Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Shine

1
Alıntı yapılan: gulokan27 - 16 Ocak , 2012, 12:11:16
ısılcım hosgeldın aramıza bende gul  :)
hoşbulduk çok memnun olduum :D
2
 :'( maalesef tek çizgi yine gecikme devam ederse tekrar deneyeceğim artık o da olmadı doktorun yolunu tutarım yapacak bişe yok :)
3
anladıım... şansıma mahremiyet bölgesinde yaşıyoruz en yakın eczaneye taksiyle gitmek zorundayım :laughing7: ama dayanamayacağım sanırım.. eşimi bekleyemicem ta akşama kadar...ben en iyisi gidip bi test hatta 2 3 tane alayım bulunsun :ehi: sonucu da büyük bir zevkle yazıcam hemen size... herkes dua etsiiiiiin :D
4
çook memnun oldum melek bende ışıl :)
5
teşekkür ederim :) geçen ayın 31i ovulasyon görünüyordu hani bi ihtimal diyerek geçen hafta pazar günü test yaptım bişey çıkmadı. Ama ben regl dönemini 3 gün önceden başlayarak rezil rüsvaa yaşayan biriyim. Bu yüzden çok şüphelendim ne bi ağrı ne bi hassasiyet ne fazla uyuma.. hiçbir şey yok. Şansımı denesem mi yine o tek çizgi çıkınca gıcık oluyorum ama  ;D
hoşbulduk :) adetlerim düzenli çok şükür tabi 1 yıldır hap kullanmanın etkisi de söz konusu ama genç kızlığımda da çok sorun yaşamadım bu konuda. bide doktorum regl dönemine yakın zamanlarda da vücutta b-hcg salgılandığını testin yanıltabileceğini söylemişti. böyle bir durumla karşılaşanınız var mı acaba ?
6
merhaba bayanlar; :D
Henüz bugün aranıza katıldım, hamilelikle ilgili bilgileri okurken "ben neden üye olmuyorum ki?" diye sorup kendimi bi anda burada buldum. Bir yıllık evliyim şimdiye kadar doktorun verdiği d.k. hapını kullanıyordum. 2 aydır bıraktım eşimin ortak kararıyla ve olsun dedik yaşımız gençken... Reglm 2 gün gecikti pek olanak vermiyorum ama yinede heyecan yapmadım değil... :-\ acaba test yapsam mı ki ama o da anca 10 gün sonra doğru sonuç veriyor sanırım.... :icon_scratch: