Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mayıs 2006

1
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: KASIK AĞRILARI
19 Haziran , 2010, 13:30:37
yok aksine bende hiç akıntı yok kupkuru ama acısı fena  :y25: :y25:
2
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: KASIK AĞRILARI
19 Haziran , 2010, 12:00:05
yani normal diyorsun aslında bu kadar kendini belli etmesi iyi birşey olabilir en azından ne zaman yumurtladığımızı anlıyoruz teşekkür ederim canım öpüyorum :opucuk:
3
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: KASIK AĞRILARI
19 Haziran , 2010, 10:43:17
arkadaşlar birşey sormak istiyorum yumurtlama günümde çok keskin kasık ağrılarım oluyor bazen ağrı acıya dönüşüyor bazende okadar oluyor yürümekte zorlanıyorum yumurtlamada bu kadar sancı olurmu ki  :honk: :honk:
4
doğrusu bu çalışmalar için oldukca yeniyiz o kadar zaman bazı sıkıntılar nedeniyle yapmadık ancak normale döndük ve şimdi biraz şaşkınız hiç denememiştik YÜCE RABBİM SİZİN ÇİÇEKLERİNİZİDE BİR AN ÖNCE AÇTIRSIN İNŞALLAH :amin: :amin: :amin:
5
bende yeniyim arkadaşlar 4 yıllık evliyim 3 yıl hap kullandım 3,5 ay önce biraktım sizce nekadar sürer etkisi bebek istiyoruz da ???
6


MRB aranıza yeni katıldım 4 yıllık evliyim bu yıl bebek yapamaya karar verdik kısmet olursa  biraz ön hazırlık yapmak istiyoruz  bilgi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız  çook sevinirm
:love7: