15 Mayıs , 2024, 19:05:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aresimmm

61
bugünden hariç 67 gün kaldı.
62
ya lütfen beni de ekleyin.doğum 4 mayıs bebeğim erkek.aresimm olarak ekleyebilkirsiniz.şimdiden teşekkürler.
63
slm.doğumum 4 mayıs 2011 beni de ekleyin şafak kaça.
64
benimki biraz küçükmüş ozaman.benim 12 haftalıkken 5.3 cm di.bende bu hafta gidecem üçlü ntest için.ikili testim düşük çıktı.1/127 o yüzden üçlü test benim için önemli.çok korkuyorum .dua edin benim içinm.
65
slm egüzel geçmiş olsun.benimde bulantılarım yeni yeni geçiyor sabret.ama tamamen geçmedi çok nadiren geliyor. 2 3 günde bir.bende tam 15 hafta 2 günlük hamileyim.cinsiyetini öğrendinmi?
66
hamilelikte 9.haftadayım 6.haftada başladı bulantı ve kusmakarım.ama daha çok bulantı oluyor.psikolojim bozuldu.ne zaman geçecek diye bekliyorum.çalışıyorum bu hafta rapor aldım.10. haftada azalır diye ümit ediyorum.mutfaga giremiyorum.her şey kokuyor.her şeyi denedim.leblebi kraker ama geçmiyor.ilaç ta almak istemiyorum.çok bi faydası olmuyormuş.
67
ş.urfadayım.özel polikliniğe gidiyorum.
68
hiç bir şey söylemiyorki.sordum önemli degil dedi.açıklamadı.olur böyle dedi
69
slm gözünüz aydın.baş popo mesafesi ölçülüyor degilmi?12.haftaya kadar.benim CRL 5,3mm yazıyor.sat a göre 7 hafta 1 gün ultrasana göre 6+2miymiş.seninkinin boyu 7mm benimki niye böyle anlamadım?
70
sağolun.egüzel89 yiyemiyorum.yesem tekrar çıkarıyorum.çubuk kraker falan fayda etmiyor bana.hiç bir şey yemek istemiyorum.su süt içemiyorum tiksiniyorum. ben salatayı hiç sirkeli suda bekletmedim.öye yıkayıp yedim.inş. birşey olamammıştır.çok zor hamile olmak
71
bulantım yok diye sevinirken bir taraftanda bebekte sorunmu var diye üzülürken öyle bir başladıki psikolojim bozuldu şu aralar.hi,ç bir şeyden tat alamıyorum.akşama kadar aç kalıyorum.canım hiç bir şey istemiyor.halsizlikte var.ilaç kullanım diyorum korkuyorum.önerebileceginiz güvenli bir ilaç varmı?
72
hamileliğimin 7.haftasındayım.çok fazla midem bulanıyor üstüne de halsizlik.hiç bir şey yiyemiyorum.eşim ilaç al diyor korkuyorum.emodur diye bir ilaç varmış sizce kullanmalımlyım?
73
Yaşasın Hamileyim :) / gebelik kesesi
19 Eylül , 2010, 15:04:10
gebelik kesem 5hafta 5 günlükken 12mm çıktı normalmi?bebeği göremedik henüz.
74
evet doktora gittim.13 eylülde.yalnız doktor 5hafta 0gün yazmış karneye.benim  sat a göre 5 hafta 5 gün olacak anlamadım.bir de kese 12mm çıktı egüzel89 seninki kaç çıktı?
75
slm egüzel 89.mide bulantım yok diye üzülüyordum ama bulantım iki gündür başladı.gittikçe de kötüye gidiyorum.misafirimde var ne yapacam bilmiyorum.sizinle haberleşelim bebeğimiz aynı haftada nasılsa.