Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - seyda

136
Bilmece / Bulmaca / Ynt: MERAK EDİYORUM
15 Aralık , 2007, 15:41:03
bize bayram yok ama noel tatilinde almanyaya arkadaslara gidicez

alttaki hayatin anlami varmi? varsa nedir ;D
137
Bilmece / Bulmaca / Ynt: MERAK EDİYORUM
14 Aralık , 2007, 00:36:04
eskiden hic korkmazdim ama simdi ben ölürsem kizima kim bakar diye korkuyorum Allah günah yazmasin :(

alttaki bu yaz nereye gidiceksin tatile 8)
138
Bilmece / Bulmaca / Ynt: MERAK EDİYORUM
13 Aralık , 2007, 10:54:04
hem büyük hem yildirim askimdi ;D

alttaki su anda nerde olmak vardi :tongue3:
139
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
12 Aralık , 2007, 15:23:25
Sevdacim iyice sisiriceksin adami giiii :k06: valla hamarat hatunsiun ne diyim ben de öyleydim bayirim yemek yapmaya ma anca haftasonlari döktürebiliyorum :(

tavuk suyuna corba
kiymali ispanak
patates kizartmasi
140
Serifecim,
gecmis olsun Berata. insallah cabucak iyilesir kuzu :amin:

Anitacim,
biz de dolaplar icin farkli kilitler var onlardan bikac cesit aldik ama en süperi esimin kendi konstruksiyonu oldu. valla böyle ipler gecirdi dolaptarin acma yerlerine sonra onlari hani su esofmanlarin ipi icine kacmasin diye biseyler var ya bellerinde olur onlarla bi mekanizma yapti onlari acinca ip gevsiyo ve dolap aciliyo. bilmem anlatabildimmi :icon_scratch:ama hem süper kullanisli hemde Melis Alara acamiyo. mühendisle evli olmanin yararlari dermisim :toothy10:

Meltemcim,
sunu sanciyla dogum yapan o kadar cok insan varki arkadasim. hatta nerdeyse normal dogumlarin yarisindan fazlasi böyle oluyo neden komplikasyon olsun. sen bence kendi instinct lerine güven. bide diycektimki benim kullandigim gibi homeopathic biseyler sorsaydin ebelere gerci benim kadar cok icme sonra zor yetisirsiniz hastaneye. benim birinci 3 saatte geldi valla senin ikinci belli olmaz :k06:
141
Bilmece / Bulmaca / Ynt: MERAK EDİYORUM
11 Aralık , 2007, 02:55:16
ay yok ya Busecim bilmiyorumki ;D bu yüzden almanyadayken her alman bana uzayli gibi bakmisti sanki herkezin tek zevki onlar gibi bisiklete binmek yada dag bayir yürümek olcak :cussing:

bak almanyayi hatirladim simdi :icon_pale: neyse alttakiiiiiiiiii en sevdigin yemekkkk ;D
142
Bebeklerimizin İlkleri / Ynt: MELEK TUANAM
09 Aralık , 2007, 20:57:25
evet ya masllah Tubis Tuana ayni sen. benim mkizim da ayni babasi :BangHead:

sizin Noel bab da entresan valla müslüman Noel baba :toothy10: Allah mutlulugunuzu bozmasin canim :amin:
143
Bilmece / Bulmaca / Ynt: MERAK EDİYORUM
09 Aralık , 2007, 20:25:54
yasamasin ;D

alttaki hayattaki en büyük pismanligin :tongue3:
144
Bilmece / Bulmaca / Ynt: MERAK EDİYORUM
08 Aralık , 2007, 22:25:36
izlemiyom cünki burda sadece 6 türk kanali var kabloda :'(

alttaki esin ne is yapiyo?
145
İlişkiler / Ynt: Karı Koca İlişkileri
08 Aralık , 2007, 15:19:54
Serifecim ya üzme kendini arkadasim kendine yapiyosun sadece. ben de katiliyorum Birgül e sen de ilgisiz davran esine. yani esin evlenmeden önce de byöle bi insanmiydi anlayamiyorum onu yani sana karsi bu kadar bencilligini ve vurdumduymazligini. aklima iki sey geliyo ya seninle mutsuz ve intikamini böyle aliyo yada senden baska hayatindan mutsuz acisini senden cikariyo. sende bi düsün hayatini nasil devam ettirmek istiyosun yaptigin fedakarliklara degiyo mu mutlumusun vs. vs. cünki insanlar degismez ben bunu bilir bunu söylerim degisir diye bekleme yani. hepimizin eslerinde sevmedikleri yanlar var degistimi yooooooo. yani en azindan benimki icin söylüyorum. sende degismezsin o da degismez. ama üzülüp aglama sana yazik :opucuk:
146
daha yeni okudum Özgülcüm nasil simdi artik yiilesmistir heralde dikisler dimi? ay iste benim sezeryan kabusumun en büyük sebebi buydu benim kuzenim de öyle olmustu :'(
147
Aysegül eeeee kemeri mi cözmüs Yagiz kuzusu :icon_scratch:
148
Aysegül ve Anita,

bisey sorucam sizin mama sandaliyelerinin kemeri yokmu :icon_scratch: ben asla birakmam Melis Alara yi kemeri takili olmadan cünki tepsiyi nasil yapiyosa itiyo vede ayak basma yerine basip asagi bile iniyo. Yagiz in yaptigi gibi ayaga kalkmayi da bagli olmadigi her an yapiyo. malum bizimki yemek görünce kac inancinda ;D

Meltemcim,
sen benim örnegi düsün gayet kolaydi. ben de sifir sanciyla gittim suyum gelmisti ve ebe bana homeopatic biseyler verdi sanci tetikleyici ve 5-6 saat sonra öyle bi tetikledilerki sanciyi 3,5 saatte dogum basladi bitti. dseninkide kolay olucak hayirlisiyla :amin:
149
Bilmece / Bulmaca / Ynt: MERAK EDİYORUM
07 Aralık , 2007, 00:54:56
nasil yani? lenslerimi almaya gözlükcüye gittim ama onun disinda haftasonu Einsiedeln diye biyere Noel pazarina gittim :toothy10:

alttaki kac yillik evlisin? ;D
150
Raziiiiiiiiiiiiii :(
bende bendeeeeeeee :( :(