14 Mayıs , 2024, 02:00:33

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BEYAZ_KELEBEK

106
inşallah canım :amin: :amin: hayırlısı
107
anladım bendede aynı durum var.yani ameliyat olmadımda evlendiğimden beri hep 1 hafta erkene gelir adetim.hatta bazen arada kanama olurdu veya ayda 2 kez olurdu falan oyüzden sordum zamanını.
seninki yumurtlamadan sonra olduysa umarım yerleşme knamasıdır gerçi odaha geç oluyor diye biliyorum ama bilmemki ne desem şimdi.
108
yaa çok güzelmiş.bende kızımın adına baktım.gerçi koca kız olmuş ama diğerin adı belli değil ne yapim :dontknow: :dontknow:


hem büyüdü ama kızım çok hoşlanır öle şeylerden yarın kesin dinleticem ona  :occasion5: :muzz:
109
adetin kaç gün sürüyor peki hesap yapim biraz :icon_scratch:
110
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Rüyalarımız
02 Mayıs , 2009, 22:15:50
canım bana saçma gelmedi.ama genelde hamile kadını korkuturlar.dikkat et bu rüyadan sonra adet oluyorsan hamileliği beklemen ondandır.karışık oldu şöle anlatim.bazen kadınlarda yumurtlama olur ama tam döllenme olmadığı için normal adet gününde bu sona ere ve kadın adet görür.yani kadın bunu farketmez bile.yani bu benim düşüncem değil .dr sölediği bişey hatta nette okumuştum ilk.neyse işte o rüyalardan dolayı korkup adet olunduğuan inanılır bazı yerlerde.

mesela ben hamiel olmadan önce annem bir hocaylamı konuşmuş.işte hamilelik için çok beklediğimizi düşükleri falana nlatmış direk sormuş rüyasında korkuyormu sık sık diye.bende öle bişey yoktu.ama bizim yanımzıda çalışan biri var 16 20 yıldır çocuğu olmuyor.tüp bebek yapmışlardı.işte bekleme sürecindelerdi.yani ogün tahlil yapıp öğreniceklermiş.kadın rüyasında çok korkmuşşşçuyandığında adet olduğunu görmüş.halk arasında üç harflilerin korkuttuğu söylenir bilmiyorum ne kadar doğru. :dontknow:
sen korkuyorum diyince aklıma bu geldi
111
arkadaşım bilgi verelimde önce bir anlat bakalım ne zaman oldu adet öncesimi sonrasımı.ne kadar sürdü anlatki bizde teşhisi koyalım :k06:

yani adet düzensizliğide olabilir.bende arada olurdu eskiden. :dontknow:
112
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Rüyalarımız
02 Mayıs , 2009, 00:25:23
kıs seni gçrsem bile rüyamda tanıamdığım birini gördüm derim heralde :k06: :k06: :k06:

pirinöle bulgura gelince anem geçenlerde ikisini birden görmüştühatta kağıcıyıdamı görmüş tam hatırlamıyorum ama ertesi gün karısı temizliğe çıkmış anneme.bunun 2 kızıda hamile birin oğlu var diğerin ilk.aanneme küçük kızın hamile olduğunu söleyince annemde rüyasını anlatmış bak biri kız biri oğlan olur diye konuşmuşlar ve evet.büyüğün kızı olucak oğlu vardı zaten.diğerinde oğlanmış :aferin: :aferin:
113
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Rüyalarımız
02 Mayıs , 2009, 00:04:12
 :toothy10: :toothy10: :toothy10:
halk arasında bazı hayvanları eşleştiriyorlar işte.yılanı yeni duyuyorum ama annem geçen keklik görmüş oğlun olucak dedi bana.kedi düşman derler ne bilim var öle.birde aklınızda olsun pirinç görmek oğlana bulgur görmek kıza yorumlanır. :k06:
114
Alıntı yapılan: mavinur - 30 Nisan , 2009, 22:57:56
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. düzenli adet olurken bu sefer adedim bayağı gecikti. son adetimin ilk günü 24 mart. gebelik testi yapmama rağmen sonuç negatif. kanda beta fsh testide yaptırdım o da negatif. karnımda müthiş bir şişlik ve gerginlik hissediyorum. mide bulantıları yaşıyorum. bel ve kasık ağrıları (batışmalar şeklinde) zaman zaman oluyor. hamile olduğumu düşünürken testlerin negatif çıkması çelişki oluşturuyor. benim durumumu daha önce yaşayanınız oldu mu? lütfen cevap verin


canım benim kuzenimde aynı şeyi yaşamıştı.hatta dr ilk ekseyi görememişti ama geç döllenmeden olabiliyormuş.sende bir dr.git canım hamişsen öğrenmiş olursun değilsende nedenini öğrenirsin
115
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Rüyalarımız
01 Mayıs , 2009, 18:52:02
valla kızlar sizi bilmem ama ben rüyalarımın çıktığına inanıyorum.ilk hamileliğimden önce çok rüya görürdüm psikolojikmen ama normalde rüyamda gördüğüm kişiyle ilişkin bişiler olur mutlaka gün içerisinde.

mesela ilk hamileliğimde leke olmuştu ve dr.düşük riski var demişti.ogece kanam artmıştı bende tabi moralsiz bir şekilde uyumuştum.gece sancıyla uyandım sonra geri uyudum ve rüyamda banyoya gittiğimi ve bebğin düştüğünü gördüm.uyandım  okadar etkilenmişimki banyoya gittim bişi varmı diye.yoktu ama çok üzüldüm ağladım hatta çünkü dşüceğini anladım sanki geri uyumuşum.rüyamda böle şelale gibi akan bir suyun altına girdiğimi ve sürekli salavat çekildiğini gördüm.çocuk konusu geçmemişti rüyamda ama uyandığımda okadar rahattımki.sanki biri bana evet çocuğun düşücek ama bak senin için hayırlısı bu ve sen rahata ericeksin demiş gibiydi.huzurluydum yanii.bebeğim düştü inanın çok sakindim.

sonra 2.ye hamile olduğumu henüz bilmiyorken kızımı gördüm rüyamda.inanın oydu.yani ben oan yine psikolojik dedim.hatta görümcemin doğum zamanıydı akşam onunla konuşmuştum heralde etkisinde kaldım dedim.bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim.rüyamda gördüğüm bebğin kızım olduğunu 4-5 aylıkken dr.dayken anladım.
rüyamda bebekle bir odadayım yengem geliyor.bebeği seviyor.üstnü değiştiriyor ve bu kızın bacakları ne kadar uzun diyordu.ve dr.bana bacakları uzun bir çocuk olucak demişti.oan çağrışım yaptı ama kızım doğunca anladımki rüyamdaki bebek oydu.halen gözümün önünde. :love7:


şimdi hamileyim geçen gün rüyamda sarışın bir oğlan vardı elimde.eltimin 1 buçuk yaşında bir oğlu var.sanki biryere gitmişti bakim diye bana bırakmış bikaç saatliğine.ama işin ilginç kısmı rüyamdaki çocuk kerim değildi.yani eltimin oğluyla tek benzerliği sarışın olmalarıydı ama henüz cinsiyet bilmiyorum oyüzden emin değilim bakalım hayırlısı :amin:
116
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: spegram testi.
30 Nisan , 2009, 13:57:54
böle okuyunca bende anlamıyorum :ehi:ama düşük gibi görünüyor
canım eşimin tahlil kağıdı duruyormudurki baakrdım ona ama şuan çıkıcam bulursam bakarım.ama dediğim gibi bir gitdin ürolojiye ilaç verir ilk başta zaten belki iyi gelir onlar.
117
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: spegram testi.
30 Nisan , 2009, 13:43:27
canım %55 iyi bir oranmı bilmiyorum ama sadece hereketliliğie bakmıyorlar.yani benim eşiem geçen yıl yapılmıştı.hareketli sperm sayısı iyyidi ama ileri doğru harekettlilik azdı.yani yerind eoynamaları bir işe yaramıyor :ehi: :ehi:

eşimide ürolüjiye gönderdiler. ve verikosel olduğu söylendi ameliyat denildi.ama dr.bunun nedeni kesin budur ameliyatlada kesin geçer diyemeyiz demişti.bzide araştırdık biraz ameliyat olduğu halde halen bekliyen olmadığı halde  çocuk sahibi olanlar vardı o yüzden zamana bıraktık.eşiem ilaç vermişti klomen ve vitamin ilaçlarıydı yalnış hatırlamıyosam.3.ayda hamileydim.yani sonra kürtaj gerekti ama yani ameliyat olmadığıan sevindi tabi :k06:

ürolojiye bir gitsin bakalım ne dicek.
118
oleyy nazlım çok sevindim kıs.inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıda alırsın. :amin: :amin:


:occasion16: :occasion16:
sabah sabah iyi oldu bu haber :icon_thumright:
119
Alıntı yapılan: (gülşen) - 29 Nisan , 2009, 11:20:40



kıs oğlun çok uakışıklıymış.kızımamı istesek :toothy10: :toothy10:ters oldu ama neysee.zaten kızımın kreşteki aşkkına benziyor.buyaişta utanmadan evlenme teklif etti diye anlatıyorduda bana :k06: :ehi:bu yaşta bölelerse 15 de kesin kaçıcak bu kız :icon_pale: :-ooo



benim kızımında gösterisi var mayısta resmini koyucam kıskandım :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu:
120
CANIM GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.SAĞLIKLI MUTLU UZUN BİR ÖMÜR VERSİN. :amin: :amin:


:wav: :wav: :wav: :wav: :icon_flower: