Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - bulut37

1
Arkadaşlar öncelikle Rabbim yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Ben 24 nisanda hamile olduğumu öğrendiğim ve muhtemelen doğum tarihim 3 Ocak-14 Ocak arası olacak Rabbim nasip ederse. Sizlerde kaç haftalık olduğunuzu ve muhtemelen doğum tarihlerinizi yazarsanız bilgilerimizi paylaşmış oluruz :)
2
Arkadaşlar benim doğumum Rabbim izin verirse 3 Ocak' ta olacak :) Rabbim hepimize hayırlı ve kolay doğumlar versin inşallah :)
3
Arkadaşlar 22 eylülde evlendim 4 aylık evliyken doktora gittim pco hastası olduğumu söyledi doktor. Çocuğumun zor olabileceğini söyledi. İki ay verdiği hapları kullandım ama beklemek saçma olmuş. Şimdiki doktorumu buldum ilk 19 şubatta gittim doktorumda pco hastası olduğumu ancak tedaviye başlayacağımızı söyledi. adetimden sonra 12 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum ve adet günüm gelmeden 24 nisanda bebeğimin varlığını öğrendim. Çok şükür rabbime ilk denemede ki hap ile en düşük olma ihtimaliyle hamile kaldım Rabbim nasip etti. İsteyen herkese Rabbim en kısa sürede bebişler versin inşallah :)
4
arkadaşlar en son 29 martta adet oldum. 12 nisanda catlatma iğnesi vuruldum bugün yani 24/04 de kan tahlili yaptırdım 11,67 cıktı sonuc ama aklıma birçok soru takıldı. Bu çıkan sonuç iğnenin etkisi olabilir mi? çıkan sonuca göre netten baktığımda 3 haftalık gözüküyo ama 3 haftalık gebeliğe göre değer düşük mü acaba kafayı yiyicem bu gece deneyimli arkadaşlar lütfen yardım edin :(
5
Arkadaşlar 7 aylık evliyim. Eşimle çocuk istiyoruz bu nedenle doktora gittik. Eşimde hiçbir sorun çıkmadı çok şükür. Ben de ise pco hastası olduğumu öğrendim. Glifor adında şeker ilacına başladım. Adet bitiminin 21. günü gittiğimde yumurtlamamın olmadığını değerimin ise 0,3 olduğunu öğrendim. Aslında sonucun iyi çıkmayacağını biliyordum ama bu kadar kötü çıkacağını tahmin etmiyordum. Doktor sonuçlara bakar bakmaz ilk adet olduğunda gel tedaviye başlayalım dedi. Moralim bozuldu haliyle ama şimdi daha iyiyim açıkcası. Pco hastalarının tedavide diğer hastalara göre daha başarılı olduğunu okudum netten ve canım eşimde bu konuda bana destek oldu. Bundan sonraki aşamaları bilen varsa anlatabilir mi acaba ne kadar sürer bu süreç, maddi olarak ne kadar olur bilgisi olan varsa lütfen paylaşşın arkadaşlar. Rabbim isteyen herkese inşallah yavrularımızı kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder :)
6
Anne Olmak İstiyorum / Hamilemiyimmm acaba ?
20 Şubat , 2014, 08:58:44
Arkadaşlar doktor tavsiyesi üzerine progestan kullandım. Pazartesi günü ilaç bitti. Çarşamba akşamı akıntı ile birlikte pembe kanama oldu ama sadece silince belli oldu bu ve halen daha bu şekilde. Acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi normalde bu tarihte adetimin olması gerekiyordu ama bilemedim şüphede kaldım bilgisi olan varsa söyleyebilir mi acaba adet tarihi ile aynı zamanda olur mu ?
7
Arkadaşlar ben 5 aylık evliyim ve eşimle birlikte artık hayırlısıyla bir bebek istiyoruz. Aralık ayında doktora gittim. Ultrason ile yumurtalıklarıma baktı. 6-7 tane yumurtamın olduğunu ancak büyümediğini söyledi ve düzenli adet olmam için de progestanı verdi. 6 ay kullan bu arada doğal olarak da hamile kalabilirsin dedi eğer olmazsan 6 ay sonra gel tedaviye başlayalım dedi. Bu ilacı 2. kez kullanıyorum. Ama bilirsiniz etrafın saçma sapan baskıları beni mahvetmeye başladı artık. Bazen resmen kısır muamelesi görüyorum bu da beni çok rahatsız ediyor haliyle. Sizce doktorumu değiştirmelimiyim ? Yada hamile kalmak için ne yapmam gerekir ? Yardımlarınızı ve dualarınızı bekliyorum. Rabbim inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder...:)