(http://3.bp.blogspot.com/-tun3dwyznxw/T0U3R-JRG2I/AAAAAAAABiI/_tiwuv2SDXw/s1600/DSC05769.JPG)
Malzemeler
4 Yufka
1 Kilo ıspanak2 Tane soğanTuzKarabiberSıvıyağ
Yumurta sarısı
susam
YAPILIŞI:
Ispanaklar temizlenip yıkandıktan sonra doğranıp 2 tane doğranmış kurusoğan, tuz karabibe sıvıyağ hepsi birlikte iyice harmanlanır. 1.yufka serilip arasına fırça ile yağ sürülüp 2. yufka üzerine konup oda yağlanır ortaya malzemenin yarısı konulup kenarları resimdeki gibi katlanıp rulo yapılır. Tam ortasından kesilerek tepsiye yerleştirilir. Diğer 2 yufkaya da aynı işlem yapılır. Üzerine yumurta sarısı sürülüp,susam ekilerek fırında pembeleşene kadar pişirilir. Afiyet olsun.
(http://1.bp.blogspot.com/-NHw9JCVyOR4/T0U2Xscu60I/AAAAAAAABho/dGX5PPv6kes/s1600/DSC05763.JPG)
(http://2.bp.blogspot.com/-P1O43ho8a48/T0U2lL3Pt5I/AAAAAAAABhw/qzi-zQeIqho/s1600/DSC05765.JPG)
(http://4.bp.blogspot.com/-Nh3jCJYd5ZM/T0U3Dh4eWaI/AAAAAAAABiA/MvEqCrq_JE8/s1600/DSC05768.JPG)
Alıntı