Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Dilara Ebrar

121
zararıda yoktur.acil durumlarda denemek gerek  :icon_thumright: :icon_thumright:
122
avon nasılmış acaba  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:  :-* :-*
123
Yemek Muhabbeti / Ynt: İftar Menünüz.
13 Ağustos , 2012, 12:48:46
cumadan beri dışarda takılıyoruz. :tongue3: :tongue3:

akşama bişiler yaparım artık

çorba
poşette misket köfteli  &   sebzeli şiş
pilav
salata
ayran

124
Alıntı yapılan: SABIRTAŞI - 13 Ağustos , 2012, 12:41:21
İLKAYCIĞIM BU KONUYU TAM BEN AÇACAKTIM SEN AÇMIŞIN CANIM.....BENİM KZIMDA 8 AY 22 GÜNLÜK OLDU BUGÜN...VE NEREDE İSE 3 AYDIR KİLO ALIMI DURDU HİÇ KİLO ALMIYOR....VE BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM HERŞEY DENİYORUM AMA OLMUYOR KABAHATİ KENDİMDE BULUYORUM SANKİ BEN KIZIMA İYİ BAKAMIYORUM GİBİ GELİYOR....BENİM KZIMDA 6. 600 GRAM AMA BOYUNA ALMIŞ BU AYLARDA 6 CM KADAR.....ÇOK HAREKETLİ HEP TOSMALIYOR HİÇ DURMUYOR KANEPELERE TUTUNUP KALKIYOR AYAĞA KENDİNİ ATIYOR YİNE KALKIYOR AŞIRI HAREKETLİ GALİBA BU YÜZDEN ALMIYOR KİLO......

benim oğlumda aynı.önüne yığıyorum oyuncakları odadan çıkar çıkmaz hemen koltuğa tutunup ayağa kalkıyor.inmesinide bilmiyor hiç alma öle gezer köşe koltukta sağa sola. :-\ama bide tam yürüdüğünde nasıl olcak  bunların kiloları acep  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
125
biz 5.ayındayken yaptırdık.çokta rahat oldu.çabuk atlatır.tek sıkıntı orta yaşta olduğunda eliyle kontrol etmek isteyebilir yada kaşımak dıokunmak isteyebilir.bence tek sıkıntı o
126
benim oğlum 9 ay 20 günlük.ve 9.400 gr.

ama öle çok çok yemiyor.bana kalsa sürekli ağzına bişiler tıkıştırcam ama bakıcı vermiyor ;D
oğlumun hiç bir çorbasına ekmek tarzı bişi (bulgur irmik vs ) koymam.sadece sebze püresi yer çorba olarak.eti cici bebe bi ara kullandım ama fazla deildi.şekerli diye onuda bıraktım.pirinç çorbası da fazla yapmıyorum.meyve püresi çok tüketir.yoğurt yer.bide günde 1 posta hazır muhallebi yer.ve 24 saatte 10 ölçek yani 300 ml civarında mama veriyorum.çünkü emmiyor.

benimkide zayıf diye düşünüyorum.felaket hareketli.bende ona veriyorum  artık :-\ :-\ :-\ :-\
127
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Bayrama Hazırlık
11 Ağustos , 2012, 23:25:57
annemler umrede  :-\ :-\ :-\ memlekette gidesim yok ondan.kocişi kafalarsan 1.gün kahvaltıdan sonra yavaştan yavaştan gidelim dicem.bakalım kabul ederse.temizlik yapmıcam.ama annem için tatlı yapmam gerek.sarmalarım zaten dolapta vardı onlar yeter
128
allah sabırlar versin canım.benim oğlum 17 günlükken bi gece saat 6-23 arası mızıldandı.aman allahım hep böle olcak sandık ve hemen erkız beşiğin hamağını aldık.2 gün içinde geldi.o gelesiye kadar babasıyla 1-2 saat kundakta salladık.tabi ara ara sürekli deil.sonra bi attık hamağa ve hala kullanıyoruz.şuan 10.ayının içinde.geçenlerde yani 2-3 hafta kadar önce başladı bizimkininde.tama akşam yemeğine oturcaz mızıldanmaya başlıyor.ama yavrum gündüzleri beni görmüyor bakıcıyla kalıyor.hep psikolojik olabilir diye düşünüyoruz.bizde napalım her gece çıkarıyoruz dışarıya.yeterki sussun.çıkar dışarı canım gezin tozun değişik ortam görsün.
129
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: ne yapmalıyım?
11 Ağustos , 2012, 23:14:11
aman allah beterinden korusun.çok geçmişler olsun.aman diyim bide allah muhafaza çam bardak falan deilmiş  :-ooo :-ooo :-ooo :y25: :y25: :y25: :y25:
130
Alıntı yapılan: laracroftt - 10 Ağustos , 2012, 09:56:45
valla ben kıpadan almıstım bızım burdakı. Sılıvrıde oturuyorum. Ama cok sert senın oglusun benım kızdan buyuk galıba elıne verırsen kemırır dısını kasır. Etı cıcı bebe tatlı ulkerınkı daha az sekerlıymıs onu aldım.acmadım daha ama hıpp bıtmek uzere bıtsın oyle verıcem. Ezemıyorum sutle oyle bıskuvı mı olur yaa organık falan ama herhalde dıs kasımak ıcın falan o seklıde tam bebeklerın tutmasına yonelık zaten.

bende ülkerinkini alayım o zaman hiç hipp falan düşünmeyim.gerçi bisküvilik bişi hazırlamıyorum ama ne bilim özendim artık.muhallebiler alıyorum,gece tahılları,elmalı muzlu çeşit çeşit ,kahvaltılıklar bilmemneler ama yok ya yemiyor sıpa.bakıcısı hep yedi diyor ama ne bilim ben zorlanıyorum demek :dontknow: :dontknow:
131
Alıntı yapılan: laracroftt - 08 Ağustos , 2012, 13:24:47
yok yok emınım bıskuvı benımkı :ehi:  ama sert genede sutle zor ezıyorum :D

peki ben nerden bulcam bu bisküviyi yaaaa.heryerde bulunmuyor galiba.kipa ya gittim yok bunun gibi büyük marketlere gittim yok.jokere gittim herşeyi var hatta gofretini ordan aldım ama ordada yok ki bisküvi diye bunu veriyorum diyor adam yaaa  :ehi:
132
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tüylerim diken diken oldun allahımmmmmmm.çok geçmişler olsun canım yaaaaaaa.çok üzüldüm.bizde daha salı günü bi yürüteç faciası yaşadık. :sad1: :sad1: :sad1: bakıcı yürüteçteki oğlumun üstüne düştü.yürüteçte kapandı.bizimde verilmiş sadakamız varmışki bacaklarına bişi olmamış.


kaldır canım o yürüteci.ben evde olunca hiç bindirmiyorum oğlumu.biz yetişkinlerin işine geliyor.kendi kendine takılıyor diye atıyoruz ona.bari yerde olunca hep arkasında önünde oluruz.zaten yürümesinide geçiktiriyor.kaldır kaldır.

aaaaaaaaaaaa yavrum ne korkmuştur kimbilir o kadar basamak..bi kaç gün korkusunu anca atlattı benim oğlan. :sad1: :sad1: :sad1:
133
Alıntı yapılan: laracroftt - 09 Ağustos , 2012, 14:11:15
ben kemerı oldugundan sırtını kaldırıp koltuk gıbı oturtup baglıyorum. Gozum arkada kalmıyor ama ılk aylar hayatımı kurtardı hep sallandı onda uyudu sımdı sımdı 20 dakkadan fazla durmuyor ıcınde. Uyutma sıkıntımıda atlatsam ıyı olacak hala ayagımda sallamadan uyumuyor. Besıgınde sallıyorum suan uyur ınsallah :D

evet uyutma sıkıntı.ben hep hamakta 5-10 dk sallardım hemen uyurdu.ama bakıcı geldi ayağına alıştırdı.ben hala hamağı kullanıyorum.şimdide o zorlanıyor.bu bende uyumuyor diyor.ama hamağa atmamakta inat ediyor  :ehi:
134
canım ya herşey moralle ilgili bence bu kadar takılma.herşeyin hayırlısı vardır bi vakti zamanı
135
bencede öle herşeyi uygulamamak en güzeli .onlar inatcı biz daha inatcı olalım. ;D ;D ;D

babannem doğar doğmaz annesi bi ağacın sakızından sürmüş malum bölgelerine bacaklarına falan.rahmetli babannemde hiç bişi olmazdı.kıldan tüyden sıkıntılar yaşamadı.annesi ne güzel düşünmüş yaaaaw  :k06: