29 Mart , 2024, 01:14:22

Haberler:

www.facebook.com/bebegimonline Bebegimonline.com'u Facebook'ta da takip edin!


C# Faydaları

Başlatan KaygısızMurat, 13 Haziran , 2016, 17:35:13

« önceki - sonraki »

KaygısızMurat

13 Haziran , 2016, 17:35:13 Son düzenlenme: 22 Kasım , 2017, 23:56:37 Emine
C# Faydaları

.NET Framework, Microsoft tarafından geliştirilen, açık İnternet protokolleri ve standartları üzerine kurulmuş bir 'uygulama' geliştirme platformu. Daha önce Sun Microsystems tarafından geliştirilmiş olan Java platformuna önemli benzerlikler göstermektedir.

C# Eğitimleri

Buradaki uygulama kavramının kapsamı çok geniştir. Bir masaüstü uygulamasından bir web tarayıcı uygulamasına kadar her şey bu platform içinde düşünülmüştür ve desteklenmiştir. Bu uygulamaların birbirleriyle ve geliştirildiği ortam farketmeksizin dünyadaki tüm uygulamalarla iletişimi için kolayca web servisleri oluşturulmasına imkân verilmiştir. Bu platform, işletim sisteminden ve donanımdan daha üst seviyede taşınabilir olarak tasarlanmıştır.

C# Eğitimi

.Net mimarisi, ortak bir yürütme ortamı, ortak bir değişken tür sistemi, ve devingen bağlantılı kütüphanelerden oluşur. .Net kütüphanesi eski visual basic için tasarlanmış API (programcılar için birçok fonksiyon) lerin sınıflanmış halidir. Çünkü API sınıflandırılmamış ve bu nedenler programcılar için bir kabus halini almaktaydı. .Net kütüphanesi programın işletim sistemi ile kolayca uyum içinde çalışmasını sağlamıştır.

C# Dersi

Yeni nesil programlama dili olan C sharp programlama konusunda yenilikleri de beraberinde getirmektedir. C# sunucu ve gömülü sistemleri için tasarlanmıştır. Microsoft tarafından geliştirilen C# .NET ortamında kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Dilin tasarlanmasında Anders Hejlberg öncülük etmiştir. Zamanla gelişen bu programlama dili artık gerek masaüstü olsun gerek web uygulamaları olsun çoğu yerde kullanılmaktadır.

C Sharp Eğitimi

C#'ın C, C++ ve Java İle Bağlantısı Var mıdır? Her ne kadar isim benzerliği olsa da C ile pek benzer yanlarının olduğu söylenemez. Aralarındaki en büyük fark nesne yönelimli programlamadır.

ASP.NET Kursları


C# nesne yönelimli programlamayı desteklerken, C nesne yönelimli programlamayı desteklememektedir. Ortak yanlarından belki de en önemlisi benzer sözdizimine sahip olmalarıdır. Ana yapıları itibariyle C# programlama C ile programlamaya göre daha farklıdır. Bu konuda çok fazla detaya girmeyeceğiz.

C++ dili ile ise nesne yönelim programlama özellikleri aynıdır. Ayrıca sözdizimleri de benzerlik göstermektedir.

MVC Dersleri

C# daha çok Java ve C++ programlama dillerinden esinlenerek oluşturulmuştur. Birebir aynı olmasa da çoğu özellikleri benzerlik taşımaktadır.

C# Eğitimi [/b][/url] sonucunda eğitime katılanlar, C# programlama dili ile uygulama geliştirme yeteneğine sahip olacaklardır. .Net program geliştiricilerin en yoğun olarak kullandığı C# Programlama dili her geçen gün popülerliğini daha da artırmaktadır. C#; basit, modern, genel amaçlı ve nesne yönelimli bir programlama dili olma özelliklerine sahiptir. C# 5.0 2012 yılında duyurulmuş ve içerisinde gelen yeni özellikleri ile programcıların kullanımına sunulmuştur. C# Programlama dilini, en temelden en ileri konulara kadar detaylı biçimde örnekleriyle ele alıp incelemekteyiz.

ASP NET Eğitim boyunca, Visual Studio Express Edition ve yaygın C# programlama dili kullanılarak örnekler yapılmaktadır. Asp.Net; olay tabanlı ve arayüz odaklı dinamik web sayfaları oluşturmak için sunduğu kolaylıklar ile sektörde kabul görmüş web teknolojileri arasında üst sıralarda yer almaktadır. Asp.Net uygulamaları, yüksek performanlı IIS web sunucusu üzerinde çalıştırılabiliyor olmanın ayrıcalığından yararlanmaktadır.  Asp.Net ile uygulama geliştirirken; daha öncedem var olan .NET Framework bilgi birikiminizi kullanarak, kısa zamanda yüksek performanslı web uygulamaları geliştirebilirsiniz.

MVC Eğitimi boyunca, Visual Studio Express Edition ve yaygın C# programlama dili kullanılarak örnekler yapılmaktadır.Asp.Net MVC birbirinden ayrı katmanlar olarak ele alınan Model-View-Controller yapısına sahiptir. Bu sayede herbir katmanda ayrı uzmanlık alanına sahip olan geliştiricilerin bir arada çalışmasına olanak sağlamaktadır. Asp.Net MVC ile ilgili olarak; en temelden en ileri konulara kadar detaylı biçimde örnekleriyle ele alıp incelemekteyiz.


aysekahraman

Bir kaç hafta sonra C# eğitimi almaya başlayacağım. Bu yönde ilerleme kararı aldım :)

Emine

 Hayırlısı olsun, Allah zihin açıklığı versin.  :)