27 Nisan , 2024, 15:17:47

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - @@@gözde@@@

1
canım kilo hamileliğe engel değil ama hamileyken zayıf kişilere oranla şişman hamişlik ağırlık dahada arttığı için zor oluyor... bende pko vardı drlar sürekli kilo vermem gerektiğini ve zayıflayınca hamile kalma şansımın daha çok olduğunu söylüyodu..malesef kilo verip fazlasıyla geri alıyodum..  şükürler olsun 100 kiloyla ikizlerime hamile kaldım..118 kiloyla doğuma girdim şuan 90 nım.. Allah sanada bütün bebek isteyen arkadaşlarımada hayırlısıyla  en kısa sürede nasip etsin inşll  :amin:
2
elifcim öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun canım  :amin:
canım benim kızlar küvezde kaldığında çıkarken 5gün anne uyum odasında kaldım ozaman bebeğimin yanına gittiğimde kapının ucundan gördüm beni dışarda beklettiler bebeğimi hemşire ablası yıkıyodu ki benimkinin göbeği düşmüştü ama sonra diğer göbeği düşmemiş bebişide yıkadılar.. göbeği düşmemiiş bebek yıkanmaz diye biliyodum  dedim.. evet biz ailelere önermiyoruz yıkamayı çünkü hemen tuzluyolar sonrada göbek enfeksiyon falan kapıyo dedi..sende söylersin kayınvaldengile enfeksiyon riski olur diye.. tabiki en iyisini doktorun bilir kayınvaldenlerden biri varken doktorunla bu konuyu konuş ki onlarda duysun  :director:  pekmezle balıda ilk defa duydum  :dontknow: ne acelesi var tuzlamanın.. sen hiç bunlarla falan kafanı yorma hamişliğin tadını çıkar  :love9:
3
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 31 Ekim , 2012, 15:51:38
solunum makinalarından cıkacaklar inş cuma günü cnm
:nazar: :nazar: maşallah canım Allah dahada iyi etsin inşll  :amin: :amin: :amin:
4
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 31 Ekim , 2012, 15:33:36
inş cnm bnm bizimde 19.günümüz bugün iş bende kavusurum sizin gibi
:amin: :amin:  :amin: :amin: :amin:
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 31 Ekim , 2012, 15:36:09
kiloları ne kadardı cnm seninkilerin

doğduklarında ikiside 1.750 di ama bebekler ilk 10 gün kilo kaybedebiliyomuş 1.600 kadar düşmüşlerdi küvezden çıktıklarında ikiside 2 kiloydu..şu anda seninkiler kaç kilo
5
makaron canım öncelikle hakkınızda hayıısı olsun bencede doktorun mantıklı davranıp takiple zaman kaybetmek istememiş aşılama daha iyi  :icon_thumright: inşll aşılama vesile olurda Allah ın izniyle bebeğinize kavuşursun :amin: Ayşecim seninde aşılaman hayırlı olsun tatlım arada bakıp çıkıyorum yazmaya fırsatım olmadı inşll meleğin seninledir  :amin:
6
canancım Allah bebeklerini sağlıklı sıhhatli ikisinide hayırlısıyla küvezden kucağınıza alıp gittiğiniz günleride göstersin inşll  :amin: seni çok iyi anlıyorum canm benimde prenseslerimin biri  21 biri 22 gün kaldı.. boş küvez olmadığı için iki kardeş daha ilk günden ayrı düşüp farklı hastanelerde kaldı çok zor günler yaşadık :y25: şükürler olsun Rabbime şuanda ikiside yanımda  :amin: inşll Allah'ın izniyle seninde meleklerin yanında olcak bu günlerde geçecek  :amin: :opucuk:
7
gözünüzaydın canım çok sevindim Allah sağsalim kucağınıza aldığınız günleride göstersin :amin: :amin:
8
çok sevindim canım Allah ikisinide sağsalim sağlıklıca vaktı zamanında kucağına aldığın haberinide buraya yazmayı nasip etsin :amin: :amin: :nazar: :nazar:
9
suzim yeni gördüm konunu hayırlı olsun canım güzel haberlerle gel inşAllah :amin: :amin:
10
canım Allah ın izniyle güzel haberlerini bekiyoruz  :amin: :amin:
11
Canancım sen pozitif düşün aklına olumsuz düşünceler getirme ki bebişlerinde etkilenmesin  canım Allahın izniyle kızında iyidir  inşAllah  :amin: hastanede benim oda arkdaşım vardı  onunda suyu az kalmımış sürekli serum yiyodu ve bol su içiyodu ben gelmeden öncede karnından su falanda vermiişlermiş haftamız aynı haftaydı ve benden 2 hafta sonra doğum yaptı çok şükür bebeği şu anda çok çok sağlıklı bunlar sana umut olsun inşAllah yarın sendende güzel haberler alırız :amin: dualarımız seninle canım  :opucuk:
12
 :nazar: :nazar:çok sevindim canım Allah hepte böyle güzel haberler almayı nasip etsin :amin:  :nazar: :nazar: :nazar:
13
 :amin: :amin: amin busecim inşAllah  :amin: Allah sizide sağsalim hayırlısıyla kavuştursun  :amin:
14
 :amin: :amin: amin sağol canım  :opucuk:
15
Alıntı yapılan: melek100lü - 03 Temmuz , 2012, 17:13:14
:nazar: maaşallah yinede iyi doğmuşlar çokşükür :nazar:

siz iyisinizya çok şükür :amin: :nazar: napalım sezeryan olsun

yeterki sağlıklı olsunlar inşallah evlarinede

sağlıklı sıhatli gelirler minik güzellerimiz  :amin: :nazar: :nazar:

:amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk: