Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ceco34

1
Kızımı suni sancı ile doğum yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim ; o an resmen ölüyorum sandım. Doğum toplam 12 dakka sürmesine rağmen bana saatler gibi geldi. Doktorum bile o zaman suni sancı normal doğum sancısından iki misli şiddetlidir demişti. Yine hamileyim ve bu kez yine normal doğum olsun diye dua ediyorum tabi bu kez suni sancıya gerek kalmaz inşallah :icon_thumright:
2
Günümüzde eşler de doğuma giren anne adaylarını yanlız bırakmak istemiyor ama maalesef hangi hastanelerin buna izin verdiği hakkında pek bilgi bulunmuyor! Acaba buraya bilgisi olanlar şehirlerinide belirterek hastaneleri yazması mümkünmü?

Şimdiden herkese teşekkür ederim
3
slm arkadaşlar
bende aranıza yeni katıldım ve uzun süredir aynı dertten muzdariptim. Birinci bebeğimi 10 sene evvel sorunsuz bir şekilde dünyaya getirebildim çok şükür. Tam 2 sene evvel ikinci bebeğimize karar verdiğimizde polikistik over olduğumu öğrendim ve iyi bir doktora ulaşabilmem bile 6 ay sürdü çok yoğun oldukları için. Allahıma çok şükür bende geçen hafta 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :hieyt: Resmen havalarda uçuyoruz ailecek! Darısı tüm bebek sahibi olmak isteyen bayanların başına.
Şimdilik tek derdimiz istanbul avrupa yakasında eşimide doğuma kabul edecek bir hastane bulmak :laughing7: yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim :flowers:

  :wave: