29 Mart , 2024, 08:02:47

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hafsa su

1
allah eşlerimizi bize bağışlasın.10 aydır evliyim.ama sanki yıllardır yanımda hep o varmış gibi.bu ayrılklar çok zor geliyo bana. :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :flowers:
2
en son ne zaman sarıldın eşine?ben 5 gündür sarılamıyom eşime. :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
3
offfff kızlaaaar nerdesiniz.kimse yok mu nolur yalnız bırakmayın beni. :flowers: :flowers: :flowers:
4
slm kızlar ben geldim.nasılsınız?gecenin bu saatinde ne yapmak istersiniz?ben eşimin yanında olmak isterdim.5 gündür şehir dışında.çok özledim
onu. :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
5
iyi geceler kızlar uzun bi aradan sonra tekrar sizinleyim.bu arada bal böceği hamiş misin?
:love7:
6
 :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:bizler bu kadar anne olmak isterken anneliğinin bebeklerinin kıymetini bilmeyenlere çok kızıyorum. :violent1:allah ıslah etsin....
7
iyi geceler  :icon_thumright:
8
yaaaa...ancak evlendikten sonra tanıdın eşini sen de benim gibi öyle mi?
9
maşaaallah allah bir yastıkta kocatsın.ne kadar nişanlı kaldınız?
10
hayırlı olsun canım.sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik geçirirsin inş.
11
hımmmm...ya ben sabah 8 buçuktan beri bişey yemedim.kafam durmuş kusura bakma.doğru söylüyosun canım benim yaaa.üzüldüm şimdi.eşinle nasıl tanıştın sen sivsta o italyada?
12
bu ay olur inş.canım.
13
inş canım..
14
tşkkr ederm..hepimize inş.
15
sevdacım en az 3 ay diyo doktorlar kanaman ve ağrıların geçince kounmak kaydıyla eşinle ilişkiye girebilirsn.geçmiş olsun.sağlıklı bi bebişin olur inş.