18 Mayıs , 2024, 03:45:16

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - shabby

46
arkilerim dün  adet olur gibi oldum. birazcık lekelendim. bu sabah baktım, hiçbirşeyim yok. ciddi ciddi hamile olduğumu düşünmeye başladım. ya biraz daha bekleyip idrar testi yapcam evde ya da gidip kan testi yaptırcam, yalnız o kan testi aç karına olması şart diil di mi?
47
hamile miyim değil miyim öğrenmeme bir hafta kaldı. aslında kendimi hamileymişim gibi de hissediorum arada. tamamen psikolojik olsa gerek.
48
meraba arkiler,yine ben. 22 yaşında 2. bebeği mi istiyosunuz? maşallah diyim ne diyim ben şimdi. ben de 27 yaşındayım. anca 2. bebeğe sıra geldi. yoksa ben de erken evlenip 2. cisini kucağıma almayı isterdim ama kısmet.
49
Meraba kızlar,nasılsınız? heyecanlı bekleyişler devam ediyor sanıyorum. bu hafta bi iş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. daha 1 aylıkmış. çok sevindim. darısı başımıza
50
ben üzülmüyorum ki,saol. Allah ne takdir ettiyse hakkımızda o olsun. bir de istiyorum ki yeni üye olduğum bu hafta biri hamile kalsın ve ben onu tebrik edeyim :icon_thumright:
51
benim de ilk ayımdı denemeye başlayalı. olmadı.regl oldum. 26 nisana yakınlaşana kadar keyfini sürcem hayatım. siz de öyle yapın
52
meraba kardişler. bizim de normal olarak ilk ayki denememiz başarısız oldu. regl oldum dün akşam. artık 26 nisan tarihine kadar da yolumuz var yine. o son hafta, regl dönemi yaklaştıkça insan başlıyor strese ve meraka. her neyse öptüm hepinizi. hayırlı, güzel haberlerle yazmak nasip etsin diyorum
53
mrb arkidişler dün akşam regl oldum. böylece bu ay oldum mu olmadım mı diye merak etmekten kurtuldum. bakalım artık 26 nisana kadar yolum var. o tarihlere kadar rahat rahat yaşarım artık.
54
doğru diyosun yeşil zeytin çok güzel hamiş kıyafetleri var dediğin gibi.. bu arada karnım da hafif hafif ağrıyo, regl ağrısı gibi. eşim yap şu testi de öğrenelim var m yok mu diyo. ben de yarından önce yapmıcam diyom ama ben de çok merak ediom doğrusu. beklerken sanki zaman hiç geçmiyormuş gibi.
semacım duana katılıyorum.
ebuş inş. kırmızı kartların tümünü yırtıp atarsınız bu ay ve bi bebecik sahibi daha olursunuz.
55
meraba yine ben.. yarın sabaha kadar regl olmazsam ben de bi test yapıvereyim diyomm.. ;D çok meraklandım. ama bu ay hamile olsam da sevinirim,olmasam da sevinirim. niye diye sorarsanız cvbım: çünkü temmuzun sonunda görümcemin düğünü var ve iyice kocaman olup belirginleşmiş bi karınla cici kıyafet giyemem :k06: olmasza sebebim bu.
sevincem çünkü bebek zor da olsa dünyanın en güzell varlığı. evde 2 yaramaz ortalığı darmağın etseler de sevip öpüp koklaması, akşam işten eve dönünce üzerinize atlayıp tüm yorgunluğunuzu alması kadar hoş birşey yokk... Allah tüm isteyenlere hayırlısıysa versin.  :wave:
56
meraba. beni de listeye ekler misiniz? 26 martta kadar regl olmayı bekliyorum. Allah nasip ederse ben de 2, bebişimi bekliom.
57
meraba, ben de 2. bebişimiz olsun isteyen bir üyeyim. kızım 2,5 yaşını geçti ve eşimle 2. sini istemeye başladık. ilk defa bu ay korunmadık. ve 26 mart tarihine kadar normalde regl olmayı bekliyorum. hayırlısı neyse ya da ne zamansa öyle olsun. beni de aranıza alır listenize eklerseniz sevinirim.
58
meraba,siteye yeni üye oldum. bi kızım var 2,5 yaşını geçti. şimdi ikinciyi istiyoruz. bu ay korunmadık. adet günüm de yaklaştı. ayın 26sında normalde regl olmuş olmam gerekiyor. bakalım ne olacak? gerçi bu ay hamile kalmasam daha mutlu olurum. yine de bu heyecanı sizlerle paylaşmak istedim
59
meraba.ben de bu sitede yeniyim,az önce üye oldum. sitedeki yazılar samimi ve içten geldi. benim bir kızım var.2,5 yaşını geçti biraz. şimdi 2. yi istiyoruz. bu ay korunmadık ve regl dönemim de yaklaştı. ayın 26 sı gibi regl olmama gerekiyor.aslında bu ay bebek olmazsa daha çok sevincem çünkü temmuz sonu görümcemin düğünü var ve karnımın çok büyük olmasını istemem. her neyse. annelik çok güzel ve biraz da zor ama yaşamaya değer :wave: