23 Nisan , 2024, 16:56:33

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - SarıTombiş

1
Türk kahvesiyle çok güzel gidiyo. Ben seviyorum. Zararlı ama ne yapayım? Sigara içen de ölücek, içmeyen de :)
2
Merhaba arkadaşlar. 3 hafta önce doğum yaptım. Ama hamilelik süresince ayaklarım 2 numara büyüdüler. 39 numara giyerken şimdi 41 numara giyiyorum. Bisürü ayakkabımı artık giyemiyorum. :( Neden böyle oldu acaba? Ve ayaklarım 39 numaraya geri dönermi? Sizlerin de ayakları büyüdümü hamilelikte? :y25:
3
Merhaba hanımlar. 3 hafta önce doğum yaptım. Allaha şükür bebeğim sağlıklı doğdu. :-*
4
Merhaba arkadaşlar. :) Ben 7 aylık hamileyim ve sigarayı hiç bırakamadım. ::) Hamile olmadan önce 2 paket içiyodum. Hamileliğimi öğrenince de azaltamadım. İlk 3 ay boyunca 2 paket kullandım. ::) Karnım büyümeye başlayınca yavaş yavaş azalttım. Artık günde 1 paket içiyorum. :-[ Ama daha fazla azaltamıyorum. İşimin yoğunluğu nedeniyle hamileliği aslında düşünmüyordum, ama eşim çocuk istiyordu. Sonuçta istemeden hamile kaldım. Kız kardeşim ve bi arkadaşım da hamilelikleri boyunca bi pakete yakın sigara kullandılar ve bebekleri sağlıklı doğdu. Şu an biri 6 aylık, diğeri de 14 aylık ve bi sağlık problemleri yok. :) Sizler ve yakınlarınız arasında veya çevrenizde, hamileyken sigara kullanan anneler varmı acaba? Varsa çocukları sağlıklımı? Bildiklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. :-[