28 Mart , 2024, 17:25:00

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - mandalinaportakal

1
Anne, Bebek ve Çocuk / kızım için isim?
19 Ağustos , 2014, 12:45:02
arkadaşlar,kızımıza isim konusunda çok kararsızız.eşim de ben de klasik isimleri seviyoruz.Zeynep,Elif vs gibi.ama aklımıza gelen çoğu isim hep yakın çevremizde var.
sizlerin tavsiyelerini alabilir miyim?
2
doktor bana vinalac immulitum verdi.ilk bebeğimde başka bir marka kullanmıştım.bir de size sorayım dedim,siz hangi vitamini kullanıyorsunuz?
3
GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) MADEN SUYU, SODA İÇİLMESİ
Hamilelikte maden suyu içilir mi? Zararlı mı? Gebelikte Soda tüketiminin bir sakıncası var mı? şeklinde sorular hamile bayanların sık merak ettikleri sorulardandır. Hamilelik döneminde doğal ve katkısız olmak kaydıyla maden suyu yani soda tüketiminin hiçbir sakıncası yoktur. Doğal maden suları çok çeşitli mineraller içerirler. Maden suyu tüketiminin gebelikte doğal, katkısız, tatlandırıcı içermeyen, sade (meyvesiz) olması daha iyi olacaktır. Günde bir veya bir kaç adet içilebilir.

Bu konudan çıkarılacak sonuç hamilelikte bebeğin sağlığı için mutlaka hergün maden suyu içilmelidir şeklinde olmamalıdır. Hamilelikte maden suyu içilmesi şart değildir hatta bunun faydalarını gösteren bilimsel bilgiler de yoktur ancak zarar beklenmeyen doğal bir içecek olduğu için isteyen hamile bayanlar içebilir. Bazen hastalar maden suyunun şişkinlik, hazımsızlık, bacaklarda kramp gibi şikayetlerini hafiflettiğini ifade ederler. Madem suyunu sevmeyen veya içtiğinde rahatsızlık duyan hamilelerin içmemesinde bir sakınca yoktur. Gebeliğin her döneminde bol su içmek faydalıdır, bunu maden suyu dışında normal su, taze meyve suları gibi çeşitli içeceklerden karşılamak mümkündür.
4
Dünyanın en zor iş görüşmesi. Pozisyon : Annelik

http://gundem.web.tv/video/qrohxmdkx2m
5
Yaşasın Hamileyim :) / bulantılar ne zaman?
24 Şubat , 2014, 15:35:45
arkadaşlar merhaba.adetim 2 gün gecti.hamileyim çok şükür.
merak ettiğim,acaba bulantılar ne zaman başlar?tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
6
Anne Olmak İstiyorum / kardeş istiyoruz
09 Ocak , 2014, 11:05:59
herkese selam aranızda yeniyim.2.5 yaşındaki oğluma kardeş istiyoruz.bu ikinci ayımız bakalım olacak mı.adet günüme 3 gün kaldı şimdilik kanama ve lekelenme yok.normalde adetime bir hafta kala kahverengi lekelerim olur haber verir bana.oğlumda adetime iki gün kala test yapmıştım çıkmıştı acaba bunda yarın yapsam çıkar mı  :suclu: