08 Mayıs , 2024, 09:31:08

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - @@@gözde@@@

31
gerçekten şaşırtıcı  :dontknow: canım doktorlarının bilgi yönünden hangisi daha tecrübeli belki cananın dediği gibi bugünkü gitiğin dr görememiştir  :dontknow:
32
600 mü  :-ooo :-ooo uff canım çok pahalı ya  :-ooo ben tam olarak hatırlamıyorum ama 180 civarı falandı galiba  :icon_scratch:
33
Doğum / Ynt: yarın doğuma gidiyorum...
14 Haziran , 2012, 11:41:22
Allah kolay doğum nasip etsin  canım sağlıklı sıhatli  bi avazda kavuşun inşAllah bebişine  :amin: :amin:
35
 :hello2: :hello2: :hello2: Hoşgeldin canım kalp atışarını hayırlısıyla duyarsın inşAllah  :amin: bidahaki randevun nezaman.. ikiz anneleri haberlerinin devamı gelsin günden güne çoğalsın inşll sayfamız  :amin: :muzz: :muzz: Canan seninde gözün aydın canım en küçüklükten kurtuldun tecrübeli listesine telfiye ettin  :muzz: :muzz:  :nazar: :nazar:
36
canım tansiyonunu ölçtürdün mü nasıl  :icon_scratch: dün netten araştırırken okumuştum ayak ve elerde şişme devam ederse tansiyonunuz ölçün yazıyodu.. bide cuma gün druna gittiğinde sormayı ihmal etme.. canım aklına kötü şeyler getirme sanırım sürekli sallandığı için oluyo bide sıcakta daha çok şişermiş sıcağın büyük etkisi var..
37
canancm evet çok erken başlamış  :icon_pale: benimde 29. haftama girerken başladı ve şuan bile davul gibi ayaklarım 37 numara olan aykkabı numaram şuan 43 numara terlik var ayağımda o bile sıkmaya başladı  :icon_pale: umarım seninki şimdilik 1 2 günlük bişeydir ve geçer çünkü daha çok erken zor olur  :icon_pale:
38
 :nazar: :nazar: canancım maşallah bebişlerin harika kendilerini belli etmeye başlamışlar  :occasion5: :occasion5: :nazar:
39
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: BENDE AŞILANDIM
13 Haziran , 2012, 13:58:13
Hayırlı olsun ayşecim inşAllah bebiş(ler)in sıkı sıkı tutunur  :amin: :amin:
40
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 12 Haziran , 2012, 14:15:26
istahi super otesi hep biseyler teyzesi  :nazar: :ehi: :ehi: :ehi:

dogdugundan beridir boyle  :k06: :k06: cikolatadan once cay icti  :k06: bunun yedigini yazarsam ooooo  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

:nazar: :nazar: oh yesin yesin yemese okadar enerjiyi nerden alcak annesi yarasın paşaya  :nazar:
41
Edoş maşallah senin paşanın ağzıda hiç boş durmuyo nezamn bu bölüme girsem seninki bişeyler yiyo oluyo  :k06:  :nazar:
42
canım bende anesteziyle çekildim hiçbişeyden haberim olmadı uyandığım çok az bi ağrım vardı sonra geçti zaten  yarım saat kadar serviste kaldım  sonrada çıktım.. dışardaki hemşire randevu alcam zaman hiç anesteziyle uğraşma zaten beş dakikalık bi işlem demişti.. ama kasarım korkusu vardı bendede o yüzden anesezili istedim ama genelde çoğu bayan anestesiz oluyo .. anestezili yada anestesiz inşAllah sonucun güzel çıkar canım  :amin:
43
Hayırlı olsun canım Allah sağsalim kucağınıza aldınız günleride göstersin  :amin:
44
Allah ım günün en güzel haberi çok sevindim  :occasion5: :occasion5: inşAllah sıkı sıkı tutunsun bebeği hiç bırakmasın annesini  :amin: :amin:  :nazar:
45
Hayıerlı olsun canım Allah sağsalim kucağınıza aldığınız günleride göstersin prensesinizi  :amin: :nazar: