28 Nisan , 2024, 03:06:24

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - neslihan

1
Kuzuma 3 gün önceden doğum günü yaptık meleğim çok tatlıydı.Gelin oldu benim sevgilim.Hayırlısıyla  o günleri de görürüm inşallah.Rabbim bu güzellikleri her isteyene yaşatsın inşallah  :nazar:  :amin:


Resimlerimizi ekliycem en kısa zamanda
2
Arkadaşlar canım çok sıkılıyor halen katı yemiyor.Bugün sadece 1 tane kiraz yedirmeyi denedim.8 tane dişi var maşallah küçük bir parça ısırdı ve kustu.Doktora götürdüm idrar tahlili felan yapıldı birşey yok.Ama kusuyor.Ne yapıcam nasıl alıştırıcam.Bana yol gösterin ??? :dontknow:
3
Kızlar yavrum 2-3 gündür orta kulak iltihabından çekiyor.Hiç farkedemedik önce ancak uyuyamayınca farkına varabildik.Bide hafif ateşi çıktı.Kulağıyla çok oynuyordu yavrum hatta kaşımaktan hafif kanatmış canım sevgilim.
Çok ağladı bu 2-3 gündür.İçim yandı kavruldu resmen sütümde azalmış malesef.

Bu yüzden bu durumu yaşamış arkadaş varsa tekrarlamaması için ne yapabilirim.Tavsiyelerini paylaşırsa sevinirim.

Bide bebeğinizin kulağıyla sık sık oynayıp çekiştirmesine dikkat edin.Çocuğunuza 45 derecelik açıyı sağlayacak şekilde tutarak  yemek verin.Ben daha çok gitsin ağzına diye anakucağında felan yatırarak yediriyordum.Bide yatağındayken birberonla mama veriyordum.Bu şekilde davranmak üst solunum yollarında basınç yaratıyor ve mikropları kulağa taşıyormuş.Sakın böyle yapmayın bende yapmayacağım bundan sonra
4
kızlar bebeğimin burnu tıkanıyor.Deniz suyu spreyi verdi doktor.Kimileri zararlı diyor.Bilgisi olan paylaşsın lütfen.
5
ARKADAŞLAR İŞE BAŞLADIM ELEKTRİKLİ POMPA İLE SÜTÜMÜ SAĞIYORUM ANCAK 6 SAATLİK DÖNEMDE 150 ML ÇIKARABİLİYORUM.SÜTÜMÜ ARTTIRMAK İÇİN HUMANA STİLL TEA İÇİYORUM.AYVA YİYORUM.ÖĞÜN ATLAMADAN BESLENİYORUM.EN SON OLARAK VİTAMALT ALDIM.3KEZ İÇTİM AMA BİR FAYDASINI GÖREMEDİM.BUNU İÇİPTE FAYDASINI GÖREN VAR MI ACABA?

PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
6
Kızlar ben bebeğimi hem emziriyorum hem mama veriyorum.6 gün sonra 5.ayımıza giricez ve ek gıdaya geçmek istiyorum.Bu konudaki önerilerinizi bekliyorum.Ne yapabilirim de en kısa zamanda kızımı yapay mamadan kurtarabilirim.Sütüm artsın diye çok uğraşıyorum ama doymuyor ağlıyor bende mama vermek zorunda kalıyorum.
Allah a şükür sütüm var ama kızım ağlıyor sütümü çabuk emip bitiriyor.

Umarım kolay bir süre. olur ek gıdaya geçiş.Allah hepimizin yavrularını korusun tüm hastalıklarddan kötülüklerden inşallah
7
Kızlar bugün sabah kalktım,kahvaltı hazırladım.Çamaşırlarım vardı makinede onları serecektim.Balkonun kapısını açmaya gittim.Orada ayaktayken içimden bir su geldi.Baktım bakarken ayaklarımdan da aktı.Tabi çıldırdım ağlamaya başladım.Çünkü daha 28. haftadayım.Kocamı kaldırdım.Yollara düştük,doktor kontrol etti bişey yok dedi.Bebeğimin kalp atışları ve gelişimi normal.Akciğerlerinin gelişimi için bana iğne yaptılar.
Doktor akıntı birikmiştir dedi.
Ben sabah ağlayarak doktoru da paniklettirmişim.Adam hemen küvezi ameliyathaneyi hazırlatmış.
Ya nasıl bir korktum anlatamam.Ama çok şükür atlattık. :amin: :nazar:
Etrafınızda böyle birşey yaşayan var mı duydunuz mu arkadaşlar?
8
Arkadaşlar benim ayaklarım şişmeye başladı ya 6 aya girdim bildiğim kadarıyla.Ayaklarım şişiyor.Gerçi sabah 8 den akşam 10 a kadar hep oturuyor ve ayağımı sarkıtıyorum hiç uzanma şansım yok belki de bundan dolayı.Çok fazla suda tüketmiyorum ama yine de oluyor.Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
9
Arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun.Rabbime binlerce şükürler olsunki bize bugünleri gösterdi.Kimimiz karnımızda bebişlerimizle girdik bayrama kimimizde umutlarımızla girdik.Rabbim bu güzel günlerde dualarınızı kabul eder ve yavrularınıza kavuşturur inşallah.
10
Kızlar çevrenizde migrenli hamileler var mı?Bilginiz varsa bana yardım eder misiniz?
Ben ikisi biraraya geldiğinde mahfoluyorum ağrıdan ve kusmadan duramıyorum.Doktor minoset,novalgin gibi ağrı kesiciler kullanabilirsin dedi ama mümkün olduğunca da içme dedi.

İnanın altüst oldum iki gün boyunca,kustukça elim ayağım titredi.Mahvoldum.
Çevrenizde benim gibi bir deneyim yaşayan varsa bana yardımcı olun lütfen. :icon_pale:
11
tatlım gözünaydın. :nazar: :nazar: :nazar:çok tatlı bir bebek.Allah analı babalı büyütsün.İsmiyle yaşasın kuzucuğun.Senin açtığın konu kitli niye anlamadım.
12
Güzeller akşam dayanamadım,idrar testi aldım cumartesi idrar testi yapmıştım belli belirsizdi.Dün akşam yaptım gayet belirgindi çok şükür.

Doktora cuma günü gitmeyi düşünüyorum.Annem hemen gitme diyor ama çok da beklememem gerekiyor diye düşünüyorum.

Çok şükür sonunda çift çizgiyi görebildim.Hayırlısıyla bir bebeğim doğar inşallah.

Ben hala inanamadığım için ancak ultrasonda görürsem felan emin olabilirim.

Rabbim hepimize nasip etsin.Hamilelere hayırlı doğumlar,bebişi olmayanlara hayırlısıyla bebişler.İnşallah herhangi bir sorunla karşılaşmam.Rabbim  hepimize yardım etsin.destekleriniz ve yanımda olduğunuz için çok teşekkürler. :flowers: :flowers: :love9:
13
Arkadaşlar üzerine konuşuldu mu bilmiyorum ama ben ibrahim saraçoğlunun sitesi ve diğer sitelerde okuduğum yazılar sebebiyle kocama keçiboynuzu nektarı içirmeye başladım.Ama adam her içişte kusacak gibi oluyor.Haklı da çünkü çok kötü kokuyor.

Bu tür şeyler uyguladınız mı?Ya da çevrenizde uygulayan fayda gören var mı?Ya da buna benzer bitkisel tedaviler.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Allah hepimize bebişler müjdelesin.Hamişlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah :amin: