Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Aylin Berker

1
Hobi ve Oyun / Çocuklar Için Hayvan Yapboz
02 Mart , 2018, 16:15:09
Boş zamanlarınızda zaman gerçekten akıp gidiyor, o yüzden bu zaman en iyi şekilde geçirmeyi istiyorsunuz değil mi? İşte bunun için keyifli bir yol.    
Çocuklar Için Hayvan Yapbozuygulamasını edinin ve eğlenin!

Çocuklar Için Hayvan Yapboz

2
Hobi ve Oyun / Boyama kitabı
27 Nisan , 2016, 14:07:25
Birçok çocuk renk ve sayfa renklendirmeyi sadece bir eğlence etkinliğinden daha fazlası olarak görürler. Boyama kitabı kitapları her okulda günlük bir etkinlik olarak kullanılmalıdır, çünkü erken çocukluk günlerinden itibaren kişilik geliştirme konusunda etkisi olduğu ifade edilir.
Eğlenmesi için küçük kedi seveceği bir şeyler ver: Kedi Boyama indirin ve çocuğunuzun boyama oyunları sevimli küçük yap-boz yoluyla oluşturmasını izleyin. Çocuğunuz size minnettar olacak.



http://hyperurl.co/CatColoringPages

https://www.peaksel.com/coloring-pages-pdf/Cat-Coloring-Pages-PDF.pdf
3
Hobi ve Oyun / Konuşan Hayvanlar Oyunları
13 Ocak , 2016, 15:06:12
My Turkish isn't good so I'll write in English. Last year I discovered My Talking Dog - Virtual Pet and the older kid loved it. Since then, we have been playing several different virtual pet games such as My Talking Panda, My Talking Elephant and My Talking Pinocchio.

The younger one started playing with us as well. My impression is that these games encourage empathy in children and sense of responsibility.

These games are developed by Peaksel and you can find them on the company website: www.peaksel.com