Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aslianne

1
  :crybaby2: slm arkadaşlar ben pazertesi işe başlıyorum kızım 1 yaşını bitirdi artık. Ananemiz bakıcak kızım hala emiyor sabah bırakıp akşam alıcaz ben öğlenleri gelip emziricem ama nasıl alışır ne tepki verir bilmiyorum bana tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı?  :dontknow:
2
 :hello2: bizde başardık artık uykumuz düzene girdi bu bir yaş sınırı doğru galiba doğum gününden beri erken yatıyor gerçi gece hala 2 3 defa emmeye kelkıyor ama ben onada razıyım artık 9:30 da yatıyoruz  :muzz: darısı sizlerin başına yalnız birşey daha var artık gündüzleri bir defa uyuyor...
3
artık askerde de iyi nöbet tutarlar 3-5 nöbeti ahh ahh dersin benide uyutmuyodunuz o saatlerde :)) inşallah düzelirler canım yaa . Bu arada bennimkinin gece huysuzluğunu bu sefer anladım büyük teyzesi buna yesin diye hero baby gece maması almış -bu arada benim kız mama nedir bilmez- bende acıkmasın tok uyusun diye 2 akşamdır veriyorum sanırım o rahatsız etti dün akşam ilk işim onları atmak oldu benim kıza yaramadı dün akşam kendim herzamanki muhallebiden yaptım 1 kere kalktı o kadar gerçi gene 1 de uyudu ama onada razıyım...  :hello2:
4
afferin ona kırkbinkere maaşallah  :nazar:
5
gerçekten ne yapıyosunuz 7 ye kadar allah kuvvet versin canım yaa benim ki 3 gündür geceleri uyumamaya başladı
arada oluyor benimkinde sonra düzeliyor. Bnde herseferinde dişi bahane ediyorum. Bizimkide 12 den 1 den önce yatmaz sabahta 10 yada 11 kalkar öğlen 2 saat uyur o kadar. bende işe başlıcam bayramdan sonra o zaman düzelir umyorum yoksa vayy halime  :hieyt:
6
umarım öyle olur da kızım utandırır konuşanları  :caca:
7
Alıntı yapılan: Demet_dk - 10 Ağustos , 2010, 18:22:12
Alıntı yapılan: __iLkNu®__ - 10 Ağustos , 2010, 01:12:29
valla bizim popo bi aşa bi yukarı inip kalkıyor emekledi emeklicek

ama yürütce koyunca uuuuuuuwwwwwwwwwwwwwww  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: süpermen oğlum benimm  :love7: :love9: :binkybaby:


ilknurcum doruk ta öyleydi poposunu kaldırıp kaldırıp bırakıyodu ama emeklemedi  :k06:
yürütece geçti direk
1 yaşını doldurdu emekledi benim oğluşum önce yürüdü sonra emekledi



merhaba demetcim yaa benim kızımda 11 aylık oldu hala emeklemiyor popo bir aşağı bir yukarı yaşına 1 ay kaldı
bende endişeleniyorum yürüteçe de hep geri geri gidiyor önede gidiyor ama geri daha kolay geliyor sanırım trs benim bu kızım valla bir sorun yoktur dimi herkes aaa daha emeklemiyor mu tembel bu kız diyolar daha da bir sinirlerimi bozuyolar...
8
slm azracım ya benim kızımda 2 gündür hiç birşey yemiyor sadece emmekle yetiniyor ilk 2 dişimizi 3 hafta önce patlatmıştık ama onlarda böyle iştahsızlık hissetmemiştim şimdi ağzını bile açmıyor zorla verdiğim bir kaşığıda yutmuyor öyle tutuyor ağzında diştendir dimi üstler mi çıkıcak acaba ne dersiniz nasıl olucak böyle yemeden ne yapıcam ben...  :crybaby2:
9
verdi ama işe yaramadı gibi bende dün vermedim şurubu vermeyince gece uyudu şurubu verdiğimde sbaha kadar uyumuyordu yada bilmiyorum yaaa peditus vermişti
10
Alıntı yapılan: azra35 - 02 Haziran , 2010, 16:07:46
canım bende bu sitede öğrendim ayağını altına viks sürünce çorap giydirince öksürüğü kesiyomuş ben denemedim ama eşime ii geldi bebeğime kullanmadım öksürük yoktu :icon_thumright:

viks mi? hiçduymamıştım bi zararı olmasın
11
slm annişler kızım çok hasta 4 gündür uyku yok ağlamaktan harap oldu kuzum acillere hastanelere taşınıyoruz tahliller falan sonuç nezle... çokta kötü öksürüyor... burnu da tıkalı sadece peditus ve deniz suyu kullanıyorum ama bana mısın demedi tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı? en acili öksürüğü öksürdükçe kenidini uyandırıyor ondan sonra kıyamet kopuyor sabah 6 ya kadar ayaktayım... yemekte yemiyor allahtan emiyoda aç kalmadığını biliyorum... kızım 9. ayında tavsiyelerinizi bekliyorum...
12
kuru kayısı dimi
13
benimki numunelik değil di normal satılan paketlerindendi ama tabii iki tane olunca yetmez belki ikişer tane gönderirilerdi bi denesen...  :ehi:
14
benim zilli benden yemiyor nispet yapar gibi babasından yiyor aman yesinde diyorum bende ama o da sadece akşamları evde öğle saati bizim için savaş gibi geçiyor bu arada burcucum bizim kız yemedi o muhallebiyi  :crybaby2:
15
benim kızım hala desteksiz oturamıyor 6 ay 14 günlük... yüzüstü durmayıda sevmediği için hala emekleme gibi bir çabamız yok normal dimi yani daha erken dimi...