28 Nisan , 2024, 21:47:37

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Dilara Ebrar

136
ben bioderden hiç menun kalmamıştım.o yüzden bu tarz şeylere pek güvenmem.bi arada karıca yumurtasımı vardı öle bişi vardı  :tongue3: :tongue3: :tongue3:
137
ayne ya bizim evde aynısı tıka basa elemanın eşyaları doldurdu.allahtan evimiz büyük. :tongue3: :tongue3:

ben şuan kullanıyorum ne bilim rahat ediyor.o ayakların konumu galiba herkeste aynı.bizdede masanın üstüne çıkıyor. :ehi: :ehi: :ehi: mutfak mamasının yaklaştırdım oğlumda hep bizimle yemeğe oturuyor.yeri sabit yani.

ben çok memnun kaldım.sadece dar olduğu için 6-7 aya kadar kullanamıyor sıpalar.döne döne uyumak istiyorlar.şimdiki beşiğinde uykusunda habire döne döne uyuyor. ;D ;D ;D
138
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: yardım lütfen
09 Ağustos , 2012, 13:45:17
bol bol su.yeşillik,kısır ,ve sütlü tatlı takıl.sütüm olsun diye ağır şeyler yeme.çokta ilgisi olmuyor.ama güzel şeyler ye.sütün kaliteli olsun.

ben hergün mutlaka 1 bardak rezene çayı içerdim.rahatladığımı hissederdim bide süt yapıyormuş.azaldığındada humana stil tea içerdim.öle öle yavrum 8.ayına kadar emdi malesef. :y25: :y25: :y25:
139
bende hiç ama hiç pişman değilim.herşeyini bilerek evlendim.ama bazen ne yalana eşim işinden bana göre epey geç gelir.ve o kadar çok sinirlenirimki evleneceklere eşinin iş çıkış saatine dikkat edin mutlaka diyeceğim diye kafasına ekşirim hep.

yani eşimin herşeyinden memnunum allahıma bin kez şükrolsun.ama sadece işi çok yoğun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
140
ne işe yarıyorki bu  :dontknow: :dontknow: :dontknow:
141
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: yardım lütfen
09 Ağustos , 2012, 13:35:29
ooooooooooooooh sen şimdi yeni doğum yaptın sütün ne güzel bol bol geliyordur.aman maşallah allahım bereket versin.bol bol dondurucuya istifle.ileride muhallebi çorba falan yaparsın.
142
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: yardım lütfen
09 Ağustos , 2012, 13:33:34
bende sütümü çok sağdım.ama kıştı tabi.şimdi havalar çok sıcak.bence odanın en serin yerinde 2 saati sakın geçirme.benim ebem 4-5 saat derdi ama olsun.hem oda sıcaklığında bırakacapına buzdolabına at.ben minik minik süt kapları almıştım.tek içimlik.yani seninki şuan en fazla 60 ml içerse 60 ml lik hazırla o şekilde buzdolabına koy.sırasıyla verirsin.

bide şimdi sağdın şimdi koydun dolaba.2 saat sonra sağdığın sütü ekleme üzerine.herkes aynı ısıya gelince birleştirebilirsin diyor ama sen hep ayrı ayrı koy sütlerini
143
Yemek Muhabbeti / Ynt: İftar Menünüz.
09 Ağustos , 2012, 13:29:50
Alıntı yapılan: tweety0555 - 08 Ağustos , 2012, 18:39:52
FACE DE GORDUM PATATES CORBASI GORUNTU HOSUMA GITTI YAPTIM BAKALIM BEGENECEK MI PASALAR :suclu:

YUMRUTALI FASULYE KAVURMASI
NOHUTLU PILAV

ben her zaman yaparım papates çorbası.çokta severiz. :hungry:

akşama çorba
patlıcan kebabı
tavuklu pilav
cacık
salata
suuuuuuuuuuu
144
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: yardım lütfen
09 Ağustos , 2012, 13:27:38
sağdığın sütü cam biberonda ısıtıyosun dimi canım??doğrudan ateşe koymaman gerek.o sütü ısıttıysan bence bi daha kullanma.zaten kullanmamanı önerir herkes.ama oda sıcaklığında bi müddet bekleyebilir.bence böyle bi durumda sık sık ver.bitirtmeye çalış.yazık olmasın sütüne.ama ısıttığın bi sütü kullanma.
sağ dolaba koy.çok fazla gelirse dondurucuya at
145
ablam balkon yıkarken bacakları ayrık bi şekilde yere oturdu.caaaaaart diye ayrılıyodu bi tarafı  ;D hemde tam hatırlamıyorum ama ya 3 yada 4 aylık hamileydi.hemen hastaneye .allaha şükür bişi olmadı.şimdi sıpa 5 yaşında  :nazar: :nazar:
146
 insan herşeyden umutlanıyor.aslında birazda olaylar sürüklüyorlar o yöne.

mesela ben o kadar çok idrar testi yaptımki hepside bomboştu.yok dedim yine yok.aradan 3-4 gün geçti.adetim başlar gibi oldu.evet dedim işte kesin yok adet oluyorum.2 gün sonra bitti.ümitlendim.bidaha idrardan yaptım.yine belli belirsiz bişi.var yok gibi.net deil.bu defa kandan verdim ve değerim yüksek çıktı.çok geç döllenme olmuş.5-6 tane test yaptım ama hiç birinde yoktu.idrar testine bu yüzden ben hiç güvenmem  :tongue3:
147
ben kraftın elektrikli sallanan beşiğini aldım.bebekken çok kullandı.yaklaşık 4-5 ay.çok işime yaradı.şimdide mama sandalyesi olarak kullanıyorum.

çekmeceli kocaman mobilya beşkte aldık.onuda şuan kullanıyoruz.

ama oğlum en çok erkız beşiğin hamağını kullandı.halada severek biniyor.lunapark falan sanıyor galiba  :ehi: :ehi: :ehi:
148
Alıntı yapılan: muhribe - 09 Ağustos , 2012, 11:33:58
600 yine iyiymiş canım..

benim karşı apartmanda bi kadına bakıcılık için teklif gelmiş. 1.100 lira veririz sigortanı da yaparız demişler, kabul etmemiş  :-ooo Allah'tan daha ne istiyorlar bilmiyorum ki  :dontknow:

tabikide canım iline göre değişiyor bu tarz şeyler.izmirde bi tanıdıkta geçen sene 900 tl ye baktırıyordu.bu sene kimbilir kaçtır.

bende biriyle görüşmüştüm.oda 700 + sigorta istemişti  :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo bende dedim sen en iyisi sigortalı bi iş ara teyzeeeee  :k06: :k06:
149
Alıntı yapılan: laracroftt - 09 Ağustos , 2012, 11:30:00
aman olsun bebegıne ıyı baksın da... Gozunu ayırmamalı,sevgıyle kendı cocugu gıbı bakmalı ama nerde oyle bakıcı. Senın bakıcın evlı mı bılmem ama evlı ve anne olan bır bakıcının daha sevkatle bakıcagını dusunuyorum. Gercı oyle olup bakmayanda var ama... Allah kolaylık versın ınsallah bır an evvel guvenılır bı bakıcı bulursun arkadasım :opucuk:
ya canım aslında bu bakıcıya içimiz çok ısınmıştı.ailesi falan düzegün.2 kızıda üzniversitede güzel bi bölümdeler.yani evlatlarına gereken eğitimi vermiş görünüyor.eşi emekli.bi tane erkek bebek kaybetmiş.bu yüzden erkek bebeklere ayrı bi ilgisi varmış.oğlumu neredeyse mıncık mıncık inceler takip eder.orda bişi var gibi,ter varmı,soğudumu,sivilcemi o,kızarmışmı,sararmışmı...sürekli böyleydi.o gün ne olduysa artıkm 2 kez düşürdü. :dontknow: :dontknow: acaba nazar falanmı değdi.ne bilim artık  :tongue3: :tongue3: :tongue3:
150
en güzeli doktor tedavisi canım ya