28 Nisan , 2024, 02:21:17

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bad Cinderella

16
Merhaba arkadaşalar.Eşim 44 yaşında. Adet süreleri 1.5-2 aya uzamaya başladı. Ortalama haftada 4 kez ilişkiye giriyoruz. Ben artık menopoz döneminin yaklaştığını korunmanın gerekli olmadığını düşünüyorum. O aksini iddia ediyor. Bu şartlarda bizim için hamile kalma riski halen mevcut mu?
17
Alıntı yapılan: ZEYNEBİ18 - 14 Aralık , 2017, 15:06:50
KIZLAR NEREYE NASIL YAZILIYO BİLMİYORUM AMA BANA ACİLEN BİRİSİ Bİ AKIL VEREBİLİR Mİ LÜTFEN.. KENDİMİ KÖTÜ HİSSETTİM .. BEN 16HAFTALIK GEBEYİM. DÜN GECE UYURKEN ESNEDİM GERİMDİM DOLAYISIYLE KARNIMI DA KASTIM SORA GÖBEĞİM ACIDI BİRAZ... DAHA UYUYAMADIM GÜN İÇİNDE DE ARA ARA AĞRI, ARA ARA DA İNCE SANCI GİRDİ KASIKLARIMA.. ÖYLE ZORLAYICI BİŞİY DİİLDİ AMA BENİ KORKUTMAYA YETTİ.. ACABA BEBEĞİME BİŞİY OLMUŞ MUDUR? RANDEVUM 2 HAFTA SONRA AMA ACABA DR A GÖRÜNMEM GEREKİR Mİ?? YANİ Bİ SIKINTI OLMUŞ MUDUR ACABA? :(

Zeynep Hanım bence korkmanıza gerek yok.Dediğiniz ufacık şeyler hç bir şekilde bebğinize yansıyamaz diye düşünüyorum.Gönlünüz rahat olsun
18
Alıntı yapılan: Burcu Akkanat - 19 Ekim , 2016, 14:37:33
Ya merhaba kızlar ben 8 haftalık hamileyim ama hiçbirşey hissetmiyorum tamam belki iyi bişey kusma vs hiçbirşey yok ama endişe de etmiyor değilim benim gb hamilelik geçiren var mı acaba cuma günü randevum var doktorumla ama yinede paylaşmak istedim

Merhaba canım şimdi senin metinleri okuyup sanki kendi düşüncelerimi yazıyormuşum gibi okumuştum )) Bende hamile olduğumda hiçbişey hissetmiyordum ve aynı senin gibi merak ediyordum ama eninde sonunda kontole gittiğimde bebişim rahat uyuyordu ortaya çıktı   :laughing7: :aferin: Bence merak edeceğiniz bi şey yok kontrole gidin ve rahatlayın derim  :basardim:
19
Alıntı yapılan: nur635 - 05 Eylül , 2017, 02:22:58
Ben 2 boş gebelik geçirdim.İkisindede kürtaj oldum.Tekrar hamile kalmak istiyorum ama tekrarlamasından korkuyorum  :crybaby2:
Merhaba canım seni çok iyi anlayabiliyorum inan.Ben de boş gebelik geçirdim 10uncu haftaya kadar bekledim en sonunda kese dağılmaya başladı ve kürtaj oldum ve parçalanmaya başladıktan sonra lekelenmem de olmuştu.bunu yaşamak çok zor gerçekten...Bundan sonra da tüp bebeği yaptırdık eşimle.Memorial'da tedavimizi gördüm ama maalesef pozitif bir sonuç alamadık.Kendim de 38 yaşındayım.Son zamanlarda yumurta donasyondan birçok iyi şeyler duyuyorum belki eşimle deneriz bu tedavinin hakkında bütün bilgileri toplayınca.Ne de olsa Rabbimiz bize en doğrusunu olan göstersin inşallah.Sizin yaşınız kaç bu arada ?
20
Canlarım benım nasıl ıyı anlıyorum sızı, biliyorum neler hıssetıgınızı ama sabırlı olmanızı tavsıye edıyorum ben...
2 haftada bır dr gıdın 3.ay bıtene kadar sureklı gıtmek acaba kese gızuktumu kalp atısını ne zaman duyucaz bu tur endıseler daha yenı yenı gelısmekte olan yavrulara zarar verdıgını unutmayın...
su sıralar emınım dr gıttınız ve gebesınız dedıler sımdı 2 hafta bekleme zamanı keseyı goreceksınız kısmet olursa kalp atısını da duyarsınız ama duyamazsanız bı 2 hafta sonra nasıl olsa duyacaksınız
hersey nasıp kısmet arkadaslar hepimizin hakkında hayırlısı olsun
21
Bence de silik 2 çizgi çıktıysa hamilesin canım ama yine de bell bilebilmek için doktoruna başvur ve kontrole git ne olur ne olmaz.İnşallah hamilesin iyi haberlerle geri dönüşünüzü bekleriz Allah'a emanet ol..
22
Alıntı yapılan: gk-love - 06 Mart , 2018, 12:56:16
Malesef takmamak elde değil ama onun küçücük varlığı yetiyor.. Rabbim hayırlısını verir inşallah herkese..
Korumayı bırakınca direk hamile kaldım 25 yaşında.. Şuan 26 yaşındayım günler çabuk. Dün dr gittim bende sadece yumurtalık sıkıntı.. Femara verdi 5 gün kullanıcam, insülin direnci içinde ilaç verdi.. Gerçi çok bi abartı kilom yok ama kilo vermemi istedi. Artık hayırlısı tevekkül etmekten başka birşey yok.. Yol yakınken önlemimi almak istedim.. Sizde düşükten sonra hemen hamile kalırsınız :amin:

Merhaba canım.Aynen dediğin şey çok doğrudur.Sende daha çok gençsin hiç canını sıkma daha çok fıstaların olur inşallah sende senin kucaklarında birgün o mucizeyi görüp anneliğin tadını nasıl olduğunu anlarsın.Ben ise 35yaşındayım o yüzden acele etmem gerekiyor yazdım ve yaşlarımdan dolayı yumurtalarım kalitesiz çıktığı  için durum daha da zor oluyor.Bi yerlerden bir yöntem var diye duymuştum 100de 65% hamile kalma oranıyla ama o yöntemden korkuyorum biraz.Ne de olsa Rabbimiz bize en doğrusunu göstersin inşallah.. :amin: :nazar:
23
 Bebeğe ilk kez biberon verecekseniz, bebeği emzirme pozisyonuna getirmek onu biberonla tanıştırmanızda işinizi kolaylaştıracaktır. Bu sayede, bebek hiçbir yabancılık duymadan biberonla beslenmeye başlayabilir.Bebeğinizi kesinlikle biberondan beslenmesi için zorlamamalısınız. Bazı durumlarda bebek, biberonu emmek konusunda direnç gösterebilir. Onu sakinleştirerek biberonu vermeyi deneyin.Bebek biberon kullanmaya direnç gösteriyorsa, acıkmasını bekleyerek yeniden deneyebilirsiniz. Acıkan bebek kolaylıkla biberondan beslenmeyi seçebilir.Dikkat etmeniz gereken bir diğer husus, bebeğinizi biberonla besledikten sonra bu işlemi sürekli olarak tekrar etmektir. Böylece, bebeğiniz biberonla beslenme konusunda bir alışkanlık kazanacaktır.
24
Alıntı yapılan: tubişş - 25 Ağustos , 2008, 12:22:38
merhaba arkadaşlar ben 2 aylık oğluşuma bebek arabası almayı düşünüyorum ama 2 araba arasında kaldım karar veremiyorum. 3 tekerlekli bebek arabası almayı düşünüyordum ama dün bir bebek arabası baktık o da çok hoştu dört tekerlekli ama ben hiç o model düşünmemiştim kafam karıştı.  ??? 3 tekerlekli olna diğerine göre daha ağır diğeri daha hafif ve tek elle kullanım kolaylığı var. 3 tekerlekli olanda daha sağlam duruyo sanki. birde marka konusunda tereddütte kaldım.  ::) acaba kraft mı daha iyi yoksa pierre cardin mi? deneyiminizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim?
şimdiden teşekkürler... :flowers:

Merbaba 12 seneden sonra değerlim kızın aramıza katıldı süpriz yaptı.Oğlunda maclaren almıştım 12 sene geçti hala aynı araba sadece renk ve fiyat değişmiş biraz yenilik alt komşum graco kulanıyor set olarak 4 modeli var set almak mantıklı anakucağı ve araba koltuğu olarak kulanıyorsun interneten araştırdım 450 den 1150 ye kadar farklı modeleri var.ensonunda simbio modelinde karar verdim ayhancocukdan 1050 aldım memmunum 1050 bu kalite çok iyi arkadaşımın kızı concord araba almıştı 1400 kumaşları tiftiklendi ve arka tekerleğin birleştiği ota kasada sispansiyon yok 3 defa arızada gösterişli araba ama 1 seneden sonra her tarafından ses geliyor. maxsi cosilerde fena değil 1 den fazla vereceksem oyun alırım kumaşları süper.
25
Alıntı yapılan: defne2017 - 03 Mayıs , 2017, 22:59:46
Merhabalar. Kardeşimin bebeği 3 ay, 25 günlük. Bebek anne sütünü günde 40 mililitre anca alıyor. Keçi sütü ve inek sütünden mama da almıyor. Pirinç ununu suyla karıştırdık ve öyle verdik ama onu da son iki gündür yemiyor. Bebek son 18 gündür neredeyse bir şey yemedi. Daha doğrusu bir bebeğin 850-900 mililitre süt emmesi lazım ama bizim bebek günde 40 mililitre sütü anca içiyor. Keçi sütünden inek sütünden mamalar denedik ama hepsinde yüzü kızarıyor ve tükürüyor. Açlık hissetmiyor. Gece emiyor fakat gündüz memeye yaklaştığı an deliriyor. Annesi bebek doğduğundan beri hiç süt ürünü tüketmedi. Yaklaşık bir aydır süt ürünleri yemeye başladı. Meme reddiyle aynı döneme denk geldiği için süt alerjisinden şüphelendik. Fakat 1 haftadır süt ürünleri tüketmemesine rağmen hala bebek emmiyor ve sağılarak verilen sütü de almıyor. Ek olarak formül süt de almıyor. Bebek sudan başka her şeyi reddediyor. Kardeşim tahini kahvaltıda tüketiyor. Acaba susama mı alerjisi var diye düşündürdü bizi. Yardımlarınızı bekliyoruz. Akıl edemediğimiz bir şey olabilir. Akıl akıldan üstündür sonuçta.

İşte bu kaniksamadan dolayı bebeklerde emzik onermiyoruz. Bebegine emzik verenler okusun. Size de çok geçmiş olsun. Bazen kolik bebekler de böyle olabilir. Kısa zamanda tedavisini olur inşallah. Biberona alismamasi için annenin gayretini tebrik ediyorum. Siz sütü dondurucuda saklayın, lazım olursa kullanırsınız.
26
Selam =) Biraz konuya ters girmiş olabilirim ama olsun yine de mutluluğumu tekrar sizinle seve seve paylaşmak isterdim ) Bende Şubat annesiyim ama 2014 yılında )) Şu an kuzucum 4 yaşında 18 Şubat'ta girmiş o benim Dünya tatlısı kızlar annelik te çok harika bi şey ve anne olunca bam başkabir insan oluyorsun sanki ve eskisi gibi olamazsın artık ))) Bütün hamişlere doğumlarınızı kolay geçsin Allah kucağınıza almaya nasip etsin inşallah sevgiler saygılar )))))
27
Merhaba Burcu hanım.Dediğiniz belirtmelere göre bir karar verilmezki ve şimdi biz ne yazsak yanlış olur çünkü çok netsiz bir belirtmeleriniz var.Bence doktorunuza başvursanız daha iyi olur yoksa biraz daha bekleyin zaman kandi kendine her şey gösterir.Hamile olursanız bize de mutlaka haber verin sevinmek isterdik sizin adınızdan.Kendinize iyi bakın saygılar.
28
Merhaba canım bence de EMSALEYMEN hanım dediği gibi merak edeceğiniz bi şey yok.Ekojenik fokus, eğer diğer anomali ve rahatsızlıklar ile birlikte değilse, herhangi bir şekilde tedavi gerektirmez. Zira kalbinde bu parlak bölgeye sahip olan bebeklerin doğumunun ardından parlaklığın ortadan kalktığı, kalkmayan vakalarda da herhangi bir şekilde yaşamsal faaliyetlerde sorun olmadığı tespit edilmiş. Dolayısıyla bebeklerin tüm hayatlarına normal bir şekilde devam edebilmeleri mümkün olmaktadır.
Ekojenik fokus'un annelerden kaynaklanan herhangi bir sebebi tespit edilememiştir ancak ortaya çıkmasında genetik faktörlerin de etkili olduğu düşünülmekte. Bu süreçte sizin tek yapmaları gereken doktorlarının önerilerini takip etmek, sağlıklı bir şekilde beslenmek ve hayat düzenlerini gebeliğe uygun bir hale getirmek.Kendinize ve bebişinize iyi bakın Saygılar.
29
Hiç korkmayın, benim kızımda da 20 haftalıkken görüldü, hemde 2 tane.kalpte hiperekojen odak diye adlandırdılar ve doğumdan 2 yaşına kadar kontrol ettirdim.3 yaşında kayboldu.daha doğrusu kasa dönüştü.2 li ve 3 lü testlerin temizse korkmayın.banada amniyosentez önerdiler ben yaptırmadım.dua edin ve kötü düşünmeyin....
30
Hamileliğin ilk 3 ayında, hafif tempolu yürüyüşlerle egzersizlere başlanabilir. Omurgayı güçlendirecek sırt egzersizleri düzenli olarak yapılabilir. Hamilelik yogası ve pilates de hamileliğin ilk haftalarından itibaren önerilmektedir. Haftada 3-5 gün yapılan 30 dakikalık tempolu yürüyüşler hamilelik süreci için oldukça faydalıdır. Anne adayı, yürüyüş temposunu kendisini yormayacak şekilde ayarlamalıdır.