Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bulut37

1
Alıntı yapılan: Nevaa - 11 Haziran , 2014, 14:18:53
Bizimde 26 Ocak beklenen doğum tarihimiz
Alıntı yapılan: meryem_35 - 09 Haziran , 2014, 14:03:21
kısmet olursa benim doğumum da 2015 ocak 15 e denk geliyor. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin

Amin canlarım inşallah :) şu anda kaç haftalıksınız ve ikili testlerinizi ne zaman yaptıracaksınız? Ben şu anda 10+5 günlük hamileyim ve haftaya cuma günü ikili testi yaptırcaz ...
2
Alıntı yapılan: °º•✿gülümse01✿•º° - 08 Haziran , 2014, 18:27:52
Yarın doktor kontrolüm var. Yumişler yeterli büyüklüğe ulaşmışsa OPU tarihini belirleyecek. Rabbim dileyen herkesin içinde de benim kollarımızı boş koymasın inşaallahhhhhh  :amin: :amin: :amin:


Canım inşallah bu ay bebeğinin varlığını öğrenirsin :) Yumişlerinde yeterli büyüklüğe ulaşmıştır ve hayırlı haberlerini alırız inşallah :)
3
Arkadaşlar öncelikle Rabbim yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Ben 24 nisanda hamile olduğumu öğrendiğim ve muhtemelen doğum tarihim 3 Ocak-14 Ocak arası olacak Rabbim nasip ederse. Sizlerde kaç haftalık olduğunuzu ve muhtemelen doğum tarihlerinizi yazarsanız bilgilerimizi paylaşmış oluruz :)
4
Alıntı yapılan: Nagis0626 - 19 Mayıs , 2013, 19:45:07
hiç hemşerim yok mu kastamonu dan



Ben varım hemşerim :) Kastamonu merkezden
5
Arkadaşlar benim doğumum Rabbim izin verirse 3 Ocak' ta olacak :) Rabbim hepimize hayırlı ve kolay doğumlar versin inşallah :)
6
Alıntı yapılan: mandalinaportakal - 05 Mayıs , 2014, 11:25:53
inş senin çocuğuna bu tür müdahaleleri olmaz.önemli olan kendi çocuklarımız.


İnşallah canım ...
7
Alıntı yapılan: DENİZGÖZLÜM81 - 28 Nisan , 2014, 17:19:15
tekrar tebrikler tatlım inşallah bebişimizi kucağımıza alırız  :amin: :amin:


Amin canım inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız :)
8
Alıntı yapılan: mandalinaportakal - 28 Nisan , 2014, 11:49:51
maşallah canım.pco hamileliğe engel değil.ama türkiyede bu rahatsızlık üzerine pek araştırma yapılmadığı için çoğu doktor maalesef bilgisiz.bana yurtdışındaki doktorumla görüşürken pco teşhisi kondu.doktorum bir sefer bile hamile kalman zor ya da mümkün değil demedi.yeter ki doğru tedavi yöntemi uygulansın.şu an ikinci bebeğime hamileyim.Allah arayan herkese nasip etsin.


kesinlikle doğru şimdiki doktorum Rabbimin sayesinde hamişim :)
9
Alıntı yapılan: mandalinaportakal - 02 Mayıs , 2014, 10:41:19
canım kusura bakma ama ilk müdahale senden gelmiş.çocuk annesinden poğaça istemiş sen kalk kendin al demişsin.anneanne ya da babannelerin torunlar konusunda hassas olması gayet doğal,hemen kötüye yormamak lazım.çocuklarımız bizim canımızsa onların da ciğeri.biz bazı anneler büyük hasretler sonucu evlat sahibi olabildiğimiz için çocuklarımız konusunda çok hassas hatta kıskanç olabiliyoruz.ben ilk bebeğimde bunu çok yaşadım.söylenen her şeyi yanlış anlamaya meyilliydim.halbuki kim torunu kötü olsun ister di mi?şimdi ikinciye hamileyim inşallah bunda daha rahat ve hoşgörülü davranıcam,evladım için kimsenin kalbini kırmıcam.

canım evet ilk müdahale benden geldi ama bunun nedeni sürekli olarak bunu yapıyor olması. kayınvalidem sağolsun alıştırmış çocuk birşey istediğinde annesine veya ablasına yaptırmaya. nasıl alışırsa öyle gider. Bu çocuk iki gün sonra insan içine karışıcak malesef ki hayat onun sokakda top oynaması kadar masum değil. Erkek çocuk diye şımartılıyor zaten ablasına karşı öyle değiller kayınvalidemler. Evet hiçbir büyük torununun ya da çocuğunun kötülüğünü istemez ama farkında olmadan kötülük ediyorlar işte.
10
Arkadaşlar 4 haftalık hamileyim ama benim kayınvalidemde erkek çocuklarına karşı ayrı bir hassasiyeti var. Eltim ile kayınvalidem altlı üstlü oturuyorlar. Eltimin bir kızı bir oğlu var. Oğlana davrandığı gibi kıza davramıyor. Örnek verecek olursak; eltim poğça falan yapmış bi akşam çay falan içiyoruz. oğlanda yerde oturuyor. çocuk ilk önce annesinden poğça istedi bende elin ayağın var burak kalk kendin al dedim almıyorum yemiyorum dedi. Sonra kapıdan ablası girdi kaynanam diyoki tuğba hadi iki poğça al gel bende kaynanama döndüm dedim ki anne sen yiyeceksen ben getiriyim ama burak yiyecekse kendi alacak dedim kaynanam ne yerim dedi ne başka birşey diyebildi. Bu ve bu tarz şeyleri görünce açıkcası bana ve çocuğuma karışmalarından korkuyorum. Mesela burak' ı şımarta şımarta çocuk asi, hırçın, kavgacı... Ben çocuğumun böyle olmasını istemiyorum. Niye karışıyorlar ki bırakın anası babası istediği gibi büyütsün çocuklarını....
11
İnşallah hamilesindir canım benim :) Akşamı beklemek çok zor olacak senin için vakit geçmeyecek çünkü :) İmkanın varsa kanda yaptırsana daha garanti olsun ..
12
Arkadaşlar 22 eylülde evlendim 4 aylık evliyken doktora gittim pco hastası olduğumu söyledi doktor. Çocuğumun zor olabileceğini söyledi. İki ay verdiği hapları kullandım ama beklemek saçma olmuş. Şimdiki doktorumu buldum ilk 19 şubatta gittim doktorumda pco hastası olduğumu ancak tedaviye başlayacağımızı söyledi. adetimden sonra 12 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum ve adet günüm gelmeden 24 nisanda bebeğimin varlığını öğrendim. Çok şükür rabbime ilk denemede ki hap ile en düşük olma ihtimaliyle hamile kaldım Rabbim nasip etti. İsteyen herkese Rabbim en kısa sürede bebişler versin inşallah :)
13
Alıntı yapılan: mandalinaportakal - 27 Nisan , 2014, 10:21:55
sağlıkla kavuş canım bebeğine :amin:

İnşallah canım hepimizinkini :)
14
Alıntı yapılan: eea2005 - 25 Nisan , 2014, 18:09:13
gözün aydın canım bizde geçen hafta kalp atışlarını duyduk  :amin: :amin: darısı başınıza  :amin:

Tebrik ederim.İnşallah keseyi de kalp atışını da görürsünüz.  :amin:
[/quote]
Alıntı yapılan: DENİZGÖZLÜM81 - 25 Nisan , 2014, 14:46:08
:muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: tebrikler canım rabbim tamamına erdirsin inşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın   dikkat et kendine sakın sitres yapma  :opucuk: :amin: :amin:


amin canlarim tesekkur ederim insallah saglicakla kucagimizada almayi nasip eder rabbim :-)
15
Alıntı yapılan: makaron - 24 Nisan , 2014, 23:28:04
Ben bir defa catlatma ignesi oldum onda da dr 14. Gunde test istemisti. Eger senin drun test istedigi tarih buysa dogrudur. Yok erken ysptiysan ignenin etkisi olabilir

Bugun doktora gitik degerim 26 ya cikmis doktor var dedi iki hafta sonra keseyi gorecez insallah rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip eder insallah hepemize :-)