı siz seçersiniz; istediğiniz herhangi bir lokasyonda veya bizim yerimizde öğrenme imkanına haiz olursunuz.
* Özel dersler öğrenci  becerilerine göre öğretildiğinden daha programlı ve üretken geçer.

Üniversite Özel Ders, Calculus Özel Ders, Lineer Cebir Özel Ders, Olasılık Özel Ders, Diferansiyel Denklemler Özel Ders, İstatistik Özel Ders, Programlama Özel Ders, Ekonomi Özel Ders, Finans Özel Ders, Elektrik Özel Ders, Makina Özel Ders, Elektronik Özel Ders ile Daha Hızlı Öğrenin.

İlkokul ve Ortaokul Özel Ders, Matematik Özel Ders, Geometri Özel Ders, Fizik Özel Ders, Kimya Özel Ders, Biyoloji Özel Ders, Tarih Özel Ders, Coğrafya Özel Ders, Türkçe Özel Ders, İngilizce Özel Ders, size gerekli bilgileri sağlayacaktır.

Yabancı Dil Özel Ders, TOEFL Özel Ders, IELTS Özel Ders, TOEIC Özel Ders, GRE Özel Ders, GMAT Özel Ders, SAT Özel Ders, Kurumsal İngilizce Özel Ders, İş İngilizcesi Özel Ders, Konuşma İngilizcesi Özel Ders, Seyahat İngilizcesi Özel Ders, Elementary Özel Ders, Pre Intermediate Özel Ders, Intermediate Özel Ders, Upper Intermediate Özel Ders, Advanced Özel Ders, Hazırlık Atlama Özel Ders, Almanca Özel Ders, Fransızca Özel Ders, Çince Özel Ders, Rusça Özel Ders, Arapça Özel Ders, İtalyanca Özel Ders, İspanyolca Özel Ders size Yabancı Dil öğrenme konusunda yol gösterecektir

Özel Ders; almak kurs eğitimlerine nazaran daha pahalı görünebilir. Fakat özel dersler ile daha etkili öğrenip amacınıza kısa vakitte varacak olmanız bunu yararııza uygun olarak çevirir. Özel dersler fleksibl olup insanların gereksinimlerine göre verildiğinden kısa sürede başarıya götürür.

Özel ders boyunca rehber bireye en uygun yöntemlerini ve değerli püf noktalarını gösterir. Kalabalık derslerinin tersine özel dersler; direkt öğrencinin ihtiyaçlarına ve isteklerine esaslıdır. Kursiyerlerin soru sorarken üzerinde hiçbir özgüvensizlik hissetmez ve arzu ettiği suallari utanmadan sorma olanağına sahip olur.

13
Microsoft, kullanıcılarının programlarını yeteri seviyede ve işlevsellikte kullanamadığını iddia etmektedir. Yapılan bir anket sonucunda, kullanıcıların Word'ü yalın bir kelime prosesörü olarak kabul ettiği ve çoğu kişinin sadece belirli etkinlikler yapmak için kullandığını ortaya koymuştur.

Aynı zamanda Microsoft Excel etkili bir aplikasyon olmasına karşın, sadece hesaplayıcı işlemci olarak algılanmaktadır. Microsoft Excel, ilgili bir yazılım olarak, çeşitli uygulamalarla ortak tümleşik bir yazılım olarak kullanılabilir.

Çalışanların, MS Office yetkinlik becerilerini göstereceğinden aynı inceleme bir kuruluşta da uygulanabilir. Pekçok işveren, çalışanlarının Office aplikasyonlarını tam etkili bir şekilde kullanamadığından ve fonksiyonlarını kapsamlı bir biçimde yerine getiremediğinden yakınır.

Bilgisayarlar yaşamımıza girdiğinden beri yaptığımız iş ve görevler kolaylaştı ve zaman geçtikçe basitleşmeye devam ediyor. Hemen her gün güncellenen teknolojiyle beraber bizlerin kullanımına sunulan bilgisayar yazılımları da birçok görevi bizim yerimize yapmaktadır.

Ofis Programları Eğitimi  etkili bir içimde kullanabilmek hayatınızda birçok avantaj sağlar.

Excel Eğitimi

Excel, Microsoft firması tarafından bulunan ve geliştirilen dünyamızın en ileri elektronik tablo programıdır. Excel programıyla kayıt tutup hesaplar yaptırabilirsiniz.

Excel'i verimli ve daha aktif kullanabilmek için işimize yarayacak olan Excel Kursu öğrenmemiz yararlıdır.

Siz de kendi bilgisayarınızda Microsoft Excel uygulamasını açarak gösterilen menüleri ve yapılan işlemleri takip edebilirsiniz. Böylelikle Excel kursu konularını daha da pekiştirmiş olacaksınız.

Excel Kursu

Microsoft Excel yararları programında en ana düzeyde listelemelerden tutun da karşınıza çıkabilecek en karmaşık işlemleri çözebilirsiniz. Sormak istediğiniz tüm Excel dersleri nasıl sağlanabilir sorusunun yanıtını bu sayede bulabilirsiniz.

Excel Kursları

Şimdilerde başka meslek topluluklarından birçok Excel kullanıcısının ortak hedefi hazırladıkları tablolar için harcamış oldukları zamanı aşağı çekmek ve bu sayede aktiviteyi yukarı taşımaktır.

Excel Ders ile öğrenciler, uygulanabilir örnekler ve gerçek hayattan alınmış örneklerle Excel'i etkili bir şekilde kullanmayı öğrenir, iş ve çalışma hayatında etkili biçimde uygularlar. Siz de Excel ve MS Office programları ile iş ve çalışma hayatınızda artı değerler kazanmak istiyorsanız  dersler yararlı olacaktır.

14
After Effects Eğitimi; 3 Boyutlu Animasyon ve grafik uygulamalarında yetkin bir eğitim firmasıdır. Efektif Animasyon ve 3 Boyutlu modellemeler meydana getirmek için özellikle Adobe aplikasyonları: grafik, animasyon, ve modelleme uğraşlarıyla uğraşanların bilmesi gereken önemli uygulamalardır.

Çalışanlarımız; bu yönde samimi, ihtiyaçlarınıza spesiyel yöntemler yaratan, profesyonellikten taviz vermeyen ve takım çalışmasına önem veren bir yüze haizdir.

After Effects Eğitimi olarak bizi öne çıkaran etkenler;

Genç ve Dinamik Ekip, Proje Odaklı Yaklaşım, Uzun Sektör Deneyimi, Kalite Odaklılık, Güncel Teknolojiyi Takip

Metot ve hedefimiz; riski minimum'a indirip, sizin varmak istediğinzi hedefe ulaşmanızı sağlamaktır.

3 Boyutlu Animation, grafik, modelleme ve çizim proseslerinde; eğitim hizmetimizden faydalanarak, efektif ve yaratıcı bir biçimde işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Photoshop Kursu
Photoshop Kursu
tamamlandığında katılımcı; gereksinimleri doğrultusunda en basitten ileri levele Photoshop'u kursları öğrenir. Photoshop Dersleri ile; etkili grafik ve resimler üretebilir, biçimlendirebilir ve bu eiğtim ile sağlam sonuçlar kazanabilirsiniz. Photoshop Özel ders boyunca, Eğitimi içeriğinde yer alan başlıkları, derinlemesine çok örnekli alıştırmalar ile öğrenirsiniz.

3ds Max Kursu

3ds Max, ileri seviye karakter modelleme teknikleri ile oyun geliştiricilerinin gözdesi haline gelmiş dizayn, modelleme ve Animation yazılımı olmuştur. 3D Studio Max, sinema özel efektleri, mimari sunumlar ve endüstriyel tasarım sunumları gibi konularda da daha çok kullanılmaktadır. 3d Max Kursu çok sayıda temel maddeyi hazırlama olanağı sunar. Ders sonucunda; mimari dizaynlar için de duvar, kapı, pencere ve merdiven gibi bileşenleri ölçülerini rahatça hazırlayarak projeye ekleyebilirsiniz.

After Effects Kursu

After Effects Ders : After Effects, Adobe kuruluşu tarafından bulunan; dijital görsel efekt ve hareketli grafikler yaratılmasını sağlayan yazılımdır. After Effects ile; İki boyutlu ve 3 boyutlu ortamlarda animasyonlar üretilebilir, geliştirilebilir ve özgün grafik animasyonları oluşturulabilir. After Effects Kursları ile; film, dizi ve reklam çekimlerinde yoğunlukla kullanılan ve eklenti özellikleriyle kullanımı oldukça basit olan After Effects aplikasyonunu en temelden gelişmiş dereceye kadar kazanırsınız.

Madde, vakit, insan ve ortasındaki; düzen, ölçü ve bağlantılar işimizin bilgisini oluşturmaktadır. Bilgi, çalışmamızın en kıymetli bütünüdür. Yaşamımızın hızlı çalışan bilgisayar temelli iş sahasında bilgi her şeydir. Modelleme Eğitimleri, işinizi daha sağlam ve süratli sonlandırabilmeniz için sizi geliştiren animasyon, grafik ve tasarım ders servisleri sağlar.


15
Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Eğitimi
; kurs, servis ve eser alıcı ortaklarına, onlarla uyumlu ve örtüşen kurs ve danışmanlık hizmetleri sunma konusunda bir hayli sorgulayıcıdır. Bu yöntemle, servis ettiği hizmetlere ilişkin her mevzuda kalite unsuruna büyük önem verir.

Üst Düzey Yönetici Asistanlığı

Her mesleğin türlü bir mecburiyetiyüümlülüğü ve kariyer süreci mevcuttur. Yönetici Asistanı da bayağı özen gerektiren ve profesyonellik isteyen uğraşların başında gelir. Üst Düzey Yönetici Asistanı başlanıldığında vazgeçilemeyen ve zevkli yapılan uğraşlar içinde bulunur.


Üst Düzey Yönetici Asistanı Nedir?

Ülkemizde Yönetici Asistanlığı nedir ne iş yapar benzeri suallerin cevabını vermek için kurumsal şirketlerde iş yapan ve bu hedefi alın teri ile yerine getiren elemanlarını baz alarak karşılamak gerekir. Bir asistan firmanın kaliteli insanlarından biridir ve bir hayli fazla sorumluluğa sahiptir.

Yönetici Asistanı Öğren


Büro yönetimi ve Üst Düzey Yönetici Asistanlığı ne görev yapar diye sorulduğunda verilebilecek birçok dönüt mevcuttur. Yönetici Asistanlığı yapan birey şirketin neredeyse bütün önemli bilgilerine sahip olan ve bunları gizlemek ile görevli olan personeldir.

Yönetici Asistanlığı günümüzde büyük şirketlerin ihtiyaç duyduğu iş kollarından biri olmuştur.

Böyle bir imkanda; üst düzey yöneticiler ve şirket sahipleri Yönetici Asistanı iş konusunda tam uzman, profesyonel iletişim uzmanlıklarına sahip uzman kişi ihtiyacı duymakta ve Yönetici Asistanları çalıştırmaktadır.

Üst Düzey Yönetici Asistanı Eğitimleri

Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Eğitimi
amacı; Üst Düzey Yönetici Asistanlığı  ve adaylarının bilgi ve becerilerini geliştirmek, daha yetkin bir mesleki bakış açısıyla yeteneklerini en üst levele çıkarmaktır.

Üst Düzey Yönetici Asistanı Eğitimleri aracılığıyla, Üst Düzey Yönetici Asistanlığı ve adayları gelecekleri için yeni fırsatlar yaratma, büyük firmalarda kariyer yapmak için gereken bilgi ve becerilere sahip olurlar.