Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - simass

1
ayşecim çokk çokk tebrik ederim...Allah tamamına erdirsin inşaAllah..Allah sağlıklı evlat versin..Bu arada başın sağolsun  bitanem ..Allah mekanını cennet eylesin..
2
bi kaç sene önce benim mutfağı da basmışlardı ne yapsak da gitmediler..Sonra bi gün eşimle karınca öldüren ilaçlardan almaya karar verdik hiç istemesekte..Hatta eşim satıcı kıza bunların öldürmeyeni kovanı yok mu diye sormuştu o da gülmüştü sinir olmuşturk...neyse ilacı aldık artık çare yok koycam dedim ben çünkü mutfakta heryer karınca..pakerti açtım yollarının üstüne koydum..sona eşime dedim koydum diye.. o da ya koyma onu ben istemiyorum öldürmeyi dedi..bende kaldırdım ilacı...ertesi gün karıncalar kayboldu...Eşim dedi ki ben akşam namazdan sonra dua ettim Allaha öldürmek istemiyorum diye deyince çok duygulandım..Allah onun dualarını kabul etti..çok şükür bi daha görmedik...Allaha içten bi dua et gerçekten öldürmek istemezsen Rabbim duanı kabul eder...
3
Çok geçmiş olsun Sibelcim...Allah inşaAllah sağlıkla kucağına alacağın yavrular nasip etsin...Dr düşüklerin sebebini araştırdı mı veya araştıracakmı canım...Neden tutunamıyomuş acaba..Bende düşük yaptım mayısta..Kendiliğinden düştü...İkinci defa kalmak için bekliyorum bakalım hayırlısı...Allah hayırlısını versin herbirimize canım..
4
öncelikle geçmiş olsun canım...ben 7 haftalıkken düşük yaptım ama kürtaj olmadım..kendilinden temizlendi..dr bana 2-3 ay korun dedi..Ama ben bazı farklı sebeplerden daha uzun süre korundum...şimdi iki 2 aydır falan korunmuyorum..Kısmet bakalım..ama sana tavsiyem dr ne kadar korun dediyse sözxünü dinle..kürtajdan sonra 6 ay korun diyolar bildiğim kadarıyla..rahimin kendini toplaması için..hemen hamile kalırsan tekrar düşük riski olduğu için sanırım...Allah sağlıklı evlatlar versin herbirimize hayırlı zamanda inşaAllah..
5
Alıntı yapılan: ❤balkızzz❤ - 10 Ocak , 2011, 02:28:22
ya ne güzel
bende kaynanama söylicem bana alsın umreye gidince ordan


alsın canım söyle bencede...medineden alsın ama mekkede çok model yok..
6
ben hacca gittiğimizde aldım ikitane ferace..orda çok var hemde çok ucuz ve kaliteli...ordaki arapları görseniz süslü feraceler giyiyolar çok yakışıyo...zamanım olursa çeker eklerim foto :)
8
Rabbim her daim hayırlı insanlarla karşılaştırsın... :amin:
9
 :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: BU DA SÜPERMİŞ. TÖVBE TÖVBE
10
YAAA.ALLAHIM NE KÖTÜ BİR ŞEY..AKLI ALMIYO İNSANIN :(
12
Alıntı yapılan: iLkNu® - 03 Ocak , 2011, 00:22:17
videonun en başında başka bi olay anımsadım ve videonun sonunda anladım ki o olay buymuş

evt bu yaşanmış bir olay Almanya da gazetelere de yansımış

hem kadınlara hem erkeklere iyi bir ders

Allah ıslah etsin ne diyelim

okadar fazla yaşanıyor ki

artık şaşırtmıyor



EVET CANIM O KADAR KÖTÜ BİR DÖNEMDEYİZ Kİ ALLAH ŞEYTANLAŞMIŞ İNSANLARDAN KORUSUN...AMA SONU ŞARKIDAKİ GİBİ BİTMİEMİŞ..ABİ ÖLDÜRMEMİŞ TIMARHANEDEYMİ DİYE YAZMIŞLAR..BİLMEM DOĞRUMU :dontknow:
13
BU MAYMUNUN ADI AZİS :toothy10: :toothy10: :toothy10:
14
http://www.youtube.com/watch?v=WWAqxNyGrlc&feature=iv&annotation_id=annotation_355549

SONUNA KADAR MUTLAKA DİNLEYİN...ALLAH BÖYLE İNSANLARIN CEZASINI VERSİN...GERÇEKTEN YAŞANMIŞ BİR OLAY... :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:
15
Alıntı yapılan: ♥..ŞeKeRiiM..♥ - 31 Aralık , 2010, 23:01:20
Bizde özellikle pilav tereyağ olmadı mı yenmez ölece kalır.

zaten trabzonlular tereyeğsız yemek yermi :laughing7:


Bende alıyorum trabzon tereyağı çok güzel :hungry: