29 Nisan , 2024, 00:29:12

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pisicik

616
Alıntı yapılan: kadriyee - 03 Şubat , 2010, 11:29:53
kızlar meraba :y25:
şimdi tahlil sonuçlarımı aldım kansızlık yok tüm değerlerim çok normal aynı zamanda tahmin ettiğim gibi hamilede değilim ama bendeki bu halsizlik neden var.gözümü açamıyorum her dakka pinekler pozisyondayım acaba başka bi rahasızlığım mı var benim :y25:

canım son zamanlarda seni üzecek bi şey yaşadın mı? bende öyle olur genelde.kendimi korumaya almak gibi bi şey.olaylardan kaçış mı artık ne dnirse adına.
ama öyle bi şey varsada lütfen inadına üstüne git olayların.kendini çekme sakın olan yine insanın kendine oluyor.
617
Alıntı yapılan: ZYNP - 03 Şubat , 2010, 11:13:09
kızlar hemen üzülmeyın benım adet olacagım gun okadar cok agrım olmuştukı anlatamam belım karnım öluyodum ama olmadı akşam gıttım test yaptım +cıktı yanı adet belırtılerınızı hamıle olsanızda her ay yasayacaksınız.

shadowqueen cnm sende uzulme daha erken olur yola devam :)


yaa ciddi misin arkadaşım!! allahım inşaallah yaa ne olu ne olurrr :amin: :amin: :amin:
telaş yapmak istemiyorum kendimi rahat tutmaya çalışıyorum ama hani gerçekten bu ay yumurtladığım günleri riske atmadık hiç.o yüzden tutmazsa endişelenmeye başlayacağım kendimden.
618
günaydın arkadaşlar..sanrım bende yarın kırmızılarımı giyineceğim maalesef :crybaby2:
ben yumurtladığımı anlıyorum,geçtiğimiz ay o kadar hassas davrandık ki,yumurtlama günümü aşırmadığımıza nerdeyse eminim.ama olmadı galiba,regl belirtilerim en üst seviyede... :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
619
günaydın kızlarr...
nasılsınız? sanırım bu ay tutmadı benim ya,regl belirtilerim hatsafada :( yarın kötü haberi veririm sizlere :crybaby2:
620
Alıntı yapılan: ESİNCİK - 02 Şubat , 2010, 14:59:23
canım en büyük yanlış kendinde belirti aramak. Ararsan bişey buluosun mutlaka. Adetinin günü geçti mi?

haklısın aslında,seyrine bırakmak lazım.sonra insan kendini kaptırıyor her negatifte morali bozuluyor.
adetim geçmedi,perşembeye olması lazım normal koşullarda.umarım olmaz :)
ilk deneme ayımızdı aslında ama yumurtlama günüme dikkat ettik ya da biz öyle sanıyoruz.bekleyip göreceğiz.
bir de şunu sorayım gebelik testini adet gecikmesinden ne kadar sonra yaparsak daha sağlıklı sonuç alırız? eczanede satılan kitleri yani.
621
arkadaşlar bi şey soracaktım,psikolojik olma ihtimali de var elbette ama erken gebelik belirtileri arasında kasık tabanında ara ara giren garip bi sancı olur mu? ama kasık tabanında,yani nasıl anlatsam regl öncesinde olduğu gibi karın kısmı değil ,tabanında enlemesine??
622
hadi bakalım inşaallah tutmuştur sağlıkla.. :binkybaby: :love9:
623
yaş 30  :honk:
3,5 yıllık evliyim.artık bi bebiş olması lazımm.ama işte araya sağlık sorunları girdi peşpeşe.nişanlılığımı bile anlamadım.
kısmet böyleymiş ne diyelim.
624
hoşgeldin bacımmm..
bende yeniyim burada.siteyi keşfetmeye çalışıyorum.gerçekten çok güzel olmuş.bir çok konuda fikir paylaşıyorsun her şeyden önce dertleşiyorsun.bayıldım süper :hello2:
625
bebişim emoş seninle aynı günleri bekliyoruz sanırım arkadaşım..
benim perşembeye normalde kırmızıların gelmesi lazım.umarım gelmezlerrr ikimizinde :))) :amin:
626
hoşbuldukkkk :love7:
çok teşekkür ederim arkadaşlar.umarım tutmuştur,ben 30 yaşındayım.epey bi sağlık sorunu yaşadım son 4 yıldır.birde bu yüzden dr dr gezmek istemiyorum.kaza geçirdim,dalağım alındı ve her iki kalçamda protez takılı.en son ortopedi drla olan randevumda kendisiyle enine boyuna konuştum hamilellik durumumu.
az kilolarla geçirmem durumunda sorun olmayacağını söyledi.ve kesinlikle sezaryen olmak zorundaymışım.hamilelik sonrasında da hızla kilo vermem gerekirmiş.işte böyle yani.
umarım herşey sağlıkla seyreder hepimiz için.
627
oleyy bu kez gittii..
ben hem yeni üyeyim,hem yeni bebek planlayan bir anne adayıyım :)) bu ay ilk denememiz.kırmızılara normalde 2 gün var.regl belirtileri ile gebelik belirtileri biribirine çok benzermiş o yüzden sabırsızlıkla önümüzdeki günleri bekliyorum.yumurtlama günüme dikkat etmiştim ama ilk denemede pek şansım yoktur herhalde.herkes öyle söylüyor..
628
ya bu ikinci mesajımm..gönderemiyor muyum ben.