27 Nisan , 2024, 09:02:02

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - <<<betty>>>

1
gülcüm sen neler yaşamışsın böyle  :-ooo :-ooo çok üzüldüm gerçekten, inşallah bu yaşadığın sıkıntılardan başka sıkıntı görmezsin, Rabbim kızınla oğlunla eşinle sağlıklı mutlu uzun ömürler verir inşallah...
tekrar geçmiş olsun canım, en kısa zamanda toparlanırsın inşallah  :opucuk:
2
canım benim burdan da taberik edeyim seni, sağsalim kolaylıkla kucağına al inşaallah bebişini...
öncelikle Allah kolay bir hamilelik nasip etsin sana. sonrasında da kolay bir doğum olsun inşallah...

cuma günü dr.dan sonra yaz buraya sonuçları tamammı canım, merak ederim ben  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
3
maşallah kevsercim, Allah sağsalim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah...
4
aynen cananın dediği gibi annenin heyecanı yanında oluşu elini tutuşu yeter zaten...
o an zaten anneden çok güç alıyor insan  :love9: doğum şeklini bilmiyorum canım ama her ne şekilde olursa olsun anne olurken ve sonrasında annenin kıymeti kat be kat artıyor  :love9: zaten kıymetliler ama o çok başka bir duygu di mi cananım :love9:

Allahım hayırlısıyla sana da tatttırsın bu duyguyla, sağsalim kolaylıkla dünyaya gelsin meleğin, ona tutun, öp kokla  :love9:
benim gibi yapma, ben baya tecrübe sahibi oldum konuda, sende salla gitsin çünkü değmiyor inanki, söylesen bile değişmiyorlar, yok onlar hiçbirşey yapmadılar heyecanları yok diye üzülme ( benim kv.dem 1 tek çorap penye bir elbise dışında hiçbirşey almadı daha, kızım 1,5 yaşını geçti, doğuma kadar almamıştı da, aldıklarını geçen bayramda almış nasıl olduysa) ben bunlara çok üzüldüm ve eşime sardım hep, eşimde beni haklı gördü allahtan, yoksa kıyamet kopardı her seferinde. engüzeli hiç üzülmeyip o günleri tanıdı çıkarmak... bir daha gelmiyor o günler çünkü...

5
sakın canınızı sıkmayın, ben sıktım elime hiçbirşey geçmedi çünkü... altlı üstlüyüz biz kayınvalidemle, her allahın günü misafir gibi geldi çayını içip giitti annemde hizmet etti, annemi gördükçe ben ezildim sıkıldım, bi de üstüne anneme laf söylemiş, sonradan haberim oldu... neyse bi daha bu tarz sıkıntılar yaşamıyacam inşallah, çok ciddi söylüyorum haber vermicem onlara...
doğumum sabaha karşı başlamıştı benim, sabah 7 de odada sancı çekerken k.valide odamdaki masada yani karşımda oturdu kahvaltısını etti, yumurta haşlamış, çay demleyip termosa koymuş, peynir zeytin... oğlunun peşinde koşturdu gel oğlum deyip ağzına lokma tuttu  :cildir:  sancılarımı daha da arttırdı manyak kadın  :cildir: :cildir: anneme dedimki annem dayanamıyorum sanırım doğuramıcam, çıkart şunları odadan  :ehi: :ehi: annem dedi nasıl derim kızım, sen sık dişini, bana bak, dua et, elimi tut dedi  :love9: bacak bacak üstüne atmış oturdu beni izledi kaynana  :cildir:  :cildir:
6
valla kuru fasulyeyi çıkarmış tencereyle, kapağı kapalı tabi, masaya oturduk nasılda açım, kapağı kaldırdım bi baktım ki kuru fasulye  :honk: şaşırdım, masaya baktım ortada da turşu, hamişsiniz bayanlar inşallah canınız çekmez. lenn dedim eşime ocak ayındayız bu mudur dedim yani, turşu yiyip içimizi mi ısıtıcaz  :cildir: :cildir:
doğuma bi gün önce gitmiştim ben, gece hastaneye yatıp doğum başlatılacaktı, oyüzden annem akşamdan bize gelmişti, ben hazırlanırken çorba kaynatıyordu, anne napıyorsun diye çıkışmıştım ben ona, ne gerek var aç mı kalırız, eve gelince yaparsın demiştim, kadın biliyormuş başına geleceği meğer  :ehi: bende heyecanımdan anacağıma saldırmıştım, o da kızım hazır olsun dünya hali bu, atarız dolaba yarın gelince yiyiverirsin sıcak sıcak dediydi, dediği de oldu  :toothy10: :toothy10:
bi dahha doğum yaparsam kv den habersiz doğurucam, sinirimi bozmaktan öteye gidemedi tüm doğum boyunca  :cildir: :cildir:
7
cananım okudum biraz burdan da, faceden yazmadan önce okusam olucakmış  :k06:
dediğin gibi kesin yan çizer senin kv. iş var ya  :ehi:
aynı benimki  :ehi:  :ehi:
boşver iyi olur, 1-2 gün gelip de misafir gibi sonra kaçacak aklı sıra, eşin de babanı haklı bulmuş, ohhh daha ne istiyorsun, baban sen zorda kalacaksın diye anneni gönderir zaten, ondan sonra bal dök yala  :occasion5:

benimki gibi iş yapıyorum diye gözüküp karşıdan çok çok konuşup sinir bozacağına gelmesin daha iyi...
hatırlarmısın bilmem, doğumdan çıktıp akşam eve gelmiştik, kayınvalide bizim eve çıkmış, sofra hazırlamış, yemekte ne vardı biliyormusun? KURU FASULYE  :cildir: :cildir: oğluna yapmış, oğlu yaptı ya doğumu  zaten... neyse annem dolaptan bi gün önceden yaptığı çorbayı çıkardı, ısıtmıştı bana... aç kalmadıydım anam sayesinde  :love9:
8
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 26 Haziran , 2013, 16:23:13
SELAM KIZLAR
bensiz kaynatmışsınız muhabbeti...
sizlerle yazışmayı bende özledim... 2.ler için çalışma niyetleri var gibi olsun sağlıkla kızlar evlatlarımıza kardeşler gelsin tembellik yapmayın  :k06: :k06: :k06: ben deli cesaretiyle kalkıştım bir işe ya 3 ay sonra yazarım yorumlarımı  :k06:
şaka maka büyüdüler 1buçuk yaşlarına girecekler kuzular... şöyle konuşup dertlerini anlatsalar birde ne güzel olur... biz uzun bir tatil yaptık teyzeleri artık evimizdeyiz daha sık girebiliriz nete görüşmek üzere ipeği ve muhammedi öptüm A.E.OLUN

ahhhh cananım nerde o saatlerce uzun uzun sohbet ettiğimiz günler...
keşke yine vakitt bulup da girebilsek... akşamın nasıl olduğunu anlamadan günler geçip gidiyor, bebişler büyüyor...
konuşup derttlerini anlatacakları zamanlarda pek yakında cananım, ama o zamanda nasıl susturacağımızı bilemiyeceğiz bizim cadıları  :k06: :k06:
buarada sen bi tecrübelerini anlat sümeyrayla bize, biz ona göre yeniden düşünürüz 2.bebeleri  :laughing7:
şaka bi yana da hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... en kısa zamanda yeniden karşılaşırız inş. öpüyorum sizleri, A.e.olun...
9
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 24 Temmuz , 2013, 15:14:38
demet zor olsada geçip bitiyor şöyle geriye bakıyorumda o mide bulantılarını buğlemle nasıl geçirmişim Allah yardımcı oluyor bir şekilde bak bitti gitti 8.ayımdayım  :k06: :k06:


ben de o mide bulantılarını düşündükçe daha da uzaklaşıyorum bebek düşüncesinden ama bi yandan da çokk istiyorum ipeğimin kardeşi olsun diye... bakalım artık hayırlısıyla şu zamaları bi atlatsak, ben de size müjdemi veririm inşallah  :amin: :amin: :amin:
10
benim de 3-4 dikişim vardı, içeride dikiş falan olmadı bende...
dr.um kesik atmamak için çok uğraştı, doğum esnasında bana devamlı 'eğer çok güzel ıkınırsan kesik atmama gerek kalmıyacak, yapın çok müsait dedi durdu maalesef ben okadar iyi ıkınamadım ama yine de küçük bir kesikle bitti gitti çok şükür...
benim de doğumdan sonra ne wc de ne oturup kalkmakta sorunum olmadı, öğlen 12 de doğum yaptım akşam 7 de evde misafirlerle oturuyordum. ama arkadaşlarında dediği gibi yapı meselesi bu, her doğum farklı, doğumdan sonra yaşananlar daha da farklı... kimi yerinden kalkamıyor, kimi hiç doğum yapmamış gibi oluyor... sezeryan ya da ağrılı bir normal doğum tecrübem olmadığı için (çok şükür) bana soran herkese normal doğum diyorum tabi aksi bir durum olmadığı sürece...
11
kevsercim canandan almıştım haberini ama tebrik etmek nasip olmamıştı..
çok sevindim canım,Rabbim güç kuvvet versin sana, çocukla hamilelik zor geçer sanırım, inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin  :amin:
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin  :opucuk:
12
cananım maşallah  :nazar: :nazar: :nazar: kocaman olduınuz yaa  :nazar: :nazar: :nazar:
yazdıklarını okudukça hamile olasım geldi  :laughing7: biliyorsun ya biz de 5-6 ay denedik ama olmadı, sonrada ara verdik ben hazır değilim diye, demekki hayırlı zaman değilmiş diyorum düşündükçe  :-\ neyse bakalım biraz toparlanayım, biraz sizin günlükleri okudukça iyice gaza gelir yeniden başlarız çalışmalara  :k06:
sizin de çok az kalmış artık, nasıl hazırlıklar falan tamammı?
13
ayyy gülüm uzun zamandır giremiyordum foruma, hamişliğini öğrenmiştim ama zaman nasılda geçip gitmiş kocaman olmuşsunuz maşallah  :nazar: :nazar: :nazar: Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin  :amin: sende de cananda da deli cesareti varmış valla, böyle cadıların üstüne hemen eldi ikinciler  :laughing7: şaka bi yana sağlıkla hayılısıyla bir an önce kavuşun inşallah bebişlerinize  :opucuk: :opucuk:
14
evet aynen canım rahat olmak daha güzelmiş, adet olduğunda eskisi gibi düşünüp üzülmüyorsun,
nasılsa bir evladım var Allah bağışlarsa diyorsun, hayırlı vakti bekliyorsun...

kuzum benim çok özlemişim seninle sohbet etmeyi ama şimdi çıkmam gerekiyor,
annemler yatıyorlar, biz annemle yatıyoruz üst katta, yatarken de alt katı kapatıp yatıyorlar annem beni bekliyor yukarı çıkmak için... nolur kusura bakma, inşallah yine gireriz yakın zaman da, konuşuruz yine uzun uzun...

öpüyorum seni ve mis kokulu kuzunu  :opucuk: :opucuk:
Allah a emanet olun   :love9:
15
Alıntı yapılan: KasrıCinan - 31 Mayıs , 2013, 23:58:21
Alıntı yapılan: <<<betty>>> - 31 Mayıs , 2013, 23:52:01
canım biz konuştuk zaten eşimle, eşim uzun zamandır istiyor, çalışmalara da başladık biz  :suclu: :suclu: :suclu:
ama bakalım hayırlısı daha henüz bir sonuç yok...
olursa önce senin ve cananımın haberi olur zaten  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
AAAA iyi iyi sevindim hayırlısı bitanem....ilk denemede tutmadı yani..neyse olur daha yeni başladın nasılsa.erkek istiyormusun yoksa yinemi bi cadı :ehi:

beni biliyorsun canım tam bir erkek çocuk hastasıydım ammaaaaa
kızlar ayrı bir işveli cilveli oluyorlarmış sümyram, kıız olsa hiç üzülmem hem birbirlerine çok iyi arkadaş olurlarmış kız çocukları...
tabi içimde herzaman bir aslan yatar benim, bakalım hayırlısı... ama ilk denemeler gibi olmuyor sümyram ilk hamilelik gibi yani,
yok yumurtlamaymış yok yok adetimin kaçıncı günüymüş hesap edilmiyor, ya da ben rahatım bilmiyorum artık  :ehi: :ehi: :ehi: