Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Balböceği

61
İnşallah  :amin: gonca inşallah   :amin:

62
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Rüyalarımız
05 Kasım , 2013, 13:35:37
Geçenlerde rüyamda 3 oğlum varmış biri benim hako ama aynı yaştalar, 3'üde evdee neşeli neşeli oynuyorlar koşuyorlar sağdan sola, buzdolabı düşecekmiş üzerlerine tutuyorum dolabı. Dışarı çıkıyorlar saklanıyorlar buluyorum bunları 3'ü birden koşuyor bana hakoşuma sarılıyorum ama diğerleri bana koşmasına rağmen sarılamadım  onlara  :crybaby2:

Rabbim herkesin evladına hayırlı uzun ömürler versin  :amin:
63
Yazılanları okuyunca aranızdayım diyorum  :hello2:

İnşallah çifter çifter alırsınız kucaklarımıza  :amin:
64
Alıntı yapılan: goncik - 05 Kasım , 2013, 07:09:25
Canım benim  :aferin: kolay degil yasadiklarin, yine de cok guclusun, yine olur insallah, oglun abi olur, o guzellikleri tekrar yasarsiniz  :amin: yeter ki hayirli zamanda hayirlisiyla gelsin  :opucuk: tekrar gecmis olsun  :flowers:
inşallah gonca inşallah  :amin: Rabbim başka dertler vermesin  :amin:

Yakınlarda bir komşum maalesef onunda başına gelmiş ama o doğurmayı göze almış, şimdi ki aklım olsa aldırırım diyor  :'( yaşadıklarım gördüklerimi unutamam 1 sene oldu hala psikolojik olarak düzenlemedim diyor..

Halbuki onun da sağlıklı bir oğlu var  :nazar: 1000'de 1 diyorlar ama yakın o binler bize  :-\
65
Sağolun kızlar niyeyse içimde herşey güzel olacak diyor  :amin: :)

Bi sevinç var gelecek aylara Rabbim hayırlısını versin   :amin: en başta bu zaten  :amin:
66
Hayırlı olsun canım çok sevindim  :hello2:
67
Canım çok sevindim  :hello2: Rabbim tamamına erdirsin  :amin:

Darısı inşallah senelerdir bekleyenlerin olsun  :amin:
68
Alıntı yapılan: BurcuÇ - 03 Kasım , 2013, 00:07:29
Kızlar ;

Bu saate burda kımse yoktur ama öyle kötuyum kı  :crybaby2:

Bugun adetımın 6.gun oldu gecelı ve pazartesını dayanamadan bu gece hatta sımdı ıdrar testı yaptım yıne kocaman tek çizgi azıcık silik olaydı yaaa napıcam ben  :y25:

Yanağımda kocaman çıban cıktı anlatamam ne acısı ne yuzumun halını kafayı yemek üzereyım ya ne yapıcam ben böle pazartesı olması dırek doktara gıdıcem söktürücü versin artık ne dıyım  :y25: :y25: :y25:
canım üzülme, stres herşeyim bedeli oluyor ne kadar çok stres yaparsan o kadar çok güç olur  :'(

Rabbim hayırlı evlatlar versin  :amin:
69
Selam kızlar  :love9: çok sağolun Allah razı olsun hepinizden  :amin: Rabbim kuzularınızı size bağışlasın  :amin:

Olmayanlarada Rabbim fazla bekletmeden hayırlı evlatlar versin  :amin:

Yeni yeni toparlanıyorum hatta 19 günün sonunda kanamam bitti, kendime geldim daha olumlu bakıyorum artık geleceğe yönelik  ::)

Doktorum folik asit yazmış ona başladım işte nasip olursa tekrar düşünüyorum hatta ilk adetim geçsin diye bekliyorum Rabbim başka acı vermesin ama bu acıyı pek unutacak gibi değilim..  :'( hele hele oğlum yanıma geliyor " anne ben abi oldum demi " diyor  :crybaby2: evet oğlum sen kocaman abi oldun diyorum  :crybaby2: bazen sen bebeksin  hala diyorum, hayır ben hako ağabeyim diyor  :)

Onun abi olmasını çok istiyorum, hep hayırlısını istiyorum yine istiyorum geç olsun güç olmasın yeter  :amin:
70
Sağlın kızlar Allah razı olsun hepinizden  :amin:

Iyi ki varsınız  :love9:

Bazen iyim bazen aklıma tuaf şeyler geliyor.. Toplarlanıyorum iste  :'(

Bi vakit girmeyim her şey yoluna girsin gelirim   :amin:

Allah'a emanet olun  :love9:
71
Kürtajı anlatmışmıydım  :suclu:

Ilk defa anesteziyle alacaklardı diğerine hiç bayıltmadılar.

Hastanede iki Arap kadına rastladım sinir oldum onlara  :BangHead: neyse şansa bakın aynı odaya düştük allahım kahkahalar havada uçuşuyor... Meğersem diğer kadında kürtaj olacakmış..  :-\

Yatağın baş ucuna ameliyat önlüğü şapka işte ayaklar için neydi ismini hatırlayamadım ondan koymuşlar kadın hiç bişey kalmayacak üstünde dediler. Bir yandan ağlıyorum bir yandan giyiyorum  :crybaby2:

Diğerleri öyle bir haldeler ki aldırış bile etmiyorlar, hala işin eğlencesinder. Bide bana korma zor değil diyorlar  :violent1:

3 saatte hazırlandım, bekledim bir yandan ağlıyorum. Kürtaj odası insanın ciğerini öyle mi yakar ya  :crybaby2: buz gibi oda tir tir titriyorum elim kolum uyuştu damla damla gözümden yaşlar akıyor  :crybaby2:
yattım elimi ayağımı bağladılar masaya başımda 10 tane doktoru hemşiresi, en doktor başımı tuttu. 3 aydan fazla çektiğim sıkıntı üzüntü 15 dakikada bitti..  :sad1:

Annecim buraya kadarmış sana annelik yapmam dedim, gözümü açamıyorum daha uyanamadım yatağıma yatırmış odama götürüyorlar bitti mi dedim bitti dediler  :sad1:

Eşim sarılıyor öpüyor ağlama nolur hako'muz var ya yine olur dedi.  :crybaby2:

Yanımda ki de aldırdı çocuğunu geldi yattı zilli kadın gözü açılır açılmaz gülmeye başladılar şarkı türkü söylüyorlar böyle bi cehalet yok.  :sad1:

Azıcık konuştuk iki çocugu varmış ona yetermiş bu çocukta önemli değil demezmi. Allahım dedim hani bunun gibilere çocuk veriyorsun ya dedim...  :crybaby2: sonra tövbe ettim ben ağlarken onlar gülebiliyor  :crybaby2:

Öyleye neylerine gerek ki, hastane bütün hizmetleri karşılıyor.  :-\

Böyle şuursuz insanlarda varmış  :caca:

Neyse teyzeleri benim oğlan 1 haftada yokluğuma alıştı hastanede yatarken geldi, makinaları falan görünce çok korktu... Dünde saat 8'de uyanmış babaannesine gitmiş annem nerde demiş oda doktora gitti demiş koşa koşa yatağımıza çıkmış yorganı başına çekmiş uyumuş.  :love9: beni  uyuttukları zaman kalkmış bir anne diye bağırmış.

Rabbim oda hayırlı uzun ömürler versin.  :amin:

72
Alıntı yapılan: °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º° - 18 Ekim , 2013, 19:01:31
cok cok gecmis olsun cnm insallah bu son acin olur  :amin: :amin: tekrar hamile kalmadan nedenini arastirin derim  :opucuk: bide bidaha hamile kalma ihtimalin varsa cok dikkat et  :opucuk: sende benim gibi iki melegin var cennette  :amin: :amin:
Sağol canım araştırdım sordum, doktorlar bunun genlerle alakası olmadığını söyledi öyle birşey olsa diğer çocuğunda da olur dedi, bu anamoli 1000'de 1 görülüyormuş oda bana denk gelmiş ama her diyelim ki 100 gebelikte diyor 25'inde bu hastalık gibi her çeşit hastalık oluyor dedi. Diyer doktorumda 4 bebeğin birinde çeşitli hastalık olabiliyor dedi.

Aman dediler işte  :) Rabbim nasip etmeyecek ya işte sebeb çok  :)

Şükür Allah'a iyim de tek sorunum kürtaj olalı daha 2 gün oldu kanamam az  :-\ anlamadım.
73
Sağol canım zaten başta hep hayırlısını istedim..  :amin: buna da şükür dedim geçtim şükür kalbim ferah Rabbim böyle layık görmüş Buda geçer  :amin:
74
Sağolun kızlar, 11. Haftanin sonunda gebeliğim sonlandı.

Çok şükür iyim. Bebeğime " body stalk syndrome"  tanisi koydular.

Bakmanizi tavsiye etmiyorum..  keske bendr bakmadaydim ilerleyen aylarda tekrar dusunurum diyordum.

Yinede rabbim hayirlisini versin.
75
Sağolun kızlar, maalesef iç organları zamanında kapanmamış üst tarafı tamamen normal alt tarafı iç organlar dışarıda ayakları var ama hiç biri bir biriyle bağdaşmıyor.. Bağlantısı yok tamamen her hangi bir hareket yok.

İşte bu yüzden yaşama şansı yokmuş, her 4 bebekten birinde olabiliyormuş çok normal dedi doktor ama tam zamanı bu zaman dedi  :sad1: her hangi bir genden gelen bişey değil tamamen yapısal dedi. Senin için en iyisi bu dedi.

Yarın sabah 7'de 11 haftalık bebeğime elveda diyorum  :crybaby2: Rabbim beterinden saklasın  :amin:

Görmeniz lazım üst taraf yerinde duramıyor, alt tarafı maalesef çalışmıyor..  :sad1: