14 Mayıs , 2024, 20:02:51

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - -Butterfly-

152
Bizim Doum gunumuz yaklastikca, beni tatli bir heyecan kapladi.. Tabiki herseyin oylesine eksiksiz ve tam olmasini istiyorum ki , dolayisiyla erkenden organize olmaya basladim. Benim gibi merakli annelere kolaylik ve fikir  yelpazesi olusturmasi adina, bu tarz bir sayfa acmayi uygun buldum.. Umarim sizlerde paylasimda bulunursunuz  :k06: :k06:
153
Arkadaslar nacizane fikrimi soylemek istiyorum...

Bizde ilk  baslarda acemilikleten kaynaklanan ,bilgisizlikle islak mendil kullandik ogluma ve sonuc hicte umdugumuz gibi olmadi  :sad1: ... Surekli pisik oluyorduk ,taki ben  duru suya gecene kadar.. Suyla yikamaya basladiktan sonra ,bir daha ne pisik olduk ,nede her hangi bir durum soz konusu oldu...

Alkolsuz bile kullansaniz ,sonuc olarak icinde  belli miktarlarda  kimyasal iceriyor.. Bence hem keseniz icin ,hemde bebeginizin sagligi icin, en uygun sey DURU SUDUR ...

Unutmayn ki , pisikte bir mantar cesididir !!!!
154
al bakalim fistik sabah sabah iyi gider.. Afiyet olsunnn  :hungry:

Bende beyaz bir at resmi istiyorum  :k06:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
155
Latif Dogan
157
Bilmece / Bulmaca / Ynt: MERAK EDİYORUM
25 Nisan , 2008, 09:40:46
Arkadasim es ,arkadasim es , arkadasim esekkkk  :k06:   Birde kol dugmeleri  :love9:

Alttaki, kac cocuk istiyorsun ? ( ama yapacagin sayiyi soyle ,isterdimlerle konusma  :suclu: )
158
Bilmece / Bulmaca / Ynt: BİR HARF DEĞİŞTİR!
25 Nisan , 2008, 09:37:51
Kelin  :laughing7:
159
Ozge zuzum olmamisss  ben devam ediyorummm  :k06:

Hic uzmedikmi Copcu hasani   :k06:
160
Yuzon  :toothy10: :ehi:
161
Bilmece / Bulmaca / Ynt: 3 HARFLİ KELİMELER
25 Nisan , 2008, 09:32:08
Ada
162
Bayildim bunlara yaaaaaaaa  :love9: :love9:






























163
Canim askim sevdam bizim sayfadan tesekkur etmistim ama, birde buradan tesekkur edeyim  :love9:


Askim ellerine kollarina saglik, harika olmus bayildimm.. Inan  seve seve kulanicam , hatta banyomdan onu hic kaldirmicamm ... Herkese gosteriyorum zaten , hemen pc yi acip bakin bu benim banyo takimim diyorumm  :toothy10: :ehi: Canim seni cok seviyorumm biliyorsun dimii  :love9: :love9: :love9: :opucuk:  Can dostum benimm  :love3:
164
Alıntı yapılan: sevda - 22 Nisan , 2008, 20:53:13
Canım annemler geldiğinden beri bende aktifim ama onlar yokken malesef eve taliptim..

Bu arada eğer yoğurdu sade yemek yemek istemezse içine çok az şeker koy yada pekmez yada meyve suyu hangisini seviyorsa cam rende de yapıp ekleyebilirisin...

Umarım yaparsın ve tutar yoğurdunda dışardan almana gerek kalmaz hayatım... ;)

Sevdam  canim kusura bakma ama yazdiklarina muhalefet olacagimm  :suclu:

Fakat 5.5 aylik bebek icin seker onermek yanlis bence, pekmez ise yogurtla verilmemesi gerekir.. Sebebi ise , pekmez demirden bol bir gida , yogurt ise  kalsiyumdan boldur ve ikisi birlestigi zaman besin degerini kaybeder ve emzimini azaltir .. meyve suyu olabilir tabiki ama, cocuk icin meyve suyundan cok posasi onemlidir, dolayisiyla meyve suyu yerine herzaman posasini yedirmesi cocugun bagirsak sistemine faydali olacaktir   :k06: ... Tekrar kusura bakma can kusumm  :love9: :opucuk:

Duygucumm hosgeldin guzelim  :flowers: sefalar getirdin bebeginle  :opucuk:  Sanirim senin melekte enne sutunu erken birakti, ek gidaya basladiginiza gore  ;) Hayirlisi olsun canim, umarim herseyi  mirin kirin etmeden  yer bitirir  :amin:
165
Bebeklerimizin İlkleri / Ynt: MELEK TUANAM
21 Nisan , 2008, 09:03:05
Ahh dur bir tane daha buldumm ... Ama bunu ben Tuanama benzettim.. Hani kocaman kirmizi sapkali bir resmi vardi yaaa, aynen o resimin karikaturize edilmis hali  :k06: