24 Nisan , 2024, 15:06:19

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Wunsch

1
Kimyasal gebelik neden olur?

Döllenmiş bir yumurta rahim içine implante edildiğinde, plasenta haline gelecek hücreler hCG gebelik hormonu düzeylerini üretmeye başlarlar. Bu hCG seviyeleri, bir kan veya idrar testinde tespit edilebilecek kadar yüksektir ve gebelik testinde olumlu bir sonuç oluşturabilir. Bununla birlikte, bu noktada bir ultrasonografide gebelik kesesi veya plasenta gelişimi tespit edilemez ve ultrasonla bir kalp atışı tespit edilemez.

Kimyasal gebelik sırasında döllenmiş yumurta, implantasyon işlemini tamamlamaz ve gebeliğin kaybı meydana gelir ve normal süreniz dolduktan bir hafta sonra kanamanın sonuçlanmasıyla sonuçlanır.

Kimyasal gebelik belirtileri

Kimyasal gebelik, hamileliğin erken döneminde gerçekleştiğinden, kadınlar, kimyasal hamilelik yaşarken gebe kaldıklarını bile bilmiyor olabilirler. Pozitif bir gebelik testini takiben hafif lekelenme veya kanama, düşük yapmak yerine gebelik belirtileri olabilir.

Bununla birlikte, aşağıdaki kimyasal gebelik belirtileri olabilir:

Ağır kanama
Adet gibi kramplar
Vajinadan pıhtılar geçmek
Pozitif bir gebelik testinden sonra ağır kanama ve / veya kramp sıkışması varsa derhal doktorunuzu arayın.
İnternette bunlar yazıyor. 
İnşallah normal bir gebeliktir ve hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın
2
Merhaba arkadaşlar, 
Ben aralıkta kalbi durduğu için 10 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım.  Gene bebek istiyoruz. 24 ağustosta adet olmam gerekirken 22 ağustosta ince kırmızı çizgi şeklinde kan bulunan akintim oldu. Dün ve Bugün de lavaboya gittikçe peçeteye çok az pembemsi kan geliyor. Bu arada kasik ağrım, şişkinliğim, bacak kasılmalarım geçmedi. Sizce yaşadığım şey adet kanaması mı yoksa üstüne görme dedikleri durum mu? Bana yardımcı olur musunuz lütfen  :dontknow:
3
Allah hepinize de sağlıklı evlatlar çocuklarınıza kardes nasip etsin. Ama benim durum biraz farklı. Benim doğumdan sonra vücudumda bir madde ortaya çıktı. 2 bucuk aylikken bebegimi kaybettim kurtajla alindi. Doktorun söylediğine göre vücudumdaki madde bebeğin kalbini durduruyor ve bu her seferinde başıma gelecek. Tek çözümü kortizon kullanimi.  Doktoruma guveniyorum ama Çok korkuyorum. Çaresizim. Buna benzer bir şey yaşayan var mı arkadaşlar?   
4
Bu benim 2. Hamileliğimdi.  Allah uzun ömürler versin şu anda bir oğlum var. Vücudumda ki bu madde de ilk doğumundan sonra oluşmuş.  Çocuğuma bir kardes istedim ama olmadı  :dontknow:
5
Merhaba arkadaşlar, 
Ben geçtiğimiz temmuz ayında 2 buçuk haftalik Bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.  :crybaby2: ertesi gün Bebeğimi kürtaj ile aldılar. Daha sonra yapılan tetkiklerde vücudumda bir madde olduğunu, bu maddenin ise bebeği yabancı madde olarak algilayip öldürdüğünü öğrendim.  Tekrar hamile kaldığımda bunu önlemek için kortizon kullanmam gerekiyormuş.  Kullananlar var mı?  Bebeğime yada bana bir zararı dokunur mu?
6
Arkadaşlar,

Size bahsettiğim kanama devam etmedi. Ve bu sabahtan beri ise sol kasığımda şiddetli batma hissi ve ağrı var. Sizce kötü bir şey olabilir mi? Doktora gidecek vaktim de olmadı. Kendimi çok kötü hissediyorum.
7
Vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar.  :flowers:
8
BU arada eşime dahi henüz söylemedim. Kafam karıştı. Bir yere kadrolu girmeye çalışırken...
Kızlar test yapmadan anlamam mümkün değil değil mi öyleyse?
9
Amin canım cümlemizin hakkında hayırlısı olsun.
10
Gebelik testini tam vaktinde yapmak lazım ya. Öğrenmek için doğru zaman mıdır yoksa biraz beklemem
gerekir mi? Bir de test negatif çıktı diye tamam yokmuş deyip sonra sizce farklı bir durumla karşılaşır mıyım?
Bu arada rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin.  :amin:
11
Aslında korunuyoruz ama böyle bir şey ile karşılanşınca korktum. Çünkü çalışıyorum ve ikinci bebeğime vakit ayırmayacağımdan korkuyorum. İnternetten üstüne görme diye bir şey gördüm acaba üstüne görme durumlarında kasık ağrısı olur mu? Çünkü aynı zamanda bende kasık ve bel ağrısı da var.
12
Anne Olmak İstiyorum / Sizce hamile miyim?
17 Ocak , 2012, 18:22:28
Merhaba Arkadaşlar,

Ben mart 2011 de doğum yaptım. Oğlum şu anda 10 aylık.
Asıl mesele şu: Ben 2 ocakta adet gördüm ve 9 ocakta bitti buna rağmen
dün yani 16 ocakta adet olduğumu sandım. 2-3 damla lekelendim. rengi ilk önce kırmızıyken sonra
kahverengimsi geldi. Ara ara bir kaç damla kahverengi geliyor. Sizce ne olabilir?
Hamilelik belirtisi mi yoksa farklı bir şey mi bilemedim. Bana akıl verip yardımcı olursanız sevinirim.
Sağlıcakla kalın :)
13
Maşallah kızın çok güzel oğlumla aralarında 2 ay var. Benim oğlum da 4,5 aylık.
Ocakta mı doğum yaptın?
14
:)
Biz de dikkat ediyoruz aslında ama insan korkuyor gene de ama gecikme olabileceğini duyduğum için mutluyum.
Adet gecikince korkudan doktorada gitmedim. Spiral takmak için çağırmıştı. sence gitsem mi adeti mi beklesem.
15
Ben geçen sene temmuzun 29.da gene bebegimonlinedaydım. Kızlar ile konuşuyorduk. Adetim 3 gün geçmişti. Bunu kızlarla paylaştım.
Var mı yok mu bilmek için test yap için rahatlar dediler, ama erken olduğunu da eklediler. Ben sonunda testi yapmaya karar verdim. gittim eczaneye 2 tane test alıp geldim. Bu arada site hala açık. sonra bir heyecan testi yaptım. Daha önce yaptığım testler gibi sonuçlanacak diye korkuyla bakarken teste 2. çizgi silik de olsa görünüverdi. Hanımlara söyledim. Tebrik yazıları yazmaya başladılar. Ama ben test yanlış herhalde diye düşünüp 2. testi de yaptım o da aynı çıktı. Göz yaşlarımı tutamadım, hışkıra hıçkıra ağladım. Bu sırada hala hanımlara cevap yazıyorum. çok mutluydum. O anı tarif edemem. Elim ayağım titredi. Ne yapacağımı şaşırdım. Sonra eşime haber vermek istedim. Zaten 2 yıldır bekliyordum. akşama kadar bekleyemezdim. eşimi birden msn de gördüm. Sonra yazmaya başladım. Merhaba canım nasılsın, yanıtladı. Sana bir şey söyleyeceğim dedim. artık parasal açıdan biraz daha zorlanabilirsin diye yazdım. Sanırım anlamadı ki yanıt gelmedi. Sonra "ÇÜNKÜ HAMİLEYİMMMMM" diye yazdım. Hemen evi aradı. Sesi çok heyecanlı geliyordu ve titriyordu. Akşam geldiğinde ise bana sarılıp çok teşekkür ederim dedi. Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...  :amin: