Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bulut37

31
Alıntı yapılan: Mavish - 12 Şubat , 2014, 15:16:24
e yine onu yapabiliyorsunnnn..... Burda oda yok güzelim....  :y25: :y25:

sen neredesin canım yeni katıldm ya aranıza pek bilmiyorum :) ya çalışmaya başlamadan önce il merkezinde doğup büyüyünce ve imkanların olunca bu tarz imkansızlar bir süreden sonra insanın canını sıkıyo malesef..
32
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: slm kizlar
12 Şubat , 2014, 13:53:30
Alıntı yapılan: sevilay21 - 12 Şubat , 2014, 12:40:58
Kizlarrrrr ben dayanamadim test yaptim 7ci gūnde ikitane cift cizgi cogul gebelik oldugu icinmi acaba cikmasi normalmi yarin kan vericektim ama ben dayanamadim pozitiv cikti  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :nazar: :nazar: :binkybaby: :binkybaby:


Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eder sorunsuz bir şekilde :)
33
Alıntı yapılan: Mavish - 12 Şubat , 2014, 09:52:14
en cok neyi yapmaktan hoslaniyorsun onu yap canim... gez cik Temiz hava al... arkadaslarinla takil.... türkiye sosyal bir memleket bu soguk almanyada öyle imkanlarimiz yok maalesef....


Gezmeyi seviyorum ama gezemem çalışıyorum resmi bir kurumda. Türkiye sosyal bir memleket ama benim yaşadığım ilçede hiçbirşey yok resmen. Yapabileceğin en sosyal olay yürümek, arkadaşlara gitmek ve yaz olduğunda da çay bahçesinde oturmak  :toothy10:
34
Alıntı yapılan: sevda80 - 07 Şubat , 2014, 21:12:35
sevgili arkadaşlar, ocak 22 de ilk aşılamamı oldum ve ortalama 15 gün sonra öğrendimki hamileyim :hieyt: darısı isteyenlerin başına... adetime yakın biraz kahverengi lekelenmem oldu. doktorum bunun normal olduğunu söyledi...

Hayırlı uğurlu olur inşallah. İnşallah sorunsuz bir şekilde hamileliğini geçirirsin canım. Darısı biz gibi hamile kalmak isteyenlere inşallah :)
35
Alıntı yapılan: Mavish - 12 Şubat , 2014, 09:19:02
aaaamin canim... takma bosver... gel takil bize hayatini yasa...  ;D ;D ;D


Artık öyle yapmayı düşünüyorum. kafamı birşeyler ile doldurmak zorundayım ya kafama çok takıyorum malesef. Bizim burda meşgale derler. Kendime bir meşgale bulmam lazım :D El işi falan mı başlasam ki :)
36

[/quote]


millet konusurda konusur canim.... hic kafani yorma...
sen hapini al... calismalarini yap...dualarini ihmal etme... gerisini ALLAHa birak... O elbette en iyisini Bilir...

rabbim hakkinda hayirlisini versin ve hayirli evlatlarin olsun insa ALLAH ...  :flowers: :flowers: :flowers:
[/quote]

Ay ne güzel dua ettin canım sağolasın :) Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
37
Alıntı yapılan: ayışığı - 11 Şubat , 2014, 22:29:24
ne güzel söylemişsin sevilay cicim aylarını nelerle dolduruyolar kızın hale bak  :caca:


Ah Ah bi de bana sorun. Eşimin memleketi bir ilçe. Mahallesi ondanda küçük. Sürekli dedikodu olan bir mahalle. Gitmek istemiyorum bazen ama mecbur gidiyorum  :cildir:
38
Alıntı yapılan: ayışığı - 11 Şubat , 2014, 19:30:38
5 yıllık evliyim ve henüz bebeğim yok. sen evleneli sadece 5 ay olmuş. bu hesaptan yola çıkarsak umuıt etmeyi kesip kısırım demeliydim. insanlar herşeyi söyler umursadıkça söyleneni , daha  çok konuşurlar. bende çok şey duydum uykularımdan oldum ama hiçbir şeyi değiştiremedim malesef. duayla, hayırla iste ve sabırla bekle. olmuyorsada vardır bi hikmeti. bu ilacı ben yumurtlama tedavisi gördüğüm zaman fitil şeklinde kullanmıştım daha etkili olduğunu söylemişti doktorum ama olmadı. inşallah sende işe yarar zaten olumsuz bi durumunda yok anladığım kadarıyla.

Aynen bazen gerçekten düşününce var bir hikmeti diyorum buda şurdan çıkıyor. Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Nişan ve düğün arasında sadece iki ay gibi bir zaman dilimi vardı. Küçük bir ilçede çalıştığımızdan dolayı laf söz olmasın diye düğün oldu. Bizim milletimiz fesat bilirsiniz. Benim hamile olduğumu bu nedenle evlendiğimi bile düşünenler varmış tabi bunları daha yeni duyuyoruz. Bu kişilere haklarımda helal değil zaten. Laftan lafa atlıyo gibi oluyorum ama :) bu ilaç beni çok etkiliyor ya baş dönmeleri, mide bulantıları bitmiyor bir türlü. Bakalım hayırlısıyla inşallah bu ay adet olmam. İlk defa adet olmamayı bu kadar çok istiyorum :)
39
Alıntı yapılan: sevilay21 - 11 Şubat , 2014, 14:36:16
Canim hg aramiza daha cok taze gelinsin allah isterse olur milletin dedigine bakma bence benim 5 yil bitdi 6 yilla girdik 4 tane bebegim gitdi milletin dedigine baksaydik kafayi yerdik bence cok sakin ol ben normal yollardan  4 kere hamile kaldim allah istemeyince olmuyor canim benim kismetim olsadi o cocuklar simdi 4 dude benim olurdu  daha cok yeni evlisin tatlim kafana bile takma tedavilerini devam etdir kimsenin dedigine bakma cok takarsan depresyona girersin cunki ben cok girdim eyerki takmasan cok erken hamile kalirsin kafani bosalt insallah hepimiz kavuscaz bebeklerimize insallahhhh

Evliliğim çok taze ama inan bu konu yüzünden gerçekten moralim bozuluyor artık. Eşim sürekli bana destek olmaya çalışıyor daha yeni evliyiz falan diye ama işte ben kendimi buna inandırıp kafamı boşaltamıyorum malesef.
40
5 aylik evlisin ve kisir muamelesimi görüyorsun? bu milleti hic anlamiyorum inanin.... abartmislar artik...  :cussing: :cussing: "biz istemiyoruz önümüzdeki 10 sene" diyesim var artik bu tip insanlara....



Eşimin ailesi ve komşuları sürekli soruyorlar. Düğünden sonra haliyle insan kilo alıyor ve karşılaştığım tepkiler   
" Komşu: Gelinde baya kilo almış ?
  Kayınvalidem : He evet, boştan kilo O :s

VEYA VEYA
" Komşu bana hitaben : Boş musun ? "

Nasıl Allah' ın verdiği bu cana sadece "BOŞ MUSUN " diye bahsedebiliyorlar gerçekten inanamıyorum. Tabi bu tarz şeyler haliyle üzüyor. Aldırmamaya çalışıyorum ama işte ister istemez insan üzülüyor  :crybaby2:
41
Arkadaşlar ben 5 aylık evliyim ve eşimle birlikte artık hayırlısıyla bir bebek istiyoruz. Aralık ayında doktora gittim. Ultrason ile yumurtalıklarıma baktı. 6-7 tane yumurtamın olduğunu ancak büyümediğini söyledi ve düzenli adet olmam için de progestanı verdi. 6 ay kullan bu arada doğal olarak da hamile kalabilirsin dedi eğer olmazsan 6 ay sonra gel tedaviye başlayalım dedi. Bu ilacı 2. kez kullanıyorum. Ama bilirsiniz etrafın saçma sapan baskıları beni mahvetmeye başladı artık. Bazen resmen kısır muamelesi görüyorum bu da beni çok rahatsız ediyor haliyle. Sizce doktorumu değiştirmelimiyim ? Yada hamile kalmak için ne yapmam gerekir ? Yardımlarınızı ve dualarınızı bekliyorum. Rabbim inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder...:)