Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Elmalı_kurabiyem

1
kızlar cok teşekkür ederim bu faydalı bilgiler için.buse&ayberk ozellikle sana canım.önerilerinizi dikkte alıcam.
2
saol canım tavsiyen için.haklısın bncede.baska bi doktora daha goruneyim ben.bakalım o önercekmi çatlatma iğnesini tekrardan. :honk:
3
Tanışma Bölümü / Ynt: selamlar! Yeniyim!
24 Aralık , 2007, 22:53:57
saol canımmmm.aminnn insallah. :k06: :hello2: :hieyt:
4
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
18 Aralık , 2007, 21:19:19
hamsi buğulama ve hamsili pilav.çok severim.uzun zamandır canım cekmişti.bugune kısmetmiş. :hieyt: :muzz: :k06:
5
kızlar ben çatlatma iğnesi yaptırdum gecen ay.yumurtam buyumustu ve doktor çatlatma iğnesi yaptır dedi.iğneyi yaptırdm.ve doktor yumurtan buyumus gün aşırı ilşkiye girebilirsin dedi.çatlatma iğnesinide yumurtamın catlamasını garantilemek için berdi.fakat yaptırdıktan 10 ,15gün sonra inanılmaz cok sancı ve agrı yaprı.özelliklede gece uykumdan uyandıracak şekilde bir agrısı sancısı var.doktoru aradım ve bu sancının normal oldugunu soledi.kesin garanti hamile kalıcaksın diye birseyde yok dedi.ve zaten kalmadımda hastalandım.tabi hayal kırıklıgı oldu ama gecti.cunkü doktor ilkdenemede olmayabiliyor dedi.tekradan yapalim dedi yumur5tan buyuyunce.ama ben tereddüt ediyorum.kendi halinemi bıraksam yumurtamın catlamasını bu sefer.hemde cok sancısı var.aranızda çatlatma iğnesi yaptıran ve bu sekilde hamile kalan varmı.sizce tekrar yaptırsammı.karar veremiyorum . :occasion14:              :icon_scratch:
6
Tanışma Bölümü / Ynt: selamlar! Yeniyim!
18 Aralık , 2007, 21:01:35
Alıntı yapılan: sevda - 18 Aralık , 2007, 14:42:40
Sağol canım ama inanki dünyada çirkin bebek yoktur sanırım hepsinin bir birinden güzelll yüzleri ve yürekleri var... ;) :opucuk:


evet canım elbetteki heps birbirinden güzel ve tatlı.bütün bebekler ve cocuklar güzeldir elbetteki.allahım banada verir insallahh.ya dua edinn banada kızlarrr...
:love7:
7
evet kızlar.garanti deil.hamile kalman için en uygun günleri hesaplayarak ilişkiye giriyorsun.ama bu sekilde cok hamile kalan tanıdıgım var.bende 3aydır deniyorum.henuz tutmadı.bide uzun süre korununca biraz zor oluyo kalabilmek.deniyorum işte.sizler ne sekilde hesaplıyorsunuz yumurtlama doeneminizi.yumurta takibi yaptıranlarınız varmı?otamatik hesaplayıcılarıda denedim.ama o sekilde cok karısık olabiliyor.
8
Tanışma Bölümü / Ynt: selamlar! Yeniyim!
18 Aralık , 2007, 00:53:02
saol canım ya.allahım cümlemize isteyen herkese tattırsın insallah.buarada bebişlerinizde cok tatlı.hepinizin bebeişleri birbirinden güzel.allah nazarlardan saklasın hepsini. :love9:saglıkla sıhhatle buyutun.
9
kızlar merhaba.ateş ölçme yöntemi ile hamile kalan varmı aranızda yada bunu daha önce deneyenler varmı aranızda ve halen uygulayanlar .ben 3 ay denedim.ve yine deniycem.hersabah erkenden ateşimi ölçüyorum.insallah buay olur.hayırlısı.deneyenler yada bu sekilde hamile kalanlar varsa buradan paylasalım arkadaslar. :occasion5: :hello2: :hieyt:
10
Tanışma Bölümü / Ynt: selamlar! Yeniyim!
18 Aralık , 2007, 00:41:59
aminnnnn.inşallah.teşekkür ederim kızlar bu güzel dilekleriniz için.allahım insallah benim gibi isteyen herkese verir hayırlı ve saglıklı bebişler. :k06: :hieyt: :hieyt:
11
Tanışma Bölümü / selamlar! Yeniyim!
17 Aralık , 2007, 13:10:21
merhaba googleda gezerken tesadüfen gördüm forumu ve üye olmak istedim ve oldum.evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorummm.benim gibi anne olmak isteyen arkadaslar vardır umarım.anne olanlarında tecrübelerinden yararlanmak isterim.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
:k06: :k06: :k06: :hello2: