25 Nisan , 2024, 15:04:43

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - afram

1
Anne Olmak İstiyorum / kızlar ben geldim
25 Mayıs , 2011, 18:56:50
yeni geldim test yaptım :sad1: HAMİLE DEĞİLİMMMM!!!! ne denir ki;HAYIRLISI :icon_thumright: ...Buarda görümcemi öldürmedim :violent1: çünkü evde değildi :k06:
2
 :icon_scratch: ya kaç gündür sol yumurtalığım ağrıyo sabahları dokunuca bile ağrıyo bide akşamları inanılmaz üzüyorum burda hava güzel ben halan kışlıklarıüst üste giyiyom ve miğdem bulanıyo yaaa yine ne oluyo bana :y25:
3
ya kızlar rahmim tersmiş doktor stres yapmıyayım diye dememiş hamile kalmama engel değilmiş ama doğumda zorluk yaşarmışım benim durumumda olan varmı?
4
kızlar bişey sorucam ben bugünle beraber 4. günüm klomed kullanıyorum bugün kasıklarım ağrıyo ve ufak kahverengi parçalar düşüyo doktorum seminerde olduğu için ulaşamıyorum sizce korkulacak birşeymi ?
:y25:
5
slm kızlar ya ben bügün doktorumu değiştirdim hormon testi yaptı ve LH 6,25 çıktı yüksek olduğunu ve bunun büyük ölçüde gebelik için istenmeyen durum olduğunu falan işte aranızda bu konuda daha bilgi vrecek kimse var mı?  :icon_scratch:
6
Tanışma Bölümü / Yeni Katıldım
24 Nisan , 2011, 15:02:23
slm yeni katıldım ve hamile kalmak istediğim halde halen kalamadım ne yapmalıyım açıkçası bilmiyorum :'(