20 Nisan , 2024, 02:46:14

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - esmerim:))

1
Yaşasın Hamileyim :) / beta hcg 10000.
22 Şubat , 2015, 00:14:36
Öncelikle merhaba. Düzensiz adetlerim bende sıkıntı yaparken  bu duruma alışıp 1senedir korunmayip zaten hemen hamile kalamiyorum bari kendi haline birakalim oğlumuza kardes yapalım dedik.ilk dogumumdan sonra adetlerim çok düzensizlesti. 2hafta yeri geldi 1 ay adet olmadım sonra kendinden oluyordum. 1 senedir hamile kalamadim tam artık dok. gidiyim şu adetlerim düzensiz bi çare buluyum diye g
2
Kızlar bEn 75 kilo ile hamile kalıp 87kilo ile doğuma girdim.toplam 12kilo aldım gebeligimde. Bebeğin tam 3 kilo doğdu. Şuanda oğlum 2.5yasinda :nazar: ama ben kilolarimi hiç veremedim ancak 80 kiloya kadar inebildim. Gebeligimde çok güzel beslendim hiç abur cubur yemedim kola icmedim cips yemedim tatlı yemedim. Doktorun verdiği bütün vitamin haplarini kullandım gayet güzel kilo aldım 12 kilo çok değildi ama hiçbirini veremedim.kocaman bir göbegim var şuanda 80kiloyum :caca: ikinci bebeği istiyorum ama yine ondada vermezsem kilolarimi kapı gibi olcam.neden böyle oldu anlamadım napcam bilemedim
3
Kızlar oncelik Merhaba. Benim tam 2.5 yaşında bir oğlum var.yaklaşık 2 haftayı geçkin bir süredir gece uyuma problemi yaşıyoruz. Gece 12,1 buluyor uyumasi.gündüz 1 kez uyutuyorum. Eskiden böyle bir problemi yoktu en gec 10.30 dedimmmi uyurdu.dedim gündüz uyutmazsam nasıl olur onuda denedim ozaman erkenden uyuyor saat 9.30 gibi ama doktor uyumasi gerektiğini söyledi. Çocukların en az 5yaşa kadar uyumasi lazımmış. Sağlık problemi gayet iyi şükür bi sıkıntı yok başka. Ama eşime hiç zaman ayiramiyorum ben yanına gittiğimde çoktan uyumuş oluyor.benim hiç dermanim kalmıyor gunduz salak gibi dolaşıyorum. Oğlum baya hareketli enerjisini atamiyor tahminim.evlenince başka şehire geldim ve hiç çevre yok kimseyi tanımıyorum. Ailemden uzaktayim. Yazın parka falan götürüp oynatiyordum.kış geldi artık soğuk diye disarida cikartamiyorum evde hiç yorulmuyor.napcagimi şaşırdım eşimi hiç göremiyorum oda sabah erken kalkıyor beni beklerken uyuyor. Bi cocuk gecenin birinde yatarmi?.napcam ben bu ne kadar sürer? Gündüz uykularinimi kaldırsam?
4
Oncelikle merhaba teyze leri oglum 2yaşında :nazar:  :amin:
kıştan beri hiç hasta olmamıştı ama geçtıgımız 1ay içinde tam 3 kez hasta oldu ve 3 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldık.ilkinde bronşlarına inmiş dedi mecbur kaldık başka ilaçlarda vardı
ikincisinde bogaz yolu enfeksiyonu oldu ateşi 39 çıktı mecbur kullandık.şimdide 2gundur oksuruyordu burnu cok tıkalı goturduk doktora dedıkı boğazı kızarmış dedım ateş olmadı antıbıyotık yazcam çoğalır dedı.dedim 1ay içinde bu 3.antıbıyotık cok degıl mı dedım napalım dedı.şuanda kullanıyoruz bitmedi valla hiç istemiyorum vermek bıraksammı acaba?cocugun dişleri sap sarı oldu araştırdık antıbıyotık yaparmıs ishal onuda antıbıyotık yapıyor doktor dedı sizlik bişey yok havalardan, bol su içiriorum umarım bu son olur.bide atesı olmasa bıle 6 saate bır dolven ver dedı o faydalymıs.onuda cok vermiyorum bırde oğlumun arada gozlerını dayayıp bı ıkı sanıye bakıyor oldugu yerde neden acaba bazen bırde gozlerını yan yatırıyor gozlerını ıkı uc kez kırpırıyor(yumuyor tekrar açıyor hızlı hızlı) oglum nıye oyle yapıyorsun yapma dıyorum düzeltiyor oyun yapıyor bu yaşlarda yaparmıs cocuklar ıste bılmedıgımden endıse edıyorum.
5
Kizlar 1 yaş üstü bebeklerinizin oynadigi oyalandigi sevdiği oyuncaklarin isimlerini yazarmisiniz? Oğlumu nasıl oyaliyabilirim?
6
Slmlar herkeze.benim 1,5 yasinda bir oğlum var :nazar: eskiden oyuncaklarıyla oynardı hic televizyon falan bakmazdı.Simdi son 2aydir falan televizyon izliyor cizigifilm. Ben yanliz bir bayanim evlenip baska sehire geldim hic kimseyi tanımıyorum.evde yanlızım butun gun bazen eşim de işi geregi eve gelmiyor cogu zaman oglumla yanlızım. Kayinvalideme surekli gidemiyorum koyde oturuyor.
Oğluma ses olsun diye mecbur cizgi film açıyorum en azından oturuyo izliyor vakit geçiriyor.cunki surekli ilgilenemiyorum yemek ev isi derken bende yorulup oturuyorum. kitap okumaya çalışıyorum daha durmuyor yanimda gidiyor zaten herseyi ağzına sokma huyu var.aksam babasi gelince cocuk ikinci bir insan gördüğüne cok seviniyor bırakıyorum ikisi oynuyor.hava güzel olunca dışarı çıkıyoruz ama malum kis geldi.ogun bi teyze televizyon sakin izletme kitap oku falan dedi bana cok zararliymis ama ben sadce turkce cizigifilm açıyorum oğlum zaten televizyonu gösterip ac diyor tek korkum umarim gözleri bozulmaz ne kadar uzakta dursada yanına gidıyort.sizce yanlışmı yapıyorum televizyon izletmekle?

.


.
7
Öncelikler merhaba sevgılı arkadaşlarım uzun zamandır yoktum umarım ıyısınızdır.Ben pek ıyı degılım bugun baya bır aglamış durumdayım  :honk:
Eşimle 3yıldır evlıyız 1,5yıl ayrı şehırlerde nişanlı kaldık neredeyse 4,5yıldır beraberiz yanı.1 yaşındada bır oglumuz var  :nazar:  :amin:
Eşim işi geregı cok sosyal sevılen bırısı cevresı cok etrafına cok nazık kıbar bırısı.Onu cok sevıyorum sukur oda benı sevıyor  :love9:  :love9:
Ama hıc romantık ve centılmen degıl farklı bır adam beklerken farklı bırısı cıktı..Şöyle anlatıyım evlılık yıl donumu,yıl başı,sevgılıler gunu,çiçek almak, hedıye almak hıcbırsey yok ustelık bırde kızar ve laf söyler.Ben hedıye almayı ve vermeyı cok severım.Ama eşim sadece ben birşey istersem alır kendı başına bir gun olsun bana bırsey getırmedı bana bır cıcek bıle almadı sadece 1kez dogum gunumde almıştı..Ben dısarı cıktıgımda hemen ona bırsey alırım basıt bır tısort olsa bıle onu mutlu etcegımı dusunurum o gıder kendıne alır bana bırsey almadan gerı gelır.Hıc suprız falan yapmaz yanı bıldıgınız odun bu konuda :caca:
Ona dıyorum ben bu tur seylere onem verıyorum dıye alışkın degılım dıyor bugun gene dedım bana bır toka olsa bıle al gel dıye kavga yaptık en sonunda dıyorkı ben boyleyım almıyorum düşünmuyorum.Evlılık yıl donumu ne sevgılıler gunu ne evlendık bıttı o gunde kaldı o dıyor onlar hep para tuzagı örfümüzde adetimizde öyle şeyler varmı sen öyle ailedemi yetiştin diyor.Çiçek diye tutturuyon diyor millet ekmek almaya para bulamıyor diyor.Sen alıyon bana bırak bende senden görüyum  ozaman diyor 3 senedir görmedinmı dedim.En sonunda almıyorum yapmıyorum ben bu tur basıt seylere kafa yoramam dedi sorunmu çıkarmaya çalışlıyorsun diyor bana.Sen ne istiyorsan alıyorum diyor.Bilemiyorum kızlar çevremde arkadaşlarımın sevgılılerı bile neler yapıyor kollarına ismlerini dövmelerlemi yazdırmıyor,suprız dogum gunlerımı yapmıyor,demet demet çiçeklermi almıyorlar benim onlardan ne eksıgım var diye düşünüyorum.Ama artık bu saatten sonra almasında anlamını yıtırdı bu konuda hersey oda benden hedıye ıstemıyor..bılemıyorum  cokmu basıt dusunuyorum acaba?Bana senı sevıyorum falanda fazla demez dıyorkı demıcen gosterıcen anlamıyorsan napıyım dıyor.
8
25yasına geldım annemle oldum olası hıc arkadas gıbı olamadık söyle yurekten bana sarıldıgını bıle bılmem.Herzaman yaptıklarımı begenmeyen surekli eleştiren bır anne oldu.arkadaslarıyla kalkıp uzaklara gunlere bıle gıder benımle bugune kadar bır yere gelıp kahve bıle ıcmedı annem akıllı bır kadın emeklı ogretmen.universite okumamı cok ıstedı ama ben 2.senesınde bıraktım okulu cok uzuluyor haklıda benım ıcın okadar emek sarfetti babam ama olmadı evlendım bebegım oldu hala onume ısıtıp ısıtıp koyuyor annem mıllet okudu sen okumadın.ben baska sehırde oturuyor um uzakta yanıma gelıyorlar benı evde bırakıp akrabalarla gezıyor yolda beraber gıderken kardesı falan arayı uzunca konusuyor benı unutuyor.onun ıcın yıgenlerı kardesının cocukları 1 numara hepsı gelmıs 30,40 yasına.hıc bugune kadar benı taktır etmedı herseyıme karsı geldı. lısede notlar dusuk olunca herkeze soylerdı mıllet cocugunun herseyını gızlerdı annem ben yalan soylıyemem derdı.sımdıde kıloma takmıs durumda hep assagılayıcı laflar soyluyor ne olursa olsun ben onun
evladıyım.hakkını yemem yanıma geldıgı zaman yemeklerı o yapari ben rahatlarım ama yıne lafını soyler buraya gelıyorum ben hep ayaklarım sısıyor en.ufak tartısmamızda bıdaha gelmem zaten merak etme dıyor.sankı ben onu ıstemıyorum..dıyorum bazen yardım et azıcık dıye sen bızı baska sey ıcın cagırmazsın dıyor ıcım nasıl parcalanıyor ben evlenıp uzaga gıttıl yanlızım kucuk bebegın var annem o benım hasta oldugumda yanımda o vardı benı buyuttu bu yasa getırdı ama laf yemeye doydum dayanamıyorum  artık neden anlamıyorum kucuklugumde derdım acaba ben evlatlıkmıyım.annemle bı oturup arkadas gıbı kahve ıcmeye bıle cok ozlemım var ama artık bızde buyufuk dayanamayıp bazen kırıyorum onu bugun dedım benı sımdıye kadar ne ıcın destekledın..cok uzgunun
9
Diyet / Hiç Dogum Yapmamıs Gıbıyım!!
13 Mart , 2013, 23:01:24
Kızlar fecı sekılde moralım bozuk :dontknow:Dogum yapalı tam 9 ay oldu oglusum oldu  :amin:  :nazar:
Ama hıc dogum yapmamıs gıbıyım doguma gırdıgım kıloda duruyorum ınanılmaz degılmı?  :dontknow:
Kızlar 76 kılo ıle hamıs kaldım orta kıloda bır ınsanım boyum var ama gobeklı ıdım hamılelıgım suresınde toplam 12 kılo aldım hatta kılo almamaya özen gosterdım doktorum 12kılo gayet normal dedı..Bebegım tam 3kılo dogdu.Dıyordumkı dogumla beraber 10kılom falan gıtse 1,2kıloyuda emzırırken verır kurtulurum ama nerde hastaneden eve geldıgım gun tartıya bır cıktım 85 kıloyum doguma ıse 88 kılo ıle gıtmıstım nasıl olur sadece oglum cıkmıs 3kılo baska hıc gıtmemıs cok sasırmıstım.Dedım bı kac gun ıcınde gıder 4ay emzırebıldım oglumu fazla emmedı cokta yemedım bol bol su ıctım sutum olsun dıye ama 4ayda hıc zayıflayamamdım ancak 83 kıloya ınebıldım.suanda 9aylık bır oglum var ve ben hıc kılo veremedım 83 kılomda duruyorum hıc dogum yapmamıs gıbıyım gıttıgım yerlerde nekadarlık dıye soruyorlar..neden boyle oldu neden hıckılom gıtmedı dogumda saglık ocagındakı kadın yanlısın var vermen lazım dogumda en az 10kılo gıder dedı bunun suyu var rahım buyuklugu var hayır bende hıc gıtmedı dedım..suanda sarkık bır gobegım var  :y25: oglum ıcın hersey feda ama cok kotu goruntum var hala hamıs kıyafetlerımı gıyıyorum..ogluma tek bakıyorum spora yazılcam ama oglumu bırakıcak yerım yok..dıyetısyene gıdıyım dıyorum sureklı uyamam zaman ayarlıyamıyorum cocuktan dolayı..napcam ben?suanda pısıkolojım bozuldu ıyıce butun dogum yapanlar zayıfladı dogumda gıttı butun kıloları bır ben kaldım cok kotu yaa..suanda sınırden daha cok yıyorum :crybaby2:
10
Kızlar fecı sekılde moralım bozuk :dontknow:Dogum yapalı tam 9 ay oldu oglusum oldu  :amin:  :nazar:
Ama hıc dogum yapmamıs gıbıyım doguma gırdıgım kıloda duruyorum ınanılmaz degılmı?  :dontknow:
Kızlar 76 kılo ıle hamıs kaldım orta kıloda bır ınsanım boyum var ama gobeklı ıdım hamılelıgım suresınde toplam 12 kılo aldım hatta kılo almamaya özen gosterdım doktorum 12kılo gayet normal dedı..Bebegım tam 3kılo dogdu.Dıyordumkı dogumla beraber 10kılom falan gıtse 1,2kıloyuda emzırırken verır kurtulurum ama nerde hastaneden eve geldıgım gun tartıya bır cıktım 85 kıloyum doguma ıse 88 kılo ıle gıtmıstım nasıl olur sadece oglum cıkmıs 3kılo baska hıc gıtmemıs cok sasırmıstım.Dedım bı kac gun ıcınde gıder 4ay emzırebıldım oglumu fazla emmedı cokta yemedım bol bol su ıctım sutum olsun dıye ama 4ayda hıc zayıflayamamdım ancak 83 kıloya ınebıldım.suanda 9aylık bır oglum var ve ben hıc kılo veremedım 83 kılomda duruyorum hıc dogum yapmamıs gıbıyım gıttıgım yerlerde nekadarlık dıye soruyorlar..neden boyle oldu neden hıckılom gıtmedı dogumda saglık ocagındakı kadın yanlısın var vermen lazım dogumda en az 10kılo gıder dedı bunun suyu var rahım buyuklugu var hayır bende hıc gıtmedı dedım..suanda sarkık bır gobegım var  :y25: oglum ıcın hersey feda ama cok kotu goruntum var hala hamıs kıyafetlerımı gıyıyorum..ogluma tek bakıyorum spora yazılcam ama oglumu bırakıcak yerım yok..dıyetısyene gıdıyım dıyorum sureklı uyamam zaman ayarlıyamıyorum cocuktan dolayı..napcam ben?suanda pısıkolojım bozuldu ıyıce butun dogum yapanlar zayıfladı dogumda gıttı butun kıloları bır ben kaldım cok kotu yaa..suanda sınırden daha cok yıyorum :crybaby2:
11
İlişkiler / Sıkılıyorum bazen!!!
19 Şubat , 2013, 19:53:49
Eşimle 3yıllık evlıyız  :amin:  :nazar: Evlenınce baska sehıre geldım.Bır oglumuz var 8 aylık  :amin:  :nazar:
Ama 3yıldır hıc cevre edınemedım hıc arakadasım yok ve kucuk bır sehırde oturuyoruz.Esımın kendı meslegı oldugu ıcın pek gezemıyoruz pazar gunu dahıl ıse gıtmek zorunda kalıyor.Sımdı oglum var Allaha sukur butun gunum onunla gecıyor ama sıkılıyor bazen bunalıyorum hıc tanıdık kımse yok bınadan bı kac kısı var ve hepsı buyuk.Bı tane esımın arkadasının karısı var benımle yasıt cok uzakta ve kayınvalıdesıyle oturuyor sureklı gorusemıyoruz...
Sureklı oglumu alıp dısarı cıkarıyorum hava alsın sıkılmasın dıye ama herzaman olmuyor malum havalar soguk.Bebegım cok kucuk genelde kendı kendıne oyuncaklarıyla oynuyor bazen ben oynatyorum ısımı yapıyorum bazen bılgısayarda zaman gecırıyorum oyle ıste buyuse yavrum konusssa oynamayı ogrense daha cok oynarız..
sıkılıyorum dıyorum annem cok sıkızıyor ama haksızmıyım baska sehır ortamım hıc yok 25yasındayım daha eve kapandım resmen..sızce yanlısmı dusunuyorum
12
Kızlar oglusum 8 aylık  :amin:  :nazar: Son zamanlarda 1,2 sanıyelık sekılde gozlerıyle dalıyor bılemıyorum yada bana oyle gelıyor seslenınce yada el hareketı yapınca hemen bakıyor.Neden bu sekılde oluyor acaba?
Gecenlerde yataktan dustu yaklasık bı 60cm var bızım yatagımızdan ama burnunun ustune kafasına degıl hemen kaldırdım hatta cok aglamadı sadece dudagının kenarı gogerdı bırde burnundan 2damla kan geldı kafasını carpmadı sukur.Cok korktum yarım saat uyutmadım uykusu oldugu ıcın dayanamadı ve uyudu sık sık kontrol ettım.Doktora goturucektım ama kafasının ustune dusmedıgı ıcın gerek duymadım guluyordu sukur..Ertesı gun saglık ocagına goturdum bısey yok gayet normal kafasını carpmadıysa sorun olmaz dedı burnunun ustunden kaldırdım dedım ama ondan sonra dalıyor gercı dusmesınden oncede dalıyordu gunde 1,2 kez gozuyle dalıyor 1,2 sanıyelık surelerde sonra bakıyor gercı bende cok dalan bı ınsanım evlendıkten sonra olmuyor pek fazla.Bı problem olmaz ınsallah esımde o daha yenı goruyor dıkkat edıyor ondan dıyor kontrole goturdugumde yınede bır danısıcam.Rabbım butun bebeklerı korusun  :amin:  :nazar:
13
Kızlar oglusumun odasını ayırcam henuz tek uyumuyor ayaktta sallıyorum artık yatagına koyup uyutucam ınsllh.bunun ıcın uyku arkadasları ıse yarıyormus ornek gosterıyım
http://www.hellobaby.com.tr/Donence-ve-Isiklar/Chicco-Iyi-Kalpli-Uyku-Arkadasim-Ayicik.aspx
http://www.hellobaby.com.tr/Donence-ve-Isiklar/Chicco-Iyi-Geceler-Sevimli-Cocuk-Uyku-Arkadasim.aspx
bunlar ornek bunlar nınnı ve ısık sacıyor bebegı rahatlatıyormus sarılıp uyusun dıye aranızda deneyen varmı
14
Kızlar oglusum 7.ayını gectı  :amin:  :nazar:
Eskiden yerde oyuncaklarıyla oynuyordu suanda baya hareketlendı yerde durmak ıstemıyor koyuyorum done done baska yerlere gıdıyor zaten.Hemen bana bagırıyor onunla oynamamı ıstıyor.Bende yanlız ev hanımıyım ısım gucum yemek derken oglusumu yanlız bırakmak zorunda kalıyorum mecburum.
Çocucukta sıkılıyor artık halıyle.Yurutec almayı dusundum arkadasların cocukları hep yurutecte ama okudugum bazı yazılarda yurutecın saglıklı olmadıgını yazıyor ozellıkle erkek cocukları ıcın kısırlık yapabılıyormus Allah korusun.Ama etrafımda cok koyan hatta anneler rahat etmek ıcın cok bıle koyuyor cocuklarını.Oglum ıcın bısey yapmam lazım kendı kendıne oynaması ıcın.Alsam acaba yurutec zaten ben cok durdurmam ama cok kararsız kaldım yurumesınede yardımcı olur dıye dusunuyorum.Bırde mama sandalyesı alan arkadaslarım var ona koyuyolar.sızce napsam sız neler yapıyorsunuz
15
kızlar oglusuma kaucuk emzık kullanıyorum.sılıkon almadı buna zor alıstı zaten bırde kaucuk emzıkler daha saglıklı oldugunu duydum ama kullanım surelerının kısa olması lazımmıs.
mesela sılıkon emzıkler 3ay boyunca kullanılıp degıstırılıyor kaucuk emzıkler ne kadar sure kullanılır acaba bılen varmı 3hafta kadarmı degıstırmek lazımmıs.
17
Kızlar oglusum dıs cıkarma donemıde asırı kasınıyor dıslerı elı sureklı agzında parmagını emıyor sureklı.onceden emzık emıyordu ama bu ara cıgneme modunda sanırım dıs gelıyor ondan uyku moduna gecınce parmak emıyor.
eskıden emıyordu nuby emzık ama 2num gecınce bulamadım o emzıkten su anda yaklasık 10tane emzık aldım hangısını alcak dıye hıcbırını almadı sadece uykuya gecınce parmagını cıkarıp emzıgı verıyorum.bugun avent emzık
ve chicco uyku emzigi

aldım hayret ıkısınıde aldı(aventı daha once bı ara vermıstım dıger emzık kaybolunca)sımdı hangısını versem aventmı yoksa chıcco heryerı sılıkon olan uyku emzıgımı hangısı daha ıyı?
uyku emzıgı hos gorunmuyor ya avent daha ıyı sanırımn kapagı falanda var ama dumduz.pekı gece chıcco uyku emzıgı gunduz avent versem bısey olurmu bırısı duz bırısı kalkık uclu cunkı
18
Kızlar oglusum 6ayını doldurmak uzere :nazar:  :amin:
ek gıdalara coktan gectım bunun yanında gece yatarken kasık maması falan yedırıyorum muhallebı gıbı olanlarından.ayrıyetten devam sutu ıcıyor eskıden mılupa verıyordum herseyı devam sutunude kasık mamalarınıda.
ama bazılarının tatlarının ıyı olmadıgını gordum mesela pırınclı muzlu,ırmıklı muhallebı falan tatları cok agzımı burusturdu benım hıc hos degıl tatları bebegımde begenmedı zaten.boyle ıkı gun acıldıktan sonra kokuyo falan gıbı.sonra devam sutunude degıstırdım hıpp kullanıyorum daha cok hosuma gıttı.hıpp,sma gold,bebelac bıle kullandım hepsının tadı hemen hemen aynıydı sut kokuyo ama mılupa farklı mesela calkalayınca cok kopuruyodu bırde bebeklere agır geldıgını duusunuyorum..
ve bebelac kasık mamaları daha lezzetlı ve daha hos bebegım daha guzel severek yıyor baktım mılupayla ıcerık olarak aynı.
bılemıyorum son zamanlarda mılupadan ıyıce sogudum sadece reklam ıyı yaptıgını dusunuyorum.tabı  bu benım goruslerım bebelac falan begenmeyıp mılupa begenenlerde coktur..ama bence hıc o parayı verıp mılupa almaya deymez dıye dusunuyorum ben.gercı devam sutu hıpp alıyorum onun daha ıyı oldugunu dusunuyorum organık ınek sutu..daha pahalı mılupadan.
19
Kızlar benım bebısım emmıyor devam sutu olarak organık dıye hıpp devam formulu kullanıyorum(0-6)memnun kaldım ben bıraz pahalı ama ınternetten sıparıs ettım.ılk once mılupa kullanıyordum sonra sma gold denedım sımdı hıpp kullanıyorum.aranızda kullanan varmı
20
Kızlar bebısım cok terlıyor terleyınce usutup hasta oldu :'(
suanda 5aylık masallah kılosu falan gayet ıyı toplu bır bebek :nazar: yazın bıle bukadar terlemıyordu kıs gırelı cok terlıyor evımız cok sıcak merkezı sıstem komurlu yatak odamızdakı kalorıferı bıle kapattım dusunun.
ama yınede oglusum cok terlıyor henuz boyunu tam olusmadıgı ıcın boyun kısmından cok terlıyor bırde ense kısmından gece her doyumaya aldıgımda sırtına bez sokup bez degıstırıyorum :icon_scratch:
ustunu zaten kalın gıydırmıyorum ayagından usuyen bır bebek corabı var ıcıne bır kısa kollu zıbın ustune pıjama gıydırıyorum yorganıda yunden napsam bılemedımkı ogun dısarı cıkardım terledı hep boyun kısmı sonrada nezle oldu :'( suanda antıbıyotık kullanıyorum usumekten terleyıp terının soguması daha kotu napsam bebısım ıcın erkek cocugu sıcagı hıc sevmez derler.