Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pisicik

46
işteyim canım ya..uzanma şansım yok maalesef.ama şimdi çikolata ısmarladım.bi de onu deneyeyim bakalım..
47
benimkide özellikle sabahları çok aktif oluyor.hatta bazen uyandırıyor.ama işte bugün sessiz olunca endişelenmeye başladım bile..ya annelik böyle bi şey anlaşılan.ilerdede hergün sesini duymasak başlayacağız bugün niye aramadı diye.. :icon_scratch:
48
sabahtan beri şeker yiyorum gerçi.ama birde çikolatayı deneyeyim bakalım..hadi bebeğim ya..üzme anneyiiiiiiiiii :binkybaby: :binkybaby:
49
merhaba canım,benim kıpırtılarım 14.hafta cüvarı başlamıştı aslında.yani böyle damar atması gibi hissetmeye başlamıştım.tabii çok istikrarlı olmuyor panik yapma.hatta bir hafta falan hiç hissetmediğimde olmuştu.ama 22.haftadan itibaren artık sürekli hissetmeye başladım çok şükür.ama bugün bebişim ya beni panikletmek istiyor ya da gerilere doğru gitti.çok derinden hafif hafif bir şeyler hissediyorum ama tekme yemeden rahatlamayacağım..biraz daha bekleyeyimde olmadı akşama doğru ebeye gidip kalp sesini dinleyeyim.
ebelerde küçük bir el aleti var,16.haftadan itibaren kalp atışını duyabiliyosun.
50
kansızlık için falan sağlık ocağı ilgileniyor benimle.drum en son şekerime baktı.o zaman diğer kan değerlerine bakmıştı.bir dahada bakmadı.
bu arada geçen internette okudum.pekmez çok faydalıymış,yani kan yapar diye bilirdik ya asıl kalsiyum açısından çok zenginmiş.özellikle anne adayları mutlaka içmeli diyordu.aklınızda olsun kızlar.
bebişimin bugün hala sesi çıkmadı ya..düşünmemeya çalışıyorum ama aklımda çıkmıyor...şöyle okkalı bi tekme savursa ya..
51
ceylincim merhaba.kafana takma bence.bende özel hastaneye gidiyorum.hamileliğin başında hereye bakılıyor ama sonra dr çok fazla kurcalamıyor.tetanozu banda sağlık ocağı söyledi.druma danıştım,eskiden evde olan doğumlarda paslı neşter kullalırlırmış o zamandan klma bi durum,şart değil olman.ama olmak istersende ol dedi.yani benimkide önemsemedi.sen içini rahat tut bence.
52
cümleten merhaba kızlar..nasılsınız?bebişlerimizde iyi inşaallah??
biz de iyiyiz galiba.26.haftamızdayız teyzeleri.
medinecim bahsettiğin gerilmeleri bende çok yaşadım.ama sonradangeçti.şimdi iyiyiz.
ygscim bencede bidra danışmalısın.her türlü ağrıyı danışmakta fayda var bence.insanın içi rahatlıyor.
ya kızlar bende bi şey sorcam.normalde bebişim sabahları kıpır kıpır olurdu,bugün hiç sesi soluğu çıkmadı.saat kaçoldı hala daha kıpırdamadı.acaba ben mi hissetmiyorum,hemen panik yapmakta istemiyorum ama aklımdanda çıkmıyor..
53
merhaba annecikler....nasılsınız?? bebişlerimizle beraber afiyetteyiz ya inşaallah??
bizim cumartesi günü şeker yüklememiz vardı,çok şükür sorun yok :nazar: :nazar: diğer kan değerlerimde iyi sadece tiroidle ilgili sıkıntım devam ediyor..gebeliğe bağlı tiroid vardı bende.levatrion kuulanıyorum,dozunu artırdı drum.günde çeyrekten yarıma çıkardı.T3-T4 DÜŞÜK TSH yüksek çıktı.sizdede var mı böyle bir şey?? :icon_scratch: :icon_scratch:
54
Alıntı yapılan: almra - 04 Kasım , 2010, 21:58:55
pisicik bende 22.haftadayım pazartesi gittim ayrıntılı ultrosona için rahat olsun dk çok güzel inceliyo her yerini kalbin dört odasını kafa tasını böbreklerini vs. uzun uzun inceliyo inşallah senin bebişindede bişey yoktur ayrıca renkli olarak görmek çok güzelmişşş :occasion5:

amin canım,inşaallah.ultrasonu sen mi istedin,drun mu dedi? ve sana şekere baktılar mı?
55
benim derin nefes almama gerek yok..buram buram tezek kokusu geliyorr :k06: :k06:
dışarıda hayvan yüklü komyon vardaaa :ehi: :ehi:
56
Bilmece / Bulmaca / Ynt: Muhteşem üçLü :D
03 Kasım , 2010, 14:07:33
 :toothy10: :ehi: :toothy10: :ehi: çok yaşayın kızlar emii...süpersinizz..
iş güç ben!!!
57
Alıntı yapılan: AyNi - 03 Kasım , 2010, 12:01:02
Alıntı yapılan: ygs - 02 Kasım , 2010, 22:38:07
kızlar bende bişey sorcam bende bugün ikili test içn dr gittim..12.haftamdayım sonuçları bir hafta sonra alcamda dr cinsiyetini sordum küçük dedi tahmindemi  yok dedim tahmin erkek dedi kızlar sizde yanılma payı ne kadardır...rabbim tabi önce sağlıklı olsun diyorum ama çokta merak ediyorum.bi kızım var 11 yaşında 8.aya kadar  belli olmamıştı cinsiyeti :love9: :'(

bence çok güvenme canım, bana 17. haftada kesin erkek demişti, biz erken diye daha önce sormadık bide... 19. haftada 90% kız dedi  :ehi:

sen kendinde gördükten sonra emin olabilirsin bence...

ben kendim gördüm oğlumun pipisini ama yinede ara ara hadi kızsa diyede aklımdan geçmiyor değil :laughing7: :laughing7:
ama rüyamdada erkek diye görmüştüm.rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.hem kız versin hem erkek versin.ikisininde tadına varalım ama değil mii :amin: :amin:
58
Alıntı yapılan: AyNi - 03 Kasım , 2010, 12:02:30
kızlar benim dün akşam çok burnum kanadı  :sad1: arada azıcık kan geliyodu ama dün akşam çok kanadı yaaa  :y25:

internette hamilelikte normal yazıyor  :icon_scratch: sizde de oluyormu?
geçmiş olsun canım,benimde hamileliğimin başında olmuştu.drum çok normal endişelenme demişti.östrojenin etkisiyle oluyormuş sanırım.kanadığında soğuk uygula yeterli.
59
Alıntı yapılan: ygs - 02 Kasım , 2010, 22:38:07
kızlar bende bişey sorcam bende bugün ikili test içn dr gittim..12.haftamdayım sonuçları bir hafta sonra alcamda dr cinsiyetini sordum küçük dedi tahmindemi  yok dedim tahmin erkek dedi kızlar sizde yanılma payı ne kadardır...rabbim tabi önce sağlıklı olsun diyorum ama çokta merak ediyorum.bi kızım var 11 yaşında 8.aya kadar  belli olmamıştı cinsiyeti :love9: :'(

hadi inşaallah sağlıklı sonuçlar alacaksın canım  :amin:
cinsiyet konusunda ben şanşlıydım sanırım,benim sıpam 12 haftada ayırdı bacakları gösterdi pipisini bize :k06: :k06: bebeğin o anki duruş pozisyonu çok etkili.bazen göstermiyorlar.senin bebişte benimki gibi edepsizse haftaya öğrenirsin inşaallah :nazar: :nazar:
60
Şiirler / Ynt: Dinle Beni Ey Kibir!!!
03 Kasım , 2010, 11:04:53
çokkk güzel bir şiir..çok beğendim..kimin?? senin mi yoksa canım?