Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Dilara Ebrar

76
Alıntı yapılan: asya81 - 29 Eylül , 2012, 09:51:19
benim kızda ishaldi enfeksiyon kapmıştı 41 derece ateş gördük antibiyotik ishal yapıyor.bazı ilaçlarda.şeftali muz patates yedirmeye çalış.rota hastalığıda ishal yapar ama o dediğim sürekli yapması lazım allah korusun.bide bol bol su içir su kaybediyor çünkü

evet canım yaaa inan varya benimde aklıma ilk öle bi viral bişiler gelmişti.ama kaka tahlil yapıldı.çok şükür bişi çıkmadı.doktorda kana gerek yok dedi.bizde ateş yoktu.bende ondan korkmuştum.ama mikrobik bişi deil dendi.yavrum zayıfladı zaten yaaa  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
77
Alıntı yapılan: laracroftt - 28 Eylül , 2012, 23:41:39
maflor ne kı ben bı refloru bılıyorum ???  yogurduna,meyvesıne de koyabılırsın sart degıl bıberon olması. Bıde ılac kabul etmıyorsa muz,seftalı ver bu hafta,prınc lapası yap bak ıyı gelcek 1 kasık yese kardır ona. Patateste haslayabılırsın. Cınkoyu ver sen gene, boylede takvıye edersın. ıyılesene kadar seftalı ve muzdan baska meyve verme tamam mı? Azcık dınle benııı  :opucuk:

evet canım bende muzu mamasının içine koydum ve blendrdan geçirdim.koydum bardağa koyu koyu içti.haa bu arada doktoru kızdı çinkoyu vermemiştim bi kaç gün  :honk: :honk: :honk: :honk: meğer kakayı koyulaştıran ve iştah açan oymuş.yavrum bugün allaha şükür 2 kez kaka yaptı ve kıvamıda artık su gibi deildi.hiö kusmadıda.bide yemeside galiba yavaştan düzeliyor.
evet canım aynen dediklerin gibi yaptım.patates haşlaması ,patates çorbası,pirinç lapası ve su .neredeyse mideye giren sadece bunlardı.bi kaçgünden beri muz yemeğe başladı. :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
78
bende adet bekliyordum...ama olmuyordu.felaket karın ağrım olmuştu.geldi gelcek gibiydi.test yaptım ama negatif ..bekledim...bekledim...sonra çamaşırımda bi kaç damla leke. :crybaby2: :crybaby2: eyvah dedim malesef yine yok.ama öle kaldı o durum.adet devam etmedi ve yine umutlandım.test yaptım yine yok  :tongue3: :tongue3: :tongue3:

sonra bende hastanede kan testi yaptırdım.veee şimdi oğlum ekimde 1 yaşına gircek.bencede senin yerleşme kanaması gibi  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
79
canım yaaa doktorda bize maflor diye bişi verdi acaba aynı etkiye mi sahipler  :dontknow: :dontknow: oda toz halinde mamasına yada suya karıştırılıyor.ama benim sıpa malesef içmedi.bugünde yapmış ishal.doktora götürdük hemen.çinko verdi.bi kaç güne kadar geçer dedi.işallah
80
Alıntı yapılan: °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º° - 27 Eylül , 2012, 23:00:44
cok gecmis olsun cnm insallah gecer ishal kötü ya ecrinde bazen oluyo ama dedigin gibi günde bi kac kere bende disine veriyom doktorlar zaten diyo günde 3kereden fazla yaparsa ishal sayiyomus  :dontknow: muz filan yedir belki ise yarar

aah canım bi gör yaa önceden yemesi çok nazlıydı pazar günüde mide üşüyünce herşeyi kusar olduya ondan sonra hiç bişey yememeye başladı.bi düzene girse.allahım kilosu bi normale gelse.ne zormuş yemeyen çocuk yaaa.oğlum 20 ekimde 1 yaşında olcak .8 tane dişi çıktı.4 altta 4 üstte.ama doktor artık diş bekleme diyor gelmez diyor.ama yavrum ne bulsa ağzına atıyor deli gibi.bana diş gibi geliyor ama bakalım tahlil şart  :sad1: :sad1: :sad1: :sad1:
81
nette hesaplayıcılar var onlardan faydalansan olur.bide yumurtalama takibi için kullanılan malzemelerden var onlardanda faydalanbilirsin.allah yardımcın olsın canım
82
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Bitmeyen İshal :((
27 Eylül , 2012, 22:56:14
kızlar oğlum 2 haftadan beri her gün günde 2 kez kaka yapıyor.ilki normal ikinciside resmen ishal.çok sıvı.ben hep dişe verdim bu durumu.ama gecen pazar günü ne versek kusmaya başladı.galiba midesini üşüttük.hemen acile götürdük.allaha şükür gecesine  geçti kusması.ama ishali hala devam ediyor.hemen ertesi gün pazartesi doktoruna götürdük.ishal denmesi için gün içinde arka arkaya 3-4 kez sıvı kaka yapması gerekiyor dedi.yani oğlum ishal deimiş güya  :dontknow: :dontknow: kaka tahlili yapıldı mikrop falanda yok.allaha şükür ateşte yapmadı hiç.ama yavrum zayfladı gitti  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: cumarteside götürcem ve bu defa yalan sölücem günde 3-4 kez yapıyor dicem ne tahlil gerekiyorsa yapsın .kansızlıkta olcak bu gidişle.napcam ben yaaaa :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: yemeside bozuldu  :crybaby2:
83
Diyet / Ynt: istediğim kiloya düşebilecek miyim?
26 Eylül , 2012, 16:23:26
20 ekim 2011 de doğum yaptım senesi geldi ama ben hala 3 kilo bile veremedim  :crybaby2:
84
ben yaklaşık 1 bucuk ay falan kullandım.oda haziran temmuz dönemleriydi.sonra zaten kırıldığı için binmedi.

sakıncalı olduğunu biliyoruz ama rahat olduğu için tercih ediyoruz bence.günde 15 dk dan fazla bindirmeyin derim ben  :icon_thumright:
85
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: sünnet ?
26 Eylül , 2012, 16:18:21
bencede çocuk yabancı tanımadan yaptırmak gerek.en güzeli.klips yöntemi bence en rahatı. :icon_thumright:
86
bende hep aptamil kullandım ve memnunum.bencede yavruyu aç bırakma.sen hep önden kendi memeni ver sonra kendi bırakınca mama ver.ne gerek varki  ver bence.doysun
87
İlişkiler / Ynt: Kıskançlık....
26 Ağustos , 2012, 11:04:42
evet kızlar malesef çevre çok bozuk.sadece şunu diyeblirimki allahım şaşırtmasın yoldan ayırmasın.

3-4 ay öncesine kadar çalıştığım köyden bi arkadaş kocasıyla kavga edip annesinin evine gelmiş.kavga ettiklerinde kız 2 aylık hamileymiş.bu sırada kocasıda eşinin yokluğundan istifade arkadaşının karısını eve getirmiş  :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo ve fingirdemişler. :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: tabi olay komşular sayesinde acığa çımış.şimdi aldatn kadın ve eşi boşanmışlar.bide 1 tane çocukları varmış. :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:  benim arkadaşta doğum yapmayı bekliyor.sonrsındada o boşanacak. :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:


o pis kadına ne denir yaaa.sen annesin bide nasıl evli bi adamın evine gidersin. :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:

allahım fikri bozuklarla karşılartırmasın
88
ablam hamileliğin 5.6.aylarında başladı o işi adama yıkmaya.

ama bende allaha şükür kendim yaptım.aslın çok doğal bişi ama ben rahat edemem yaaa.hem olmamasıda gerek bence  ;) ;) ;) ;)
89
Doğum / Ynt: bende dogum yaptım kızlar
15 Ağustos , 2012, 15:06:43
allahım hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli evlatlar etsin onları.merak etme annesi bunlar hep normal şeyler.bi süreç bu ve en hayırlı ve sağlıklı bi şekilde atlatırsınız inşallah.sanada geçmişler olsun.


anaaaaaaaaaaaaaaaaam evde 2 tane bıcır bıcır sıpa.allahta kolaylıklar ve bol sabırlar versin. :tongue3: :tongue3: :tongue3:
90
İlişkiler / Ynt: Kıskançlık....
15 Ağustos , 2012, 15:04:09
Alıntı yapılan: smyr.fk - 15 Ağustos , 2012, 15:00:22
Alıntı yapılan: Dilara Ebrar - 15 Ağustos , 2012, 14:56:42
Alıntı yapılan: smyr.fk - 15 Ağustos , 2012, 14:50:16
canım ya eşinle konuş araya mesafe koysun bende kısmen aynı durumdayım ama eşim seniki kadar samimi değil demin denetme çıkcak arkdş eşim olnca o da atlıyo birlkte gidiyolar çıldırıyorum ama konşcxam akşama sinirden kendimi yiyorm...

yaaa samimi deil ama içinde kalbinde bi kötülükte yok işte.azcık fesat olsa olayın kötü taraflarını düşünse olay çözülecek ama düşünemiyor.kadın arıyor buda normal bi elemanı aramış gibi açıyor telefonu.bakalım azcık rahatım şu aralar ama böle aklıma geldikçe büyütüyorum kafamda  :BangHead: :BangHead: :BangHead:
canım eşlerde yokta şimdiki kadınlara kızlqara güvn olmaz senin de eşin iyi yardımsewer biriyse kullanmaya çalşırlar hemn

ya canım kullansın ben onada bişi demiyorum.ama elalem çok fena.evine bırakırken biri görür fesat insanmı yok yakıştırıverir hemen.öle bi lafın çıkmasına bile tahammül edemem ben yaaa  :caca: :caca: :caca: