27 Nisan , 2024, 15:00:38

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BEYAZ_KELEBEK

1
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Rüyalarımız
26 Haziran , 2009, 14:06:02
Alıntı yapılan: (¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯) - 06 Mayıs , 2009, 00:26:04
Alıntı yapılan: BEYAZ_KELEBEK - 06 Mayıs , 2009, 00:23:42
dün gece rüyamda göğsümü kaşıdığımı ve süt aktığını gördüm.annem ucunu kaşıma iyi değil demişti o geliyor aklıma  öle konuşuyorum falan.neyse rüya çok uzun değildi ama kitaba baktım kıs evlat veya kız çocuğuna yorumlanıtyor.şimdi ben 18 haftalık hamiş olarak kesin kızım olucak diye düşündüm sonra selcan hamiş haberini aşlınca belkide onu rüyama girmiştir dedim.dr.gittim bugün cinsiyetini öğrensem anlıycaktım ama öğrenemedik.ama şunu biliyorum ikimizden biriinin kesin kız diyorum ama bakalım :dontknow:

evet rüyam çıkmış iişte.öğrendim kızım olucak  :k06: :k06:
2
Bilmece / Bulmaca / Ynt: ARABANI GÖR
18 Haziran , 2009, 00:14:12
kesinlikle yalan.
hayalimdkei araba saab901 miş.arabayı ilk kez görüyorum ne zaman hayalini kurmuşum :ehi: :ehi:
3
ya ben çok çatlatma iğnesi yaptım ama göbekten koldan hiç duyamdım.normal kalçadan yaptım hep.
4
yumurtlamayla ilgisi olmaz.yani yumurtlama devam eder ama hamilleik olmaz.yani ilacın işlevi rahim içini temizlemek değilmi.dolayısıyla yumurtanın döllenebilicğeini sanmıyorum ama bilemem tabii.  :dontknow:
5
arkadaşım benim bildiğim yumurtlama zamanı adetin 11. ve a7 günü arasıdır.dr. öle demişti ama her kadında farklılık gösterebilir. oyüzden bence hesaptan çok belirtilere bakın.yanii yumurtlama zamanı norma akıntıdan ayrı bir akıntı olur böle renksiz sümüksü bişey.bazı kadınlarda bel ağrıısı olur.böle tam kalça üstünde.bazılarında kasıklarda sancı olur bunlar varsa zaten yumurtlama dönemimdesinzidir.bence bunlara bakın.yani ben öle anlıyordum.
6
canım geçmiş olsun.uyurken yüzüne sarı bir tülbent ört sarı renk sarılığını alırmış çocuğun.zaten çoğu bebekte sarılık olur aslında korkmamak gerek.ama yüksek olmaması lazm.yiğeniminki yüksekti yatırmışlardı bikaçgün.birde yıkarken annemler leğen içine altın koyarlar yine sarlık için canım.birde bol emzir bişi kalmaz inşallah kızımızın.
7
neyse kızlar ben çıkıyorum geç oldu.iyi geceler
8
Alıntı yapılan: ebruli - 23 Mayıs , 2009, 01:17:28
sanırım dr. bahsettiği iğne kızlar bu
iyice konuşucam bu sefer yoksa dr. deiştiririm
kalp atışını alamıyodu dr.
sonra kürtaj
ayyy kızlar üzülüyorum çok yaa insallah iyi olur senin ilk hamilelik belirtin neydi b. kelebek


hangisinde canım  :toothy10: :toothy10:

bu benim toplamda 5.hamileliğim.
ilkte ağzımın tadı değişmişti zaten çok bilgim yoktu ozaman adet olmayınca tahlil yaptım.
2.hiçbir belirti yoktu.sadece içime doğmuştu ayın başındna beri buay olucak diyordum.genele bir hafta erken olurum ben bir hafta erken olmayınca normal gününü beklemeden tahlil yapmıştım.kızım oldu  :occasion5: : :occasion14:
3.korunmayı bıraktığımız ilk aydı ve ben nasılsa olmaz diye rahat davranıp ilaç içtim sanırım ondan düştü.ama çok uykum vardı ve ağzımın tadı değişmişti.evde test yaptım negatif çıktı erken yapmışım demek.ama işte ilk aydna beklemediğimden üstünde durmadım
4.bir yılı geçmişti ve ben aylarca dr.gittikten sonra bikaç ay ara vermiştimki.3ayda oldu.aslında adet oldum ama lekelenme halimndeydi.oara çok yoğundum çok takmadım ama sonra baktımağzımın tadı farklı adette normal değil tahlil yaptım çıktı.ama sonra  sürekli tansiyonum düşüyordu.zaten sonra kürtaj old.
5.göğüslerim hassalaştı  ve 2 kez tansiyonum düşünce şüphelendim.ee en son tarihten 1 hafta erken bekliyordum gelmiyince anladım işte.
şuan 21 haftalık hamileyim .umarım bu sefer sorunsuz şekilde kavuşucam yavruma :amin: :amin:
9
Alıntı yapılan: betüs26 - 23 Mayıs , 2009, 01:20:02
selam beyaz kelebek  biz zaten tüm araştırma ve tahlillerimizi yaptırdık canım tam kan sayımıda kanımda normal değrlerde doktorum tedbir olarak yapıcak yine nasip olurda kalırsam ben tek doktora gitmiyorum profada gittik biz herşey normal genetikte hepsi aynı şeyi söylüyor bebek 26 haftalıktı kilosu gelişimi normaldi kordon dolanması olmuş sanırım raporunda yazıyor biyopsi otopsi hepsi yapıldı


kordon dolanması olmuşsa evet ondandır.ben nedenini bilmiyorsanız diye yazdm ama bu pıhtılama sorunu tam kan sayımında çıkmıyor.üff bir sürü tahlil yaptılar bana ya.neyse canım herşey normalse bidahakien hiç sorun yaşamassın canımmm :amin: :amin:
10
Alıntı yapılan: betüs26 - 23 Mayıs , 2009, 01:05:22
bende ki şikayetlerimi yoksa kaybetme nedenimi anlayamadım canım


canım benimde 2 düşüğüm ve bir kürtajım var.en sonuncusu 2 buçuk aylıkken kalbi durdu.ama .buarada 4 buçuk yaşında bir kızım var çok şükür.
şuandada 21 haftalık hamileyim.ama karnımdan iğne yapıyorum bende.öncekilerin nedeninin tam bilmiyorum çünkü dr.olşumundan diyordu ama sanırım üstünde durmuyordu.bu sefer başka dr.gittim.tesadüf gittim aslında şğnedne bahsetti bende hamiş olunca ona gittim.ilk aylardan sonra bırakıcaktık ama emin olamadığımzı için beni fakülteye hemotolojiye yolladı.haftaya tahlilleri alıca bakalım nedenini anlarız.ona göre devam edicez iğnelere.


her insanda kan pıhtılaşır zaten ama bazı insanlarda çok çabuk pıhtılaştığından bebeğe gitmezmiş buyüzden bebek gelişemiyor vs.bu iğne bu işe yarıyor işte.bence sende dr.görüş vve hemotolijiye yani kan hastalıklar bölümüne git ve tam olarak öğren.bidahakine tedbir alırsın en azından.çünkü o kayıp nasıl bişeydir bilirim.inan iğnede çok sıkılmıştım ama seren serengili duyunca korktum ve daha dikkatliyim artık.ki dr.bile iğneyi kesebiliriz ama pıhtılaşam varsa yine sorun yaratır dedi ve bana serengli örnek gösterdi. :y25: :y25:sanırım doğuma kadar kullanıcam bilmiyorum :dontknow:
11
yani nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama sadece doğum tarihiyle olmazki.yanii benim ilk çocuğum kız.eee 5 çocuk doğursam beşide kızmı olucak.sonuşta doğum tarihim değişmediğine göre çıka cinsiyette değişmemeli.
ikisini topluyup bulunduğumuz tarihten mi çıkarıyo çarğıyorsa ozaman bilemem. :dontknow:
12
Alıntı yapılan: ceylin eslem - 18 Mayıs , 2009, 15:26:28
Alıntı yapılan: aysun25 - 17 Mayıs , 2009, 20:14:05
canım bir daha bebekden şüphelendigin zman o gelen parcayı suyun altında yıka..eger kan birikimi ise suda akıyor..kan akıpp beyaz et parcası gelirse bebekdir..
sabah peçeteme gelmişti.herhangi bir kanama veyada akıntı olmadan sadece peçetemde kıyma parçası benzeri bir şey vardı kanlı degildi peçeteyle üzerini sildim et gibi bişeydi yaaa. eşim bu senin kafanı meşgul eder şimdi diyerek atmamı söyledi . bende biraz inceledikten  sonra attım.doktora gitmedim.yanlız aklıma takıldı,geçen hafta kan tahlili yaptırmıştım beta-hcg  dışında polikistik over varmı diye hormonlara şekere falan bakılmıştı.hormonlarda dengesizlik vardı ( şekerim normalmiş ,pkolularda şeker sorunu olur diye biliyordum,bide yumurtalıklarda kistim de yokmuş) hormon degerlerime göre pkoluymuşum.acaba diyorum hormonlardaki dengesizlik hamileliktenmi kaynaklanıyordu.çünkü hiçbir pko bulgusu yoktu bende kıllanma,kilo,kist vb...ama hiçbir hamilelik belirtiside olmadıki ne bilim yaa kafam karıştı ama.bunun peşinede düşmek istemiyorum.vardıda düşmüşse zaten yapacak bişey yok.gerçi cumaya gideceğim doktoruma söylerim olanları.


CANIM DÜŞÜK OLABİLİR DEMİŞTİM AMA BAKTIM ŞİMDİ KIYMA PARÇASI DİYORSUN OKADAR KÜÇÜK OLMAZ.BU SENİN SÖLEDİĞİN RAHİMDEN GELEN BİŞEY VE ÇOK NORMALMİŞ.YANİ ÖNCEDEN BENDE NERDEYSE HER ADETTE OLURDU.HATTA FASÜLYE GİBİ FALAN DÜŞÜN YANİ.DR.SORMUŞTUM.OZAMANKİ DOKTORUM NORMAL OLDUĞUNU KANAMYLA BİRLİKTE GELEBİLDİĞİNİ SÖLEMİŞTİ
13
aaa bak yazdıktan sonra aklıma geldi.bnun için dua okuyanlarda varmış.hatat banada söylenmişti ama ben yapmadm.yani bana farketmez kız erkek.ama sanırım bir sure okuyup dua ediyorsun ve oğlun oluyor.ve doğunca adını muhammed koyman lazımmış.

ama hangi sure valla hatırlamıyorum.yapmayı düşünmediğimden çok üstelemedim.ama ondan sonra yusuf suresinide duymuştum.yani sen nette bu şekilde araştır istersen belki bulursun bişiler. :dontknow:
14
Alıntı yapılan: knitter_lady - 15 Mayıs , 2009, 12:11:47
Selam.Aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum.
Ablamın yaşadığı bir sorunu sizinle paylaşmak isterim.4-kızı var eşi erkek çocuk istiyorum, yoksa kuma getiririm falan diyor.Ben de ablam dur araştırayım dedim.Takvim var diyolar.
Dogrumu acaba diye sizlere soruyorum.Ne olur yardımlarınızı esirgemeyin.Bi yöntemini bilen varsa yardım etsin nolur...

valla ne kadar doğru bilmiyorum ama benim önceki dr.erkek formülü verdiğini iddia ediyordu  :dontknow:yanii yumurta takibi yapıyordu bana ve birliktelik günü veriyordu yaa.işte erkek isteyenlere o günleri ona göre veriyordu .anırım bilmiyorum zaten tutan varmıydı onuda bilmiyorum.ama ayrdımcısı tutturduğunu iddia ediyordu bilemem artık. :dontknow:
15
Alıntı yapılan: ceylin eslem - 17 Mayıs , 2009, 13:11:25
yaa arkadaşlar daha öncede yazmıştım bende adet düzensizliği vardı.hep gecikerek oluyordum adetimi.normalde 30 gün arayla olması lazım.bu ay ilk defa 26.günde oldum şaşırdımda erken gelmesine ve normalde 7-8 gün süren adetim 5 gün sürdü.7.günümde adetim bitti nasıl olsa diyerek ilişkiye girdik ve hemen sonrasında kasık bel ağrısıyla birlikte kanamam oldu yarım saat sürdü ve çok azalarak  akıntı şeklinde devam etti.ertesi günü de aynı şekilde akıntılı idi.doktora gittim (kendi doktorum seminerdeymiş devlete gittim)neden böyle oldu diye.doktor baktı alttan (ama ultrasyonla degil demirden bi aletle) adetin bitmemiş adet kanına benziyo dedi.numune aldı patolojiye gönderdim.neyse içim rahatladı dedim ohh be kötü bişey yokmuş adetmiş dedim.tamamen bitmişti ve dün sabah gene ilişkiye girdiğimizde gene aynı şeyi yaşadık aynı şekilde kanamam oldu.gün boyuncada çok şiddetli olmamakla birlikte hafif bir bel ağrım vardı kanamalı akıntı devam ediyordu.bu sabah wc ye gittiğimde peçeteme bebek gibi bir et parçası geldi.incelediğimde gerçektende bebeğe çok benziyordu hatta döbek bağı bile çok belirgindi.eşimede gösterdim oda bebek gibi dedi :dontknow: ??? :icon_scratch: :-\   doktorada gitmedim.ama hamilelik belirtimde hiç olmadı.ne gögüslerimde şişlik acıma ne kasıklarım batma nede diğer belirtiler hiç olmadı.sizce düşürme gibi bişey olabilirmi.nedir bu.offf neyse yaa .haa bu arada bu ay sogan kürü ,peşinede incir kürü yapmıştım.

canım bebek düşürmüiş olabilirsin.benim 2.düşüğüm öyleydi.normal zamanda adet oldum.ve 3 gününde kanamam fazlaydı.sonra pedde öle bir beyaz bir parça gördüm.bayram olduğu için hemen dr.gitmemiştim gittiğimde tam anlaşılmıyor dedi hemen kan tahlili yapsaydın keşke dedi bana .yani bunu kan tahlili yaptırrırsan anlarsın canım.ama fazla zaman geçirmemen lazım.dr.gitsen bile çok bişi anlıyacağını sanmam küçük olduğundan rahimde iz bırakmaazmış çünkü.