28 Nisan , 2024, 17:34:36

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - __nil__

46
Alıntı yapılan: olvido - 10 Mayıs , 2013, 13:30:45
:basardim: geçen hafta = 84,2
bu hafta =82,2 bu haftanın iddealı ismiyim  :basardim:

waaawww süpersin cnm ya darısı başıma
47
sabah uyanınca kahvaltı karışımını yer( bisküvi pekmez yumurta peynir vs.)
2-3 saat sonra çorba yada akşamdan kalan yemek varsa onu yer genelde suyunu ekmek içiyle yer yanındada yoğurt
2-3 saat sonra meyveli yoğurt yada muhallebi vs.ara öğün yer
dışardaysal bazen biberon maması da verdiğim olur.
akşam yemeğini bizimle birlikte sofrada yer artık allah ne verdiyse yanındada yoğurt
akşam ya yine meyveli yoğurt yer yada bitki çayı içer.
uykuya hazırlık aptamil içer,gece de 2 kez uyanıp aptamil içip uyur.

bizim listemizde bu kadar.
48
Alıntı yapılan: olvido - 05 Mayıs , 2013, 01:33:57
Alıntı yapılan: __nil__ - 04 Mayıs , 2013, 01:15:28
Alıntı yapılan: olvido - 03 Mayıs , 2013, 23:05:03
memlekete gittim geldim 4 haftada verdiğim 4 kiloyu 4 günde geri aldım  :caca: :caca: iradesizim ben  :BangHead: bugün 84,2 çıktım tartıda tekrar diyete başlıyorum bu sefer akıllı davranırım umarım  :aferin:

senin boyun kaç cnm kilolarımız yakında ondan sordum kaç kilo olmak istiyorsun
ben senden kısayım canım 162 cm boyum bildiğin yarım dünya gibiyim  :) şu an kaç kilosun ben çalışıyorum maalesef spor için vaktim yok anca kendi kendime ne yaparsam bebeğe babaannesi bakıyo o da ayda bir hafta memeleketine gidiyo eşim idare ediyo öğlene kadar koşarak eve geliyorum ev işlerinde de yalnızım maalesef hiç bir şeyi yetiştiremiyorum ki spora nasıl gideyim iradem de zayıf edoşşş napcam akıl ve azar istiyorum  :k06:


bende spor yapamıyorum çünkü malesef kızımı pek bırakçak yer bulamıyorum.pazartesiden itibaren yediklerime dikkat ediyorum sadece.birde işte kavitasyon ve psaif jimnast.gidiyorum oda haftada 1 saat zaten.benim boyum 1.72 ama genede oldukça kilolu duruyorum yani.artık kıyafet bulamamaktan oramı buramı saklamaktan güvensizlikten yoruldum bu defa çok ciddi gaza geldim.hyatımdan ekmek,şeker,hamurişi,pilav vs. aburcubur tamamen çıkardım.inş kilo veririrm istediğim gibi ilk etapta 75 olmaya bile razyım ama esas hedefim 65 tabi.boyuma göre zaten dr da öyle demişti.inş veririz yaa çok istiyorum
49
vedat efe güzelmiş benim kuzenimde kayınpederininn ismi yılmazdı sonuna efe ekledi yılmaz efe olmuştu.efe iyi bir seçim yalnız efeler baya bi fırlama oluyor :k06: sağlıkla doğsun inş
50
misafirliklerde çocuklarınıza sahip çıkın arkadaş ben zaten kendi kızımın ppeşinde koşuyorum bide mecburmuyum sizin çocuğunuza laf anlatmaya.ikide bir kızımı sıkıştırıp kucağa almaya çalışıolar vs.öff her misafirlikten erkenden kaçarcasına eve geliyorum perişan yorulmuş halde yeter beee geliolar heeee
51
iirademe sağlık.bugün güne gittim ama ikramları yemedim :k06:
1 çatal tattım ayıp olmasın diye o kadar.
günde 2 buçuk lt su içiyorum.bitkiçayı içiyorum.hayatımdan ekmeği şekeri hamurişi pilav vs. çıkarttım birde bölgesel zayıflama olan kavitasyon ve pasif jimnastiğe gidiyorum inş onlarında faydasını görürüm.
52
Alıntı yapılan: olvido - 03 Mayıs , 2013, 23:05:03
memlekete gittim geldim 4 haftada verdiğim 4 kiloyu 4 günde geri aldım  :caca: :caca: iradesizim ben  :BangHead: bugün 84,2 çıktım tartıda tekrar diyete başlıyorum bu sefer akıllı davranırım umarım  :aferin:

senin boyun kaç cnm kilolarımız yakında ondan sordum kaç kilo olmak istiyorsun
53
ah o varikosel yok mu ne çektik hala da çekiyoruz.eşimde ileri derecedeydi çift taraflı hem sperm sayısı hem morfoloji bozuktu,ayrıca ağrısı ve görüntüdede sarkma küçülme vardı ameliyat oldu.ama ameliyat başarılı geçmemiş ki sayı vs. düzelmedi ağrılar hala devam dr a gittik varikosel aynen duruyor :(

tek doktorla kalmayın,ameliyat olucaksa da çok iyi dr araştırın.
eşin sıkı çamaşır giymesin uzun süre ayakta kalmak yada bacak bacak üstüne vs. oturmak zararlı.çok sıcak su ile banyo yapmasın. ağır yük kaldırmasın..
benden sana nacizane tavsiyeler
54
gülcüm çok sevindim tatlım ya inş sağlıkla dünyaya getirmek de nasip olur isim düşünmeye başlarsınız artık varmı aklınızda bişiler
55
yaa çok kızıyorum kendime bi süredir dikkat etmedim ve hazır vermişken gene geri aldım.ama en son katıldığım bi misafirlikte düşüncesiz biri beni baya kilolu biriyle eş tutup benzetince kafama dank etti.çok fena gaza geldim yeniden diyete başladım hemde bu defa daha da sıkı yapıcamn daha çok kilo vericemm  tutmayın beni :k06:
56
normali bimiyorum ama sezeryandan çok memnunum.sanırım bu kişisel bi durum.doğumdan hemen sonra kızımı gördüm sonrasındada çok ağrım filan olmadı.10 tane daha doğursam gene sezeryan olurum yani o kadar iyiydi bana göre.doğum yapalı da bi yıl oldu ne dikişimde ağrı sızı ne bir kızarıklık şişlik hiç bişi yok hatta doktorum sağolsun dikiş izim bile yok :k06:
57
bende hamilelikte etten tavuktan ve balıktan tiksinmiştim.köfte yiyordum balık çeşidi olarak bitek kalamar yiyebiliyordum.
birde bi  arkadaşıma dr u böyle yiyemediği için balık yağı takviyesi vermişti dr una danış olmadı belki sanada verir.
58
çatlak için gitmediğim cildiyeci,estetik cerrahi uzmanı prof. vs ama hamileyken ama sonrasında kullanmadığım ilaç,bitkisel yağ,kozmetik vs. kalmadı ama değişen bişi de olmadı.
çatlak malesef ki genetik ve cilt yapısı ile alakalı azaltabilirsiniz ama engelleyemezsiniz yada oluşmuşsa yine görünümünü biraz düzeltebilirsiniz ama tamamen geçiremezsiniz.malesef ki tüm doktorlardan aynı şeyi duydum nitekim doğruda çıktı.
doğum yapalı 1 yıl oldu kullandığım onca şeye rağmen sadece hafif renklerinde açılma oldu ki o da zaten zamanla olan bişiymiş.

ama insan yinede birşeyler denemeden duramıyor.
bende şimdi tvde gördüm bio oil yağı araştırdım onu aldım kullanıyorum şimdilik bi değişiklik yok bakalım olursa yazarım buraya.
59
İlişkiler / Ynt: Eşinizin neyine vuruldunuz?
11 Nisan , 2013, 02:29:34
gölgesinde yaşlanmak isteyeceğim güven ve huzur dolu aşkı,
herkese merhameti,
herkesin ondan dürüst,çalışkan ,çok iyi diye bahsetmesi,
birşey alırken,yerken vs.beni düşünmesi,arayıp sorması,
benim için endişelenmesi vs.vs. daha çook var

ve en önemlisi de tanştığımız andan hatta daha öncesinden beri beni çok ama çok sevmesi,öyle çok sevildiğimi hissettim ki benim onu sevmeme,çabalamama gerek kalmadı o zaten tüm benliğimi kapladı.

60
neden annem kadar seveyim ki sonuçta 25 yıl sonra birden hayatıma girmiş benim hayatımda evleninceye kadar emeği hakkı olmayan biri.tamam eşimin annesi olduğu yada iyi bi insan olduğu için severim ama annem kadar olmaz olamaz.olursada anneme haksızlık olur bence bunca yıl beni anam büyüttü hastalığımı derdimi tasamı o çekti,ikisi bir olur mu hiç